Sivas Valisi Alim Barut " Stadyum inşaatı yeni sezona yetişmeyecek gibi görünüyor.(Spor Aktif)
Yukarıdaki açıklmayı sayın valimiz yapmıştır.
Herkesin büyük bir hevesle beklediği stadımız yeni sezona yetişmiyor. Nasıl bir iştir ben anlamıyorum bunu. Sivasspor camiasının büyük bir heyecanla bekleyip fakat yeni sezona yetiştirilemiyor.
Bizimle aynı dönemde başlayan Konya stadı bitmiş adamlar maçlarını oynamaya başladılar bile. Yeminle söylüyorum insanlarda heves bırakmadınız Bi koltuk sayısı ile oynadınız kafanıza göre sayı belirlediniz kamudan gelen seslere kulaklarınız kapattınız. Herkes birşeyleri sineye öekti derken şimdi stadı yetiştiremiyorsunuz. Canınız nasıl isterse öyle yapıyorsunuz. Yapmaya da devam edeceksiniz...
sivasa sivaslı gelmiyor elin turisti neden gelsin. denilince herkes gülmüştü aslında orada derin bir mizahi taş vardı. Biz kimizki bize adam akıllı bir şey yapılsın.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58svs58'a Teşekkür Ediyor...
Su rezalete bakin.
Bursa stadi nerdeyse bitti bitecek, konya stadi hemen yapildi bitti ama Sivasa gelince "stad yetismiyor".
Eyvah eyvah size soyleyim bu stad 3 seneye anca biter.
PEHHH Beceriksiz herifler bi stadi bitiremediler.
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla stad zeminde sorun çıktı. Beklenmeyen bu durum nedeni ile zemin güçlendirilmesi yapıldı.Bu da inşaatta geçikme olmasına neden oldu.
Gökmedrese restorasyonu
çifte minare restorasyonu
Kongre binası restorasyonu
Stadyum inşaatı
şeker fabrikası
dikimevi
devlet malzeme ofisi
kurum Müdürlükleri
bunlar aklıma gelenler ve ne yazikki ya başlamadan bitti ya başladıktan sonra bitirdiler yada çok çok uzattilar. Şimdi siyasilerin dedikleri gibi Sivas herseyi hakediyor...