Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Alt 06.07.2005, 21:02   #1
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Yazar Adı: Mustafa ATES

Yazar İletişim: mustafa.ates@yeniulke.net

Sivasspor Yönetimine sürpriz yapalım.
Şimdi Sivasspor taraftarı camiası ve teknik heyeti bu ekolün nasıl gerçekleşeceğini konuşuyor.Önceki gün Sivasspor kampı ile ilgili bilgi alırken telefonla konuştuğum Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun takımda Teknik Direktörün Alman,yabancı futbolcularında Brezilyalı olmasından dolayı bu birliktelikten Yiğido Ekolü çıkacağını söylemişti.Gazetemizin spor sayfasına manşeti bu şekilde taşımıştık.”Yiğido Ekolü”geliyor.
Ertesi gün baktığımızda bu ekol haberimizin ulusal medyaya taşındığını ve ulusal gazetelerimizin spor sayfalarına taşındığı gördüm.Demek ki Yiğido Ekolü daha ilk gününde böyle olursa çok kısa sürede tutacak.
Evet Kırmızı –Beyazlı takımda Bolu kampı sürüyor,Gerede de Sivasspor sorunsuz,sıkıntısız bir kamp süreci geçiriyor.Teknik heyetin bir dediğini adeta Sivasspor yönetimi iki ettirmiyor.Alman teknik adam Lorant ise futbolcularına disiplinli çalışmanın kurallarını anlatırken bir yerde Alman disiplini aşılıyor.Lorant sezon içinde ve lig sonunda bu çalışmanın futbolculara ve takıma neler kazandıracağını anlatıyor.
Menajer Bülent Uygun,kampa en çabuk uyum sağlayan futbolcuların başında Brezilyalı Anderson’un geldiğini ifade ediyor ve ekliyor,Sergionun gelmesiyle Andersonun çalışma azmi daha da artı.En azından kendi dilinden konuşabileceği,dertleşebileceğ i bir arkadaşı geldi.”diyor.Evet bana göre de bu çok önemli ve yerinde bir karar ikinci bir Brezilyalı’nın takıma katılması diyorum.
Sivasspor lige Bolu Gerede yayla havasında hazırlanırken taraftarı çok merak ettiği bir konu olan
4 Eylül stadyumunun inşaatı ile de bilgi vermem gerektiğine inanıyorum.Stadyumda kaba inşaat sürüyor,eskiyi yapmak çok zor diye başlıyor işi yüklenen firma temsilcisi.Doğru ve haklı bence de öyle. Sivasspor Yönetiminden Futbol federasyonu,”stadyumunuz yetişmez ise bize karşılaşmalarınızı oynayacağınız stadyum ismi verin” demiş.Bizim Sivasspor yönetimi de Atatürk Olimpiyat Stadyumunu göstermiş.Taraftar biraz tedirgin benim bildiğim kadarıyla herkes;”ya bu stadyum inşaatı uzun sürerse ne olacak”diyor.Bekleyip görmekten başka çaremiz yok.Bizde bekleyip göreceğiz.
Stadyum bilet fiyatları ve kombine biletlerle ilgili Yönetim kurulu kararı akşam sabah kamuoyuna açıklanacak ben net ve kesin değil ama sizlere bir tüyo vereyim mi? Tamam oldu,anlaştık. Aramızda kalsın kimseye benden duyduğunuzu söylemeyin.Stadyumda en az 3-4 farklı bilet fiyatı olacak. Kale arkası mesela; 5 YTL.Maraton 10 YTL.Kapalı ve Numaralı denilen yerler de 20 YTL olabilir.Herkesimin,herkesin maddi koşuluna uygun bilet fiyatı nasıl olur dersiniz.
Kombine Biletlere ilgi ve alakaya görede ayrı bir fiyat uyarlaması olacak.Yani taraftardan talep gelirse ekstra 3-4 maç hariç için kombine bilet fiyatları da düşük tutulacak.Mesela kale arkası Tribünü bir sezonluk ( 3-4 ekstra karşılaşma hariç) 75 YTL olsa tepkiniz nasıl olur.Bana göre çok uygun.Hem de Sivasspor Yönetiminin sıcak parada ihtiyacı olduğu bir dönemde bu tür bir destek çok ta iyi olmaz mı?
Gel 5 Ağustos gel diyor daha şimdiden taraftarımız ve bütün spor kamuoyu.Gel derken özlediğimiz birini beklerken o insanlara her zaman içimizden sürpriz yapmak,hediye vermek isteriz.Peki taraftar olarak hepimiz maddi imkanlarımıza uygun fiyatta olan birer kombine bilet alarak,bizde bu takıma bir sürpriz yapsak kötü mü olur diyorum.Bütün taraftarlarımızı bu konuda Sivasspor Yönetimine sürpriz yapmaya çağırıyorum

Saygilarimla
Mustafa ATES
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2005, 21:30   #2
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

caglayan abi ellerine saglik sen olmasan takim hakkinda bilgisiz kalacagiz valla
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2005, 21:33   #3
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mustafa abiyle katiliyorum, kombine biletleri alarak Sivasspor yonetimine destek olmak boynumuzun borcu...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2005, 22:11   #4
Abuzer
Yiğido

Abuzer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 Abuzer BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

HAYDI YIGIDOLAR KOMBINE BILETLERI ALARAK CANIM SIVASSPORUMUZU
MADDI YÖNDEN YARDIM EDELIM

HEP DESTEK
HEP DESTEK
Abuzer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2005, 23:58   #5
osman_58_1967
Acemi Yiğido

osman_58_1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 osman_58_1967 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sivaslim058 Nickli Üyeden Alıntı

HEP DESTEK
HEP DESTEK
+ IMZA
osman_58_1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2005, 11:30   #6
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslim058 Nickli Üyeden Alıntı

HEP DESTEK
HEP DESTEK
+ IMZA
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2005, 11:34   #7
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HAKLISIN CAGLAYAN KESİNLİKLE KATILIYORUM
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2005, 11:52   #8
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Herkes bu ekolü konuşuyor.
Sivasspor’a has,Sivasspor’a özel olan “ Yiğido ekolü “ dillerde destan oldu. Medya bu ekol ile süper lig yolunda çalışmalarını sürdüren Sivasspor’u konuşuyor.Yöneticiler, köşe yazarları, yorumcular Yiğido ekolünü tartışıyor.

NERDEN ÇIKTI BU EKOL

Yiğidolar ekolü bizim ortaya attığımız bir ekol Genel Yayın Yönetmenimiz Kemal Çağlayan ve Köşe yazarımız Mustafa Ateş’in ortaklaşa ortaya attıkları bir ekol Yiğido ekolü.
Sivasspor’un transfer rotasını Brezilya’ya çevirmesinin ardından Teknik Direktör Werner Lorant’ında Alman olması bu ekolün oluşmasında etken oldu. Brezilya ve Alman ekolünü birleştirerek Yiğido ekolünü oluşturduk ve gazetemize yazdık. Yiğidolar ekolünün gazetemizde ve bazı internet sayfalarında yer almasının ardından bazı medya kuruluşları da bu ekolü tastiklercesine haber yapmaları yiğido ekolünün tutmasında önemli etken oldu.
HERKES BU EKOLÜ KONUŞUYOR
Süper ligin flaş ekibi Sivasspor herkesin dilinde. Gerede kampında adından söz ettiren Sivasspor’da herkes bu ekolün tutup tutmayacağını merak ediyor.Sadece Sivasspor’a has olan bu ekolün tutması ve Sivasspor’un başarıdan başarıya koşması yiğidolara gönel veren herkesin arzusu. Yeniülke spor olarak bu ekolü bulduk,bu ekol Sivasspor’a yakıştı. İnşallah ligde de Yiğidolar ekolü tutar.Hepiemizin arzusu bu.

Kaynak: Yeniülke Gazetesi
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2005, 12:04   #9
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SIVASIN YETISTIRDIGI DEGERLI GAZETECILERDEN KEMAL CAGLAYAN VE MUSTAFA ATESIN FIKIRLERI DOGRULTUSUNDA ORTAYA CIKAN YIGIDO EKOLÜ INSALLAH TUTACAK.SIVASLILAR OLARAK ILKLERE IMZA ATMAYA DEVAM.
SIZIN GIBI BASIN MENSUPLARI OLDUGU SÜRECE DAHA COK ILKLERI ICAT EDECEKSINIZ.SIVASSPORA VE DOLAYISIYLA SIVAS ILINE YAPTIGINIZ HIZMETLER HIC BIR ZAMAN UNUTULMAYACAK.
AYRIYETEN KOMBINE BILETLERDEN BEN MACA GELEMESEMDE DESTEK ICIN ALIRIM.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2005, 18:49   #10
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Degerli Yazar Mustafa Ates`in fikirlerine tamamiyla katiliyorum.
Yigido Ekolü süper olmus.

Kombine biletlerden bende maclara gelemesem bile almaya hazirim.
Sivassporumuzu taraftar olarak desteklememiz gerek.

Sunu unutmamaliki Sivaslilar 7 Milyon bir kitledir.

Taraftarlari kombine bilet almaya davet ediyoruz.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla