Sivas'tan bir YİĞİD"O" çıktı
Sivasspor tarihinin en önemli lig maçlarından birine çıkmaya hazırlanırken, şehrin önde gelenleri için yapılan çağrılar sonuç getirmedi.
Hürdoğan gazetesi, Milletvekilleri ile işadamlarının Ankara’ya otobüs tahsis ederek bu önemli maça daha çok taraftarın gitmesi gerektiğine vurgu yaparak “Sivas’ın sahipleri bir adım öne çıksın” çağrısı yapmıştı.
Gazete, Sivaslı işadamı Turgut Süleyman Sungur'un, harekete geçerek, Yiğidolara bir otobüs tahsis ettiğini duyurdu.
Gazetede ayrıca, Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Çınar Profil san.Tic. Ltd. şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Sungur, Sivasspor’un Sivas için çok önemli bir değer olduğunu belirterek “Haberi okuduktan sonra sessiz kalamazdım. Üstelik böyle bir takıma her türlü maddi ve manevi desteği vermemiz lazım. İnşallah bundan sonraki deplasmanlarda da Yiğidolar için elimden gelen desteği yapacağım” dediğine yer verildi.
Hürdoğan Gazetesinden alıntıdır
Yiğidolara verilen bu desteğinden dolayı, işadamlarımızdan Turgut Süleyman Sungur beyi tebrik ediyor işlerinde kolaylıkar diliyoruz.
|