ARKADAŞLAR EVE ADSL KURMAKLA MEŞGÜLDÜM ANCAK GECE YARISI BİTİREBİLDİK, ABİ BUNE İFLAZ OLMAZ SİVASSPORLULUK ANLAMADIM, KİM BU GECE KUŞLARI DİYE MERAK EDENLERE İŞTE LİSTEYİ AÇIKLIYORUM
10 TEMMUZ SAAT SABAHIN ÜÇÜ
AL SANA SİVASSPOR.COM GECE KUŞU NÖBETÇİ LİSTESİ
)))
Sen bizi bosver de bu saatte ne isin var onu acikla Abircan abi, biz zaten genciz gecenin bi yarisina kadar oturabiliriz, senin hanim kizmiyor mu? :lol:
ah ah yarama parmak bastın skywrıter kardeşim malasef hala bekarım, evdemi kaldım ne, sen bırak onu bunuda bak hala yatmamışsın ezan okundu be adam saat beşe on var ve hala ŞU AŞAGIDA NİCİ YAZILI OLAN BEŞ SİVASLIMANIA HALA UYANIK E PES DOĞRUSU, GEL 5 AĞUSTOS GEL
KİM Mİ BU BEŞ SİVASSPORMANIALAR İŞTE LİSTE SAAT SABAHIN 4.55 i İNANILMAZ BEŞLİ HALA AYAKTA
01: Sivaslibey
02: BATUHAN
03: abircan
04: charme
05: skywriter
Abi dogru söylüyorsun, iyice Sivasspormania olduk. Saat ne olursa olsun bu siteye girmem lazim. Sivasspor ne yapti, ne yapacak, haberim oldu. Bende bir triyakilik yapti. Saati sorursan, ben ögrenciyim. Fransada yasiyorum aslen, fakat su an Almanyada okuyorum. Yabanci ögrencilerle disari çikiyoruz aksamlari, onun için ben her zaman geceleri geç saatte bu sitede oluyorum.
Su anda Sabah saat 5.00.
Su anda halen sitede 17 kisi var. Hayret dogrusu.
Abircan gardasimiz aksamdan girdigi siteden halen cikmamis.
Gardas, ne yaptin, yoksa bilgisayarin basindami uyukladin
13 tane ziyaretci ve 4 tane üye var
1. Sivaslibey
2. RüStüElmaS
3. Abircan
4. Sivas-Power
Su anda Sabah saat 5.00.
1. Sivaslibey
2. RüStüElmaS
3. Abircan
4. Sivas-Power
Su anda Sabah saat 5.00.
1. Sivaslibey
2. RüStüElmaS
3. Abircan
4. Sivas-Power
Yani milletin herhalde hic yatmaya niyeti yoktur
Evet simdi de siteye Elbeyli geliverdi Saat 05:15 (Almanya saati)