19.02.2015, 20:26
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: Hüseyin Göçek
Öncelikle mhk başkanı olarak ,ligde rizesporunda düşme potasında olduğu hesaba katılırsa, rizeli yusuf namoğlu adının mhk başkanı olarak seçilmesi skandal ötesi bir karaR,zaten, tff başkanı olarak da bjk yi batırmış ,bjkde başkanlık yapmış,şikeyle şampiyon yapmış ,şike mike işlerini eyyamı iyi bilen ,birazda siyasi baskıyla pasolig denen ucubeyi getirip türk futbolunu bitme noktasına getiren ,milli takımı tarihin en başarısız sonuçlarını alan ,eyyamcılığın,şikeciliğin kitabını yazacak kadar usta birinin tff başkanı olması türk futbolu için başlı başına skandal ,bunun semeresini bjk herhafta alıyor,eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz,ben gs nin kahyası özkahyanın atanacağını tahmin ediyordum,gs fanatiği hüseyin göçek atanmış,şimdi ts-fb maçına fb formasıyla resimleri olan 1 hakem atansaydı lazuklar kıyameti kopartırlardı ,hüseyin göçek adı belli olduğunda sivasspor yönetiminin bir itirazı oldumu bilmiyorum,bu adiliklere öyle alıştıkki,alıştırıldıkki,kime ,niye ,nasıl itiraz edeceğimizi şaşırdık,tsyle birlikte avrupa mücadelesi veririz, maçımıza ts amigosu hakemi atarlar,sivasspor kritik şampiyonluk maçına çıkar maçımıza sivas düşmanı kayserili bülent yıldırımı verirler sivassporu şampiyonluktan eder ,örnekleri çoğaltmak mümkün ,bizim elimizden ancak tff ye kalabalık şekilde yürüyüp sesimizi duyurmak gelirde nerdeeee,bikere deneme yaptık 15 kişiyle aleme rezil kepaze olduk,kendi taraftarımızdanda siz sivassporu nasıl rezil edersiniz diyede biryığın küfür yedik,sivasspor ne olursa olsun hakemide yenecek güce sahiptir nede yenecektir
|
|
|