Alıntı:
NöOReaK Nickli Üyeden Alıntı
Çok karışık hesaplar içeriyor ligde kalmamız.
Bu hafta gençleri yenip Gaziantep in Eskişehire Akhisarın Kayseriye çelme takmasını bekleyeceğiz.
32 hafta sonundan puan durumu;
Gaziantep: 35
Kayseri. : 32
Sivasspor: 29
Eskişehir :29
33. Hafta Eskişehir Başakşehir maçı en fazla berabere bitmeli yada basakşehir yenmeli Sivasspor da Kayseri yi yenmeli.
33. Hafta puan durumu:
Sivasspor : 32
Kayseri. : 32
Eskişehir. : 30
34. Hafta Kayseri Galatasaraya yenilir se Eskişehir gençlerbirliği ile berabere yada mağlup olursa hersekilde ligde kalırız.
Ancak kayseri galatasarayı yener yada bir puan alırsa Eskişehirde gençleri yenerse feneri yenmekten başka çaremiz yok.
Çıkmadık candan ümit kesilmez demiş atalarımız.
|
Yanlış hesap yapıyorsun bırak Eskişehir yensin, zaten bizim aslında rakibimiz o değil biz Kayseri'yi yanımıza çekmeye bakacağız. Eskişehir Antep ile yarışıyor işin aslı biz de Kayseri'yi çekersek çekeceğiz. O yüzden bu hafta belki de ligin iki takım açısından kaderini belirleyecek maça çıkacaklar. Ben Es-es in yeneceğini ve ligde kalacağını düşünüyorum. Daha sonra bizde eğer bu hafta ve kayseriyi yenersek olur 32 kayseri son maçta tökezler ve bizde en az 1 puan alırsak ligde kalırız. Diğer hesaplar yaş ..
Ben aslında Gençlerden Akhisar'dan daha çok korkuyordum, çünkü büyük maç sonrası çıkan takımlar hele de puan almışsa kesin kaybederdi, niteki öyle de oluyordu ama maalesef sezonun özetini 1 dakika içinde yaşadık, bireysel hatalar, umarsız oyuncular, kafasız topçular, konsatresi eksik zihinler .. Hiç kolay bir maç olmayacak kanaatimce özellikle Gençler asılacaktır, ama çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek bakacağız yine ..