Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, teknik direktörleri Karol Pecze΄nin mukavelesini karşılıklı olarak fesh ettiklerini belirtti.
΄΄Pecze΄nin yerine genel menajerimiz Bülent Uygun΄u tam yetkiyle göreve getirdik΄΄ dedi.
Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, sezon başında göreve getirdikleri teknik direktörleri Karol Pecze ile dün akşam itibariyle yollarını ayırdıklarını söyledi.
Pecze΄nin yerine genel menajer Bülent Uygun΄u tam yetkiyle göreve getirdiklerini açıklayan Ünsal, şunları kaydetti: ΄΄Ona da hayırlı, uğurlu olsun diliyoruz. Hepimize de hayırlı, uğurlu olur inşallah. Sivasspor΄umuz bundan sonraki dönemlerde yukarı tırmanır. Önümüzde çok ciddi 3 maçımız var. Bu periyotta ne puan çıkarabilirsek çıkaracağız ve mutlaka Sivasspor΄u sezon başından itibaren söylediğimiz gibi ilk 8΄in içerisinde göreceğiz. Bundan kimsenin endişesi ve kuşkusu olmasın. Taraftarın bize ve takımlarına olan güvenleri devam etsin. Biz gerekenleri gerektiği yerde yapacağız.΄΄
KAROL PECZE GİTTİ
Ünsal΄ın basın toplantısı sırasında salona gelen Pecze ise yaptığı açıklamada, 4 yıldan sonra Sivasspor΄un teknik direktörü olarak tekrar Türkiye΄ye geldiğini hatırlatarak, kırmızı-beyazlı ekiple en iyi sonucu almak hedefiyle çalıştığını bildirdi.
Bugüne kadar kendisinden istenen sonucu alamadıklarını anlatan Pecze, şöyle konuştu:
΄΄Ama takım olarak çok fazla çalıştık, hazırlandık. Belki kupada bu takım yükseldi, iyi sonuç yapabilir. Vestel Manisaspor maçında bu takımın ne kadar iyi sonuç yapabileceğini gördük. Geçen haftaki maçlarda takım istenen sonucu alamadı, ama inşallah gelecek zamanda bu takım iyi sonuç için hazır. Sivasspor yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.΄΄
Pecze, daha sonra basın mensuplarıyla tek tek vedalaştı.
İsttifa ile ilgili görüşlerini dile getiren Genel Menejerimiz Bülent Uygun:'Takımın genel sorumluluğu bende,hoca bulunana kadar herşey benim elimde olacak devre arasında kadar şartlar oluşmassa takımı ben oluşturacağım.Sivasspor benim gözbebeğimdir.Zon gibi gözüksede İnanan kişiler tarafından başarıyı yakalayacağız. dedi.
Öte yandan Sivasspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Uygun yönetiminde başladı.