Cevap: Taraftara ihtiyacımız olacak
36 yıldır Sivassporla iç içeyim aha yaşım 44 oldu,sivasın o ayazında soğuğunda amatör lige düştüğümüz zamanlarda bile şimdikinden fazla seyirci vardı stadta,keza 3.ligdeyken uzun bi süre 10 bin kişi ile maç izlerdik,şimdi işler değişti,sivas hiç bi zaman sosyal bir kent görüntüsü veremedi,veremeyecekte,sivas şehri gelişemedi dolayısı ile göç hep vurdu insanları ve bizde gelişemedik,yetişemedik,yakala yamadık kimseyi,bu şehrin takımı süper ligde olması inanılmaz bir başarı,olağan üstü bir durum..yeni stadta yapılıyor lakin takıma olan ilgi yeteri kadar değil,bu durum çok üzücü.bunlarda ekonomik sıkıntı rol oynuyor elbet,5 lira verip stada gelememek değil işin özü,5 lira değil 1 lirada olsa durum değişmez,insanlarımızı başka durumlara kanalize eden sıkıntılar var,gelişemedik derken bu başlıca etken.kafalar rahat edecek,insanlar ekmek derdini iş derdini yarınlarının ne olacağı kaygısı içindeler,Sivas zaten oldum olası kısır bir döngünün içinde,1980 lerde darbe yemiş,madımakta darbe yemiş,gelen vurmuş giden vurmuş,herşeye rağmen Sivaslı olmak değil Sivassporlu olmak başka bir aşk bunu anlatamıyorum beceremiyorum ben.bambaşka bir şey bu.Sivassporlu taraftarlar üzerine düşeni yapacaktır ben inanıyorum buna,bizler atar atar yar başında tutarız..biz böyleyiz biz sevgiyiz,cefayız biz,acıyız biz,garibiz biz ama başımızı kaldırıp bakma zamanı gelmiştir..Haydi Sivas herşeye rağmen kendimize gelme takımımıza sahiplenme zamanıdır.Biz önce Sivassporluyuz sonra Sivaslıyız.Herkese Sevgiler Efendim.
|