Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Neden Sivasspor ?
Alt 09.02.2009, 02:44   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Neden Sivasspor ?

Ligde göstermiş olduğumuz istikrarlı yükseliş, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış durumda...

Sivas ve Sivasspor sevgisi Yiğidolar için futboldan öte bir duygudur. Anadolu’yu gururlandıran, Sivaslıları bir arada tutan, yaşamımızın ayrılmaz bir parçası halini alan Sivasspor’umuz hakkında ki duygularımızı buradan ifade edelim.

Sivasspor Kulübü Yönetimine, takım oyuncularına, destek veren her bir çalışanına tek tek, ayrı ayrı yürekten, minnet duygularını ifade etmek isteyen Yiğidolar;

Haydi sıra sizde!

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Neden Sivasspor ?
Alt 09.02.2009, 02:54   #2
GuNaY
Gast

Standart Cevap: Neden Sivasspor ?

Geçtiğimiz yıldan başlayan ve bu sezonda devam eden şampiyonluk iddiamız sonucunda her ortamda göğsümü kabarttığı için...

Hangi takımı tutuyorsun diye sorulduğunda SİVASSPOR cevabından sonra inşallah bu sene siz şampiyon olursunuz sözlerine muhatap olduğum için...

Yönetim futbolcular ve teknik heyetin Sivasa yaraşır bir tavır sergilediği ve unutulmaya yüz tutmuş Anadolu İnsanı karakterini kameralar karşısında da gösterdiği için...

SİVASSPOR!!!
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2009, 03:10   #3
YigidoGenclik38
Usta Yiğido

YigidoGenclik38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

800 Mesajına 1.592 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 YigidoGenclik38 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kendimi bu takımda buldum

her seyden önce gelir sivas sevgisi bundan baska yok ötesi
Alt 09.02.2009, 03:30   #4
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu gece,19. hafta tüm sonuçları neticesinde,spor proğramlarını gezdim.Özellikle FB-GS-BJK puan kaybettikleri hafta neticesinde,Liğ cadı kazanına döndü.Trabzonda istim üstünde duruyor.Eskaza onlarda puan kaybettikleri maç ertesinde,mazallah onlarda ortalığı bir birine katacak gibime geliyor.
Spor proğramlarında dikkat çeken,üstünde durulması gereken konu ise,Sivasspor hakkındaki şaşkınlıkları,İçlerinden geçen asıl düşünce ise;Ben triyonlarları harcarken bunlar nasıl olurda şampiyonluğa koşar,bizi bırakın orta sıralarda oynayan anadolu kulüplerinde,daha liğin ortasına gelindiğinde,futbolcular kaçar-antrenör kaçar-başkan takımı bırakır-seyirciler yuhalarken,nasıl olurda bu SİVASSPOR Dim dik ayakta durur? nasıl olurda futbolcular, tamam şampiyonluğa oynuyorda,yedek kalan niye küsmezde ortalığı katmaz?
Süper liğ'deki görünüme kısaca baktıktan sonra;
Şahsım olarak;Kendi halinde bir anadolu kulübü iken,eski belediye başkanımız Osman Seçilmiş zamanında,İldeki çöp toplamadan gelirlerinin SİVASSPOR'a yardım olarak verildiği,kaldıki o günlerde futbolcu paralarını ödemek bir yana,Uçakla seyahat etmek hayal iken,deplasmana gidilen otobüsler, bazen belediyeden gelir bazende o hafta deplasmana gidilecek otobüs bulunamaz idi.
O günlerden alıp,kümeleri birer birer çıkarıp,Süper liğ'deki birinci sezonun ardından en tepeye oturtan,bu günlere gelmesine vesile olan,başta başkanımız Mecnur OTYAKMAZ'a..istanbul-Sivas diye sağda sola dedikodu yaparak yönetimin birbirine düşmesini bekleyenlere nazire yaparcasına birlik beraberliğini bozmayan yönetim kadromuza.Futbol sahalarında oynar iken lakabı ASKER olan ama,Sivasspor'a adım attıktan sonra adeta Sivasspor'un askeri olan Bülent UYGUN'a.İster sahada oynarken isterse aylarca yedek soyunup,görev verildiğinde, sahaya çıkıp terinin son damlasına kadar ıslatan FUTBOLCU'larımıza.Süper liğ'de gerek il olarak,gerekse trübünde, hem evindeki maçlarda- hemde deplasmanlarda Çağdaş futbolun icabeti centilmen TARAFTARIMIZ'a.Bacasız sanayiinin temellerini atıp,İl geneline getirdikleri bu sevinç yanında,İl'imizin yüzünü güldürdükleri için sonsuz teşekkürlerimi bildirir,elimden geldiği kadar desdeğimi,yensede-yenilsede tüm kalbimle vereceğimi beyan ederim.

