Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

BAŞARI İÇİN BURADAYIM
Alt 08.11.2006, 03:11   #1
troxxo
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 troxxo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart BAŞARI İÇİN BURADAYIM

Uygun: "Bizim için lig önemli"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Benim teknik direktör olarak ilk maçımdı. Futbolu güzelliğini sahaya yansıtmaya çalıştık. Bireysel hatalardan yediğimiz gollerden sonra tecrübesizliğimiz nedeni ile yenildik. Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli. Ama bugün iyi bir sonuç bize moral verebilirdi. Futbol anlamında sahada güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçında sahada arzuladığımızı yapmaya çalışan bir takım haline getireceğiz. Teknik direktör olarak yolun başındayım. Ben inandım ve inandığım hiçbir işte de başarısız olmadım. Başarı için buradayım.
07.11.2006

Kaynak : DHA
troxxo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Uygundan İlk Açıklama
Alt 08.11.2006, 03:20   #2
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Uygundan İlk Açıklama

takim bu durumda ikin teknik adam degisikligi bence hic iyi olmadi
vede sayin uygunun hic bir teknik direktörlük tecrübesi yok
ilk macindada sanssiz fb denk geldi
hakkimizda hayirlisi olsun.
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
UYGUNLA UYGUN ADIN KÜMEYE!!
Alt 08.11.2006, 09:17   #3
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart UYGUNLA UYGUN ADIN KÜMEYE!!

Sevgili sivaslı hemşerilerim,sizlere sormak isterim.Bülent Uygun Sivassporda Genel Manager değil miydi?yani tüm transferlerden ve teknik direktör seçiminden sorumlu olan adam...Biz bu adamı aldık çok başarılı olmuş gibi yetkiyle donattık tek adam yaptık,sanki daha önce değilmiş gibi...
Sivasspor un başına şu an capello da gelse fatih terimde gelse bu kadrodan birşey yapamaz.Eldeki oyunculara iyi ve kaliteli takviyeler yapılmadıkdan sonra sivasspor için gelecek yok.Bülent uygun un da transferleri ortada...Bence bu tüm yetkiler Rıza Calımbay a verilmeli Bülent Uygun,Uygun adım klubü terk etmelidir.
Alt 08.11.2006, 09:18   #4
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Uygundan İlk Açıklama

hocamıza gerçekten tebrik ediyorum.takımda akıllı ve iyi değişiklikler yapmış.süperligdeyiz ve sadece fizik güçle olmuyor ortasahamızı tutmalıyız.topa sahib olmalıyız.carvalho cemcan ikilisinden cemcanın yeri bura değil.devre arasında orayı takviye etmeliyiz.mehmet yıldızı çok beğendim.hocamız onu tam hazırlaya bilirse sanırım iç saha sorunumuzu çözeceğiz.sağ içte sorunumuz var.ama murat sözgelmez i de tam yerinde oynattı ve kalitesini gösterdi.musa takımın ahengini bozdu.sonra da 4-3-3 e dönünde takım oyunu ve disiplin gitti,orta sahayı tamamen kaybettik.bence bizim sistemimiz dün fb nin oynadığı 4-2-3-1 olmalı.buna takımımız daha müsait.ama bülent hocam gereğini yapacaktır.ümitliyimben.ve tekrar ediyorum.düşmeyiiiizzz.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: AKŞAM BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?
Alt 08.11.2006, 09:39   #5
PRIMERA_58
Acemi Yiğido

PRIMERA_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PRIMERA_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: AKŞAM BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?

SN.BÜLENT UYGUN BU SÖYLEDİKLERİNE KENDİNİN BİLE İNANDIĞINI SANMIYORUM.AKŞAM SAHADA NE YAPTIĞINI BİLMEYEN AMATÖR TAKIM GİBİ OYNAYAN BİR TAKIM VARDI.
M.YILDIZ İYİ FUTBOLCU OLABİLİR ;DÜN ALLAH RIZASI İÇİN BİRTANE OLUMLU HAREKETİNİ SÖYLEYİN, 90 DKK. NASIL SAHADA TUTTUN BRAWO.
İŞTE BEN GELDİM DEĞİŞİK BİR KADRO BAKIN NELER YAPACAM DÜŞÜNCESİYLE REZİL ETTİN. FB PAF TAKIMINA KARŞI GALİBİYET DERKEN REZİL ETTİN..
EĞER SİVAS'A BİRAZ SAYGIN SEVGİN VARSA BU GÖREVİ BIRAK. BURASI SENİN YERİN DEĞİL. KALDI Kİ ARTIK ESKİ GÖREVİNDEKİ DURUMUN DA ORTADA İNSANLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞKEN REZİL OLMA.
UNUTMAKİ BU ÜLKEDE SÜLEYMAN SEBA GİBİ BİR İNSANA BİLE İSTİFA VE KÜFÜR OLUYORSA ,SEN DEVEDE KULAKSIN. İNŞALLAH AKLINI BAŞINA DEVŞİRİRSİN DE TEKNİKDİREKTÖRLÜĞÜ LAYIKI İLE YAPACAK KİŞİLERE BIRAK.

UZUN LAFIN KISASI SENİ ORADA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. BUNU ANLATMAK İÇİN İLLA PROTESTOMU ETMEK LAZIM.

SANA BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR ; ONLARDA SÜLEYMAN SEBA ÖRNEĞİNİ UNUTMASINLAR VE AKILLARINI BAŞLARINA DEVŞİRSİNLER. ONLARI TÜRKİYE SİVASSPOR SAYESİNDE TANIDI . HERŞEYİN BİR BEDELİ VAR BU BAŞARISIZLIK SİZİNDE SONUNUZ OLABİLİR.

HERKESİN AKLINI BAŞINA ALMASI LAZIM ; TREN KAÇMADAN
PRIMERA_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Uygundan İlk Açıklama
Alt 08.11.2006, 09:56   #6
yigido_bekir
Yiğido

yigido_bekir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 yigido_bekir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Uygundan İlk Açıklama

umarım duzeltırsın bu takımı bulent uygun
SİVASSPORѕuz уα$α∂ıqıмız
zαмαη öℓüяüz..!
yigido_bekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ZAMANA IHTIYACIMZ VAR.
Alt 08.11.2006, 10:17   #7
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ZAMANA IHTIYACIMZ VAR.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Benim teknik direktör olarak ilk maçımdı. Futbolu güzelliğini sahaya yansıtmaya çalıştık. Bireysel hatalardan yediğimiz gollerden sonra tecrübesizliğimiz nedeni ile yenildik. Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli. Ama bugün iyi bir sonuç bize moral verebilirdi. Futbol anlamında sahada güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçında sahada arzuladığımızı yapmaya çalışan bir takım haline getireceğiz. Teknik direktör olarak yolun başındayım. Ben inandım ve inandığım hiçbir işte de başarısız olmadım. Başarı için buradayım.

Sivasspor olarak futbolun güzelliğini sahaya yansıtarak iyi futbol oynamaya çalıştıklarını belirten Uygun, bireysel hatalardan yedikleri gollerle farklı mağlup olduklarını söyledi.

Lige önem verdiklerini anlatan Uygun, önümüzdeki maçlarda takımın gerçek gücünü ortaya koyacağını anlattı.

"YAPTIĞIM İŞTE BAŞARISIZ OLMAM!"
Teknik direktör olarak yolun başında olduğunu, zamana ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Uygun, "Ben inandım, inandığım şeyleri de başaracağımı biliyorum. Yaptığım hiç bir işte başarısız olmadım. Teknik direktörlük hayatımda da başarılı olacağımdan herkesin emin olmasını istiyorum" dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM
Alt 08.11.2006, 12:27   #8
sarkislali
Yiğido

sarkislali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarkislali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil --->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM

