SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YENİLSEKTE ÜZÜLMEM.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10011)

sinan58_34 03.02.2007 22:59

--->: YENİLSEKTE ÜZÜLMEM....

[B][I]rıza hocayı tebrık edıyorum bukadar icten gonulden mesajlar verdigi icin [/I][/B]

yigido_furkan 03.02.2007 23:03

-->: YENİLSEKTE ÜZÜLMEM....

Tbr etmek lazım Rıza hocayı inş. birgün Sivasspor basında olur.YARın maçı almamız lazım alacazda inş.

1967_CLUB_ERDİ 03.02.2007 23:04

siz şimdi BÜLENT UYGUN'U alkışlayın
bırakın rızay'ı ali'yi ahmet'i mehmet'i

rıza çalımbay gelince onu alkışlarız

1967_CLUB_10UR 03.02.2007 23:50

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]RIZA HOCANIN SAMİMİYETİNE GÜVENİYORUM.İNŞALLAH BAŞARILI OLUR KENDİSİ GERÇEK BİR SİVASLI..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

1967_Dernek_Murat 03.02.2007 23:59

[B][COLOR="Blue"]caykurrize benim en nefret ettimgim takımların başında geliyor ama rıza hocamız o takımın lideri yarinki macta tek kötü tezavrat olmayacak sırf rıza hoca vardiye.[/COLOR][/B]

[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]HANİ Bİ LAF VARYA BİLMİYORUM BİLİYORMUSUNUZ.

AĞACA BALTA VURMUŞLAR DA NEYLEYİM SAPI BENDEN DEMİŞ.

RIZA HOCAMIZ BİZDEN BİRİ SİVASLI HİÇ BİŞEY DİYEMEYİZ Kİ.[/COLOR][/FONT][/B]

sinan-58 04.02.2007 09:07

valla rizenin 2. ligde aptıkları unutulur gibi değil ama biz yinede rıza hoca var diye kufursuz maç olacak ama onlara asıl kufurden daha ağır cezayı futbolcularımız verecek inş.

Abdullah DuMaN 04.02.2007 09:42

HELAL OLSUN RIZA HOCA SEN HAKİKİ SİVASLI OLDUĞUNU BELLİ EDİYORSUN KİMİLERİ SİVASLI AMA İNKAR EDİYOR SEN EKMEK YEDİĞİN YERE İHANET ETMİYORSUN BAZI TAKIMLARDA KIYMETİN BİLİNMEDİ (BJKDE) AMA OLSUN SEN 1 NUMARASIN.

ASLINI İNKAR EDEN BİZDEN DEĞİLDİR

1967_Dernek_Murat 04.02.2007 10:04

--->: -->: YENİLSEKTE ÜZÜLMEM....

[QUOTE=sinan-58;187190]valla rizenin 2. ligde aptıkları unutulur gibi değil ama biz yinede rıza hoca var diye kufursuz maç olacak ama onlara asıl kufurden daha ağır cezayı futbolcularımız verecek inş.[/QUOTE]

HAKLISIN CANIM RİZENİN 2.LİGDE YAPTIKLARINI UNUTMADIK AMA RIZA HOCANIN HATRINA EYVALLAH DEYECEGİZ.

1967_CLUB_10UR 04.02.2007 10:18

[QUOTE=1967_Dernek_Murat;187074][B][COLOR="Blue"]caykurrize benim en nefret ettimgim takımların başında geliyor ama rıza hocamız o takımın lideri yarinki macta tek kötü tezavrat olmayacak sırf rıza hoca vardiye.[/COLOR][/B]

[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]HANİ Bİ LAF VARYA BİLMİYORUM BİLİYORMUSUNUZ.

AĞACA BALTA VURMUŞLAR DA NEYLEYİM SAPI BENDEN DEMİŞ.

RIZA HOCAMIZ BİZDEN BİRİ SİVASLI HİÇ BİŞEY DİYEMEYİZ Kİ.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]aynen gardaş rize den bende aynı şekil nem kapıyorum ha belki rıza hoca rizenin teknik direktörü belki bizden gitme 2-3 oyuncu var ama sonuçta rize ve sebat 2 sene önce süper lige çıktıklarında biz yıkılmıştık..ama bu sefer rizeyi dağıtacaz burda senelerce karadeniz grubunda sivas ezildi bu sefer biz eziyoruz ve ezecez.[/FONT][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 04.02.2007 11:33

[B][FONT="Comic Sans MS"]Rıza hocaya bu maçtan sonraki maçlarında başarılar dilerim... İnşaallah küme düşmezler bir Sivaslı'nın başarılı olmasını isterim...[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55.