SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Neden Sivasspor ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23652)

Dağcı 09.02.2009 09:51

Anadolu'nun haklı gururu.

[B]Şu lig'de kendisine küfür eden bir takım'a çiçek veren başka hangi taraftar gösterebilirsiniz?[/B]

İnsanlıksa İNSANLIK,
Adamlıksa ADAMLIK,
Delikanlılıksa DELİKANLILIK,
Dostluksa DOSTLUK,
. . .

İşte Sivas ve Sivasspor'u tutmanız için birkaç sebep.

izmirliyigido 09.02.2009 10:27

Cevap: Neden Sivasspor ?

Harita da, bir il olarak sadece isminin geçtiği unutulmuşluktan kurtulabilmek için,

Soğuk deyince akla gelen 3 ilden biri olarak anılmaktan kurtulmak için,

92 olayları denilince acıyla ve aşağılanarak bakılmaktan kurtulabilmek için,

Yiğido deyince sadece kaba bir kelime olmadığını, sıcacık bir yürek ve mertliği ifade ettiğini tüm Türkiye'ye hatırlatmak için,

Televizyonlar röportaj yaparken benim toprağımın insanının, kameraya ürkerek, heyecanlanarak ama gururla bakmasını sağlamak için,

Herşeyin parayla olmadığını, insanlığın, mertliğin, dürüstlüğün, başarının çalışmakla, inanmakla, yürek ve bilek işini hatırlatması için

"BÖYLESİNE BİR ŞEYE İHTİYAÇ VARDI."

Onu da SİVASSPOR bize yaşattı?

Şimdi bu toprakların ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, havasını solumuş, topraklarında oynamış ve büyümüş biri olarak SİVASSPOR'a neden gözüm gibi bakmayayım, inanmayayım, sevmeyeyim.

Sivasspor'dan başka bir takım tutan, vatana ihanet etmiş sayılır?

Sivasspor'u tutmaktan, desteklemekten o kadar mutluyum, o kadar huzurluyum ki? Anlatılmaz birşey bu gardaş. Sadece yaşanır.

Sizde yaşayın doyasıya !....

Ne mutlu [B]TÜRK[/B]'üm diyene, [B]NE MUTLU SİVAS'LI VE SİVASSPOR'LUYUM DİYENE !...[/B]

AYK

delifisek58 09.02.2009 10:56

sivasspor sevgisi çok başka anlatmaya kelimeler yetmez yaşayan bilir bu sevgiyi tadan bilir başkanımız imparatorumuz ve hepsi birbirinden eşsiz yiğidolarımız bunların sevgisi ömre bedel bambaşka sizleri çok seviyoruz yiğidolar

GokhanTurna 09.02.2009 11:01

Sivasspor bana hayatın güzelliğini gösterdi.
Takımım sayesinde gururlanıyorum heryerde.

[COLOR="red"]Sivalıyım[/COLOR] derken önceden insanlar soğuk bakardı olaylardan dolayı şimdi tebrik ediyorlar.

Bende heryerde [COLOR="red"]Sivassporlu[/COLOR] olduğumu vurguluyorum.Okulda, mahallede, işte her yerde sivaslı diyi hitap ediyorlar. Mutluyum hamde çok sağol [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]...

