Çalımbay "Doğduğum topraklarda olmaktan ayrıca mutluyum,pazar günü centilmence bir maç geçmesini diliyorum.Bizim amacımız bize lazım olan puan yada puanları almak ama öyle bir maça çıkacağız ki yenilsekte üzülmeyeceğim” dedi.
Çaykur Rizespor teknik patronu Rıza Çalımbay, memleketi Sivas’a ilk defa rakip takım teknik direktörü olarak geldi. Sivas’ta doğup büyüdüğün& uuml; ve Sivaslı olmaktan da gurur duyduğunu ifade eden Rıza Çalımbay “Ben Sivas’ta doğup büyüdüm. Ailemle birlikte başka şehre göç ettik. Ama benim her zaman memleketim Sivas. Bugün buraya takımımın başında zor bir görev için geldim. Kendi memleketimin takımından puan almak ve kendi memleketimin takımına karşı mücadele etmek için geldim. Bu benim için hem zor hem gurur verici bir olay. Doğduğum topraklarda olmaktan ayrıca mutluyum,pazar günü centilmence bir maç geçmesini diliyorum.Bizim amacımız bize lazım olan puan yada puanları almak ama öyle bir maça çıkacağız ki yenilsekte üzülmeyeceğim” dedi.
Sivasspor’un zor bir rakip olduğunuda söyleyen Çalımbay, “Sivas ligin güçlü takımlarından birisi durumu da çok iyi. Takımım ise zor durumlarda. Bu nedenle buradan puan alıp dönmek istiyorum. Bu çok zor olacak. Ayrıca 4 Eylül Stadı’na çıkacağım içinde içimde başka bir heyecan var. Bu stadyuma yıllar sonra tekrar geliyorum. Benim için Sivasspor deplasmanı unutulamayacak bir anı olacak. Her şeyden önce eminim ki burada dostluk kazanacak” şeklinde konuştu.
Çalımbay, yiğidolara da seslenerek takımlarına sahip çıkmalarını ve kötü gününde de destek olmalarını da istedi.