Genel kanaat olarak;Tüm zorluklara ve beraberindeki,bu sektörün devamlılığını temin edebilmek için,profosyonel anlamda,Özelliklede Türkiye ölçeğinde 7 milyonluk bir nüfus kitlesine,Türkiye genelinde ise sayısız trilyoner işadamımız bulunmasına rağmen,hakettiği desdeği alamadığını düşünmekteyim.Kentsel olarak,bizimle rekabet etmek isteyip,rüyalarını süslediğimiz,rakiplerimiz gıpta ile bakarken.Nihayetinde Süper liğ'de zirvede bulunmanın hazzını yaşadığımız bir pozisyonda bile, Başta işadamı hemşerilerimiz sonrasında ise ya bürokratik yada etkin görevlerde bulunan hemşerilerimizin desdek vermedikleri kanaatindeyim.
Geldiğimiz noktaya kolay ulaşılabilir,zira hedefe varmak için her yolun mubah olduğu bir gerçektir.Bu anlayışının hakim olduğu bir sofradayız.
İş ki, zirvede kalıcı olmak,devamlılığı sağlamaktır.Bunun için,sahada fırtına gibi olan futbol takımımızın,bulunduğu ortama gelebilmesi yılları bulan sağlam temeller üzerine inşa edildiği su götürmez bir gerçektir.

Bundan sonrası için,bu başarıyı sağlayan futbol takımımıza,arkasındaki başkanımızdan,yönetim kurulumuza,teknik heyetimizden,seyirmize, tam desdek olmak, elinden geldiği kadar yardımcı olabilmek,kişi kurum ve kuruluşlara düşmektedir.

Haydi,kendinde sorumluluk adledecek kişiler,bu takım sizinde ilğinizi beklemektedir.Lütfen duyarsız kalmayınız.
Alt 09.02.2009, 03:50   #5
chakal sefer
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 chakal sefer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizde bu birlik beraberlik günden güne büyüyo büyüdükçede başarılar gözümde canlanıooo arkadaşlarr takımımızı desteğe devamm bizi durduramıycaklar
chakal sefer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 06:40   #6
topalkedi
Yeni Yiğido

1 Mesajına 6 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 topalkedi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir insanın bir takımın taraftarı olması için bir bagının olması lazım. Bir istanbulda yaşayan sivaslı olarak eskiden destekledigim istanbul takımının aslında benimle hiçbir bagı ve baglantısı olmadıgının farkına vardım, sadece taklitcilik ve popülist bir tavırmış bunu anladım. Biz sivaslılar kanımızın geldigi bu toprakların takımını desteklememiz gerekli ve şarttır.
topalkedi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı topalkedi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2009, 08:18   #7
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

futboldaki tüm olumsuz faktörlere rağmen (saha zemini gibi) içerde ve dışarda oynadığımız maçlarda gösterilen cansiperane mücadele (fair play çerçevesinde) başarıyı beraberinde getirdi
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kempes'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2009, 08:26   #8
BURAK_06
Acemi Yiğido

BURAK_06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 BURAK_06 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Düşündüm de Eğer Sivas 1.lige çıkmasaydı gene Sivas'ı tutarmıydım.? Galiba tutmazdım.Bunda benim ayıbım tabiki.Ama şimdi Sivas 2. lige de düşse( Allah Korusun) Sivastan başka takım yok gönlümde.
Bize SİVASSPOR luyum deme ayrıcalığını yaşattığı için seviyorum.Ne başarı, ne başka takımları yenmiş olmamız.Bizim bu efendi ve dik duruşumuz bile yeter sevmemize.
BURAK_06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BURAK_06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2009, 09:44   #9
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Benim icin sivasspor demek sunu mana ediyor , sivasliligini unutmus insanlarimiza sivasliligini hatirlatti ve bunun neticesinde sivasliyim sivassporluyum gardas ben yigidoyum deme basarisini gösterdi

Sivas insaninin sevecenligini, insanligini,delikanliligini,me rhametliligini,hepsinden öteside sivaslinin ne oldugunu animsatti

Iste SIVASSPOR gerceginin benim icin anlami bundan basliyor. Insallah sivassporun sayesindede bircok projelerede el atilacak SIVASSPOR'muzun sayesinde sivassimizin gelismeside kacinilmazdir.

HELE BIR SAMPIYON OLALIM
Alt 09.02.2009, 10:24   #10
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Hayatımda hiç mutlu olmadıgım kadar beni mutlu eden , cok kötü bir hafta gecirmeme rağmen macı izlerken her golunde deliler gibi sevindiren bana bu kadar mutluluk yaşatan 2. birşey olmadığı için bu takımı cok seviyorum...

Vee inanıyorum ki bu takım bizlere cok daha büyük mutluluklar ve gurular yaşatacak.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
neden, sivasspor