Cevap: Naci SÖNMEZ
yıllarca sivassporu 40 45 yıldır bilen abilerimizden bir efsanedir anlatılıyordu,ankarada istanbulda yaslı taraftarlar ah naci o penaltıyı atsaydı şimdi çok başka yerlerde olurduk diyorlardı,bende 1 gol atamadıkda niye şampiyon olamadık diye hayıflanıyordum hatta gıyabında nasılda atamamışdiyordum ,anlatanların çoğuda naciden [yeni resmini görüyorum hep merak ederdim]kimi masus atmadı satın alınmış diye konuşuyordu,kimide şanssızlığa bağlıyordu ogolü atsa devamıda gelirdi diyorlardı ,1 golün şampiyon olmamıza yetmediğini öğrenmiş olduk,bu bilgileri paylaşan abilerime sevgi ve saygılarımı sunarım,bir söz vardır GEÇMİŞE MAZİİ YENENE KUZU derler ,ben sivasa ve sivasspora hizmet etmiş etmeye çalışmış,herkese saygı duyarım degerli naci abimizede sağlıklı uzun ömür dilerim ,sivas haini gibi değil sivasa hizmet etmiş degerli insan olarak muamele görmesini dilerim, geçmişe takılıp kalmamak gerekir şuanda şampiyonluğu 2.ligde değil süper ligde kovalıyacak kapasitede takımımız var ona destek olalım
|