esentepeli58 09.02.2009 12:04

hani öğrendikki bı takım para ile olmuyormus.en buyk örnek sivasspor

atsiz hoca 09.02.2009 12:26

Genel anlamda ezilmiş Anadolu insanın en orta yerinde Sivaslılar var.Ezilmişlik yenilmişlik o kadar çok bükmüşki boyunları,hayatta tek sosyal aktivitesi futbol olan yığınlar,futbol takımları içinde en güçlü olanları seçtiler kendilerine.Kastamonulu adam Fenerbahçeliyim dedi,Ispartalı Galatasaylı oldu,Muşlu olan Beşiktaşı seçti.Hayatın her alanında yenilen adam,Fenerbahçe yenince mutlu oldu.Hiç görmediği Kadıköy'ün takımını benimsedi,o takımın başarısıyla övündü,kendi başarısı gibi gördü.Bizim içimizdede vardı böyle insanlar.Ama devran döndü birgün.Artık büyük denilen takımlara kafa tutan,onuruyla mücadele eden bi takım doğdu Anadolu'nun orta yerinden.Kırmızı-Beyaz renkleriyle-3 yıldızıyla.Şimdi Sivaslılar biz Sivassporluyuz diyorlar.Şimdilik başarıyla perçinliyorlar Sivassporluluklarını,yarın başarısızda olsa bugünlerin hatırına bugünlerin özlemiyle koşucaklar takımlarının arkasında.Bugünün Sivasspor'u bu kadar başarı elde etti,rekorlar kırdı,belki yarın şampiyon olucak.Bunların hepsi gökteki yıldızlar.Ama gökyüzünü verdiler bize.İyi günde-kötü günde arkasında olacağımız,futbolcular,teknik adamlar,başkanlar değişsede,kırmızı-beyazına,3 yıldızlı armasına sonsuza dek bağlı kalacağımız,çocuklarımızı Sivassporlu yetiştireceğimiz,taraftarlık bilincini bıraktılar,bu sebepten ben takımımla gurur duyuyorum.
Ve bu takımın Kastamonululara,Ispartalılara,Muşlulara...vs. birçok Anadolu şehrine örnek olucağını biliyorum.Birgün herkes doğduğu toprakların takımını tutacak,iyi günde-kötü günde....

elbeguney 09.02.2009 12:48

Anadolunun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır:Sivasspor
Anadolu baştan başa kırmızı beyaz artık tarih değişti; şampiyon Sivas.

Gözlerinden göğüme sayısız yıldız akar,
Bir gülüşün içimde binlerce lamba yakar,
Yeniden su yürüdü dalıma yaprağıma,
Bir bakışın can verdi kurumuş toprağıma.

Bu sene şampiyon görelim sizi,ölmeden mezara koymayın bizi.
İstanbul yalakası değil Sivas delikanlısıyız.
Bu sevda bitmez....

badboysefaa 09.02.2009 13:38

ben küçüklüğümden beri sivasspor maçlarına gidiyorum büyük bir heycanla tüm maçlarını izliyorum...2. ligdede destekledim süper ligdede destekliyorum yani iyi gün taraftarı degilim geçen sezon ve bu sezon bizlere yaşattıgı sevinçten dolayı futbolcu yönetim malzemeci kısaca herkeze teşekkür ediyorum...ancak bana göre bizler bu başarıya teşekkür edemiyoruz stadda yeterince destek vermiyoruz tiyatro izler gibi maç izliyoruz coşku yok taraftarda bence

candayanmaz58 09.02.2009 13:57

türkiyemin merkezi sivaslı olmakla gurur duyduğum için,
istanbul çirkeflerine satılan hakemleri eli boş gönderdikleri için,
her türlü olumsuzluğa rağmen takımımızı dünyanın en hızlı yükselen kulübü haline getiren başta aslan yürekli hocamız başkanımız ve yönetimimiz olduğu için,
bize yaşattığı ve yaşatacağı mutluluktan dolayı,
TARİFSİZ BİR SEVGİDİR SİVASSPOR

Rallim58 09.02.2009 13:57

[B]Neden Sivasspor?... Doğduğum, büyüdüğüm ve doymaya çalıştığım yer oldujğu için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Yıllardır sadece ekranlarda izleyip taraftarı olduğumuz takımlardan Sivas'ımızın birşey kazanamayacağını anladığımız için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Soğuk denilince akla gelen, Erzurum, Kars ve Sivas soğuğunu unutturduğu için Sivasspor... (-25 derece dondurucu Trabzon müsabakasının sıcaklığını halen hissediyorum)

Neden Sivasspor?... İl dışında, Sivas'lıyım denildiğinde, bakan gözlerde farklılıklar sergilettiği için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Lider olması, borsanın tavan yapması ile gelen borsacıların sevinci gibi sevinç yaşattığı için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz, memleketimin ekonomisine katkısının kendi takımımızdan olduğu için Sivasspor.

Neden Sivasspor?... Anavatanım-Babavatanım, memleketim Sivas olduğu için Sivasspor...

Gurbette olan tüm yiğidolarda bulunan memleket sevdasının, yiğido aşkının ilimizde yaşayan bazı kişilere de aşılanması dileklerimle...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32.