Ben trabzon taraftarı olarak sivasa başarılar diliyorum.fb yenilgisiyle birlikte düşüşe geçmezsiniz inşALLAH.Hala şansınız devam ediyor.Anadolu takımı olarak her zaman her yerde desteğimiz tam.
Bundan ayrı olarak; anadoluskor.com da yapılan en büyük taraftar anketine sallanan 500 oy hiç yakışık almadı..bunu söylemek istiyorum.ama sizlerde biliyorsunuz en büyük taraftar kimde..bu baaşlık kapatılmasın trabzonsporlular burdan devam etsinler.
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı muhammedmk'a Teşekkür Ediyor...
basbaya kardeş.forum sayfasında anketler başlığı var.orda bir arkadaşınız fazla uğraşmayın ben şu ankete bi 500 oy sallayım diyor.gerçekten de sallıyor.biz takip ediyoruz internetteki tüm aketleri.1 dk sivasa 503 oy gönderiliyo.biz de anlamadık..
önemli bişi deil ama yakışık almaz sivas için taraftarı için..
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı muhammedmk'a Teşekkür Ediyor...
Ben trabzon taraftarı olarak sivasa başarılar diliyorum.fb yenilgisiyle birlikte düşüşe geçmezsiniz inşALLAH.Hala şansınız devam ediyor.Anadolu takımı olarak her zaman her yerde desteğimiz tam.
Bundan ayrı olarak; anadoluskor.com da yapılan en büyük taraftar anketine sallanan 500 oy hiç yakışık almadı..bunu söylemek istiyorum.ama sizlerde biliyorsunuz en büyük taraftar kimde..bu baaşlık kapatılmasın trabzonsporlular burdan devam etsinler.
Gerçekten Trabzonsporlu Kardeşimi Tebrik Etmek İstiyorum.
Gerçekten Sporun Güzel Yanlarıda Bu.
Bir Başka Takımın Taraftarı Gelipte,Kardeş Takıma Destek Vermesi Çok Güzel Bişey.Yinede Moralleri Bozmayalım Birlikten Kuvvet Doğar.!!!!