Haricten gazel okumak kadar kolay bir sey yoktur hayatta. Bircogumuz tam uzman zannediyoruz kendimizi. Azicik düsünseniz bu isin maddi boyutunu. Zannediyormusunuzki baskanimiz bos durdu. Pecze istikrari sagliyamayinca, maglubiyetler ardi ardina gelince. Son güne kadar bekledikten sonrami verildi bu görev Uygun hocaya?
Gardaslar, Bülent Uygun teknik direktörlük diplomasini Avrupa´da katildigi kurslardan sonra eline almis. Her isin bir baslangici var. Herkesede baslangicta belli bir kredi verilir, süre taninir. O süre icerisinde basarisiz olursa, geregi yapilir.
Hoca ne güzel söylemis, "-Inandigim davada basarili olurum diye. Eger hepimiz ayni yönde düsünürsek, bu düsünce birliginden dogan pozitif enerjiyle daglari deviririz. Devrenin sonuna kadar bekleyin. Elestiren kisilerin adlarini not tuttum. Göreceksiniz Bülent hoca hepinizi utandiracak. Ben ona güveniyor ve basarilar diliyorum. Elestirenleride sabira davet ediyorum.
Alt 08.11.2006, 12:28   #9
mnj53
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnj53 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Lächeln --->: -->: AKŞAM BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?

Alıntı:
PRIMERA_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

SN.BÜLENT UYGUN BU SÖYLEDİKLERİNE KENDİNİN BİLE İNANDIĞINI SANMIYORUM.AKŞAM SAHADA NE YAPTIĞINI BİLMEYEN AMATÖR TAKIM GİBİ OYNAYAN BİR TAKIM VARDI.
M.YILDIZ İYİ FUTBOLCU OLABİLİR ;DÜN ALLAH RIZASI İÇİN BİRTANE OLUMLU HAREKETİNİ SÖYLEYİN, 90 DKK. NASIL SAHADA TUTTUN BRAWO.
İŞTE BEN GELDİM DEĞİŞİK BİR KADRO BAKIN NELER YAPACAM DÜŞÜNCESİYLE REZİL ETTİN. FB PAF TAKIMINA KARŞI GALİBİYET DERKEN REZİL ETTİN..
EĞER SİVAS'A BİRAZ SAYGIN SEVGİN VARSA BU GÖREVİ BIRAK. BURASI SENİN YERİN DEĞİL. KALDI Kİ ARTIK ESKİ GÖREVİNDEKİ DURUMUN DA ORTADA İNSANLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞKEN REZİL OLMA.
UNUTMAKİ BU ÜLKEDE SÜLEYMAN SEBA GİBİ BİR İNSANA BİLE İSTİFA VE KÜFÜR OLUYORSA ,SEN DEVEDE KULAKSIN. İNŞALLAH AKLINI BAŞINA DEVŞİRİRSİN DE TEKNİKDİREKTÖRLÜĞÜ LAYIKI İLE YAPACAK KİŞİLERE BIRAK.

UZUN LAFIN KISASI SENİ ORADA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. BUNU ANLATMAK İÇİN İLLA PROTESTOMU ETMEK LAZIM.

SANA BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR ; ONLARDA SÜLEYMAN SEBA ÖRNEĞİNİ UNUTMASINLAR VE AKILLARINI BAŞLARINA DEVŞİRSİNLER. ONLARI TÜRKİYE SİVASSPOR SAYESİNDE TANIDI . HERŞEYİN BİR BEDELİ VAR BU BAŞARISIZLIK SİZİNDE SONUNUZ OLABİLİR.

HERKESİN AKLINI BAŞINA ALMASI LAZIM ; TREN KAÇMADAN
Arkadaşım ben ilk defa bu forma yazı yazıyorum ve siz Bülent Uyguna bu kadar agır bir şekılde eleştırmenizi bir anlam veremedim,Sayın Bülent Uygun Sivasspor için gecesını gündüzüne katan ender kişilerden birisidir onun bu klup için yaptıklarını kimse inkar edemez galiba . İnanıyorum Bülent Uygun başarılı olucaktır ve hepimiz ona güvenmemiz lazım .......Sivassporumuzu iyi günümüzdede kötü günümüzdede desteklememiz lazım ki iyi günler bizi beklesin saygılarımla......
mnj53 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM
Alt 08.11.2006, 12:46   #10
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM

"Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli" bu kelimeyi bülent uygun kullandı
tebrikler hocam vallahi bişey demiyorum
demekki biz bu kadar başarılı kulubüz :(
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla