Cevap: Bloke olmayalım...
Öncelikle bu konuyu açan Yiğidoyu kutlar, benzer konu veya konular açmak yerine, siz değerli Yiğidoları bu konu başlığında paylaşıma davet ediyorum. İç sahada oynayacağımız maçlar çok önemli. Toplu halde edilecek küfürlü besteler, ırkçı yaklaşımlar vs. o tribünün(küfür edilen) kapatılmasına, o an orda bulunup küfür etmeyenlerin de küfür edenler ile passo kartlarının bir sonraki maçta bloke olmasına sebep olacaktır.
İç saha maçları dışında deplasman maçlarımızda önemli. Deplasmana gidecek tarfatarlarımız da dikkat etmeliler. Ayrıca Kayserispor maçına gidecek taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum. Haftası gelince konu açılacaktır ama bilinçli olmalıyız düşünesiyle, kesinlikleee ve kesinlikleee tek kişi olarak o maça hareket etmeyeceğiz. Tek geleni önce ben okşarım. Emniyet açısından önemlidir. Toplu ve çoklu gruplar halinde hareket etmelisiniz. 49 yıllık rekabetin en riskli maçı olacağının altını çizerek omuz omuza her engeli aşabileceğimizi vurgulamak istiyorum. Bursaspor maçıyla başlıyoruz imtihana. Tşk.