Medicana, Sivasspor’a sponsor olacak
Ulusal ve uluslararası alanda büyümeyi hedefleyen Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi.
Grubun 11. hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesini Sivas ve çevresine uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunma hedefiyle hizmete açıldı. Sağlık Grubu CEO'su Reha Özkaya, Beşiktaşlı olduğunu aktararak, Sergen Yalçın'ın Sivas'a gelmesinden mutlu olduğunu belirterek, Sivasspor'a da sponsor olacaklarını açıkladı.
ARTIK MEDİCANA SİVASSPOR OLACAK
Beşiktaşlı olarak Sergen Yalçın'ın Sivasspor'a gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Reha Özkaya, Sivasspor'a sponspor olarak adını Medicana Sivasspor yapma sözü vererek, şöyle konuştu:
"Geçen hafta da Sergen Yalçın hastaneye gelmişti. 'Siz de yeni gelmişsiniz' dedi. Biz de 'Kaptan sen geldin biz de geleceğiz' dedik. Bizden sonra bir sürü insan gelecek. Sivas'ın marka değerini yükseltecek her türlü kurum ve kuruluşun burada olması için herkesin özel bir çaba harcaması lazım. Sivasspor ile görüştüm. Türkiye Süper Ligi ve Basketbol Ligi'nde bir takım hastanelerin sponsorlukları var. Bunların tamamında benim imzam var. Bunların içine Medicana Sivasspor'u eklemezsem kariyerimdeki en büyük eksiklik olsun. Bu işi mutlaka bitireceğim. Başkan ile ister burada ister İstanbul'da karşılıklı oturarak konuşacağız. İmza törenini de düzenleyeceğiz. Bu da benim sözüm olsun."
Toplantının ardından gazetecilere hastane gezdirilerek çalışmalarla ilgili bilgi verildi.
Cihan