![]() |
Cevap: Özür Diledi!
11 yıldır gururla serefiyle ahlakıyla sivasımıza hizmet eden kardeşimizi bir anlık öfke ugruna yerden yere vurmaya hiç hakkımız yok..........insandır hata yapabılır cıktı paşa paşa özrünü diledi affetmek erdemliktir..... bizde bu degerlı kardeşimize bir şanş daha vermeleri için destek vermeliyiz.....hep arkandayız dilegin yaptıgın hataları bir daha yapmaman.....takımız bozuk oyun duzenıne sende ayak uydurdun artık bu gafletten uyanma zamanı gelmedımı hayrettın kardeşim sen ev sahıbı olarak daha gayretlı olman lazım sen bu memleketın cocugusun.... bulent gıbı hata benım özur dılerım deyip gıdemessin...... biz senınle daha şampiyonluklar yasayacagız biz sana inanıyoruz güveniyoruz lütfen daha sakin ve özveriyle gayretlerini beklıyoruz.....masa bası yorum yapan kardeşlerimiz artık destek zamanı