Cevap: 11.hafta hakemleri açıklandı
Bu sezon başında evimizde oynadığımız ve 3-3 berabere biten Mersin İ.Y. maçının orta hakemiydi. Maçı biraz hatırlarsak, takdir haklarının rakipten yana daha çok verildiğini ve özellikle çalınan faullere tepkileri,3-1 biz öndeyken Pedriel'e yapılan açık faul sonrası golü yiyip 3-2 olduktan sonra gene haksız verilen bir faul atışı sonrası maçın 3-3 e geldiği karşılaşmaydı. Seyircimiz topluca söyleyeceğini söylemişti. Kısacası,hakem o gün çok ama çok kötü bir yönetim göstermişti. Genelde de geçen sezonlara baktığımızda bize ters geldiği maçlar aklımızdadır.
Bu maça İlker Meral,Hüseyin Göçek,Cüneyt Çakır gibi bir hakemin verilmesini isterdim. Artık iş inada biniyor.Maçın 1. dakikasından demiyorum. Maç başlamasına bir saat kaladan itibaren tezahüratlara başlamalı,hem hakem üçlüsü,hem de rakibe hangi stadyumda oldukları hissettirilmeli. Taraftarımız çok sabırlı olmalı,istemeyiz ama muhtemel bir kötü hakem yönetimine hazırlıklı olmalı,itidalli olmalı,sahaya birşey atılmamalı,küfür edilmemeli ancak vargücümüzle takımımızı desteklemeli,ortalığı inletmeliyiz.
Misafir gibi maç izleyecekler lütfen VİPlere geçsinler,taraftar gibi taraftarlar sa maraton ve kale arkalarını doldurmalıdır. Hakemin gününde olmasını ve her iki takım için de adil bir yönetim göstermesini dilerim.
|