![]() |
--->: SİVASSPOR SEVGİMİZ.
[QUOTE=1967_CLUB_ERDİ;232772]KOMBİNE PAHALI YAA 200 YTL YE KOMBİNEMİ OLUR
150 Yİ GEÇMEMESİ LAZIM.BURDA YÖNETİCİLERİN HALKI DÜŞÜNMESİ LAZIM[/QUOTE] yok bence iyi bir fiyat normalde maçları hepsine gitsen maraton yada kapalı dahada fazla para çıkacaktır onun için normal bir fiyat |
tüm sivaslılar sivassporumuza destek olmalıyız her konudaa
|
-->: SİVASSPOR SEVGİMİZ.
Sivasspor sevgisinin ölçüsü olmaz. Herkes kendisine düştüğüne inandığı görevlerin birkaçını sorumlulukla yaparsa mesele kalmaz.
|
ya 200 ytl cok para degıl koca bir sezon boyunca .eger.cok bıle olsa giden para sivassporumuza gıdıyorr onemlı bişey degıl yanı fazla olması
|
bütün iş sivaslılarda bitiyor artık takıma sayip çıkmamız lazım sivassporu destekleyenler sivaslı olupta başka takımı tutanları değiştirmemiz lazım küçük çocuklara şimdiden sivasspor sevgisini aşılamamız lazım bursaspor diyorsunuz ama bursa sivas maçına gittim bursa trübününde çocuk trübünü vardı sevgi ne kadar küçükken başlarsa o kadar daha içten gelir şimdi 30 yaşındaki adam gs fb veya bjk tutuyor ne kadar söylesekde değişmiyor düşüncesi sivasspor sivaslıları temsil ediyor bence yeterli ilgiyi göstermemiz yeterli en azından ayagımıza kadar gelen maçlara gitmemiz lazım innşallah bir gün olucak ama
|
Bizler birer yiğidolar olarak sivassporumuza
sahip cıkmalıyız gercekten türkiyenin en ucuz kombine biletleri sivassporda satılıyor yönetime yardımcı olmalıyız kombine bilet gelirinden yani peşin parayla yeni transferler yapılması için kombine biletlerin parasına ihtiyac vardır erkenden türbünlerde yerlerimizi ayırt etmeliyiz yaklaşık 20 mac izlemek için kupa maclarıda dahil 200 ytl bunuda mac başına bölersek 10 ytl gibi cuzi bir para bizlerin cebinden cıkar ve her maca girme garantisini elde etmiş oluruz ben şahsen istanbulda yaşıyorum burda her hangi bir maca gitmek inanınki en az 25 ytl den başlıyor siz sivassporlu kardeşlerim bu fırsatı lütfen iyi değerlendirin hem maddi hem manevi desteklerinizi sivassporumuzdan esirgemeyiniz hadi hep beraber kombine bilet almaya davet ediyorum sizleri takımı ve yönetimi yanlız bırakmayalım desteklerimizi sürdürelim |
şahsen ben elimden geleni yapıyorum......................
|
Aynen Sivasspor İcin Ne Yaptık Arkadaslar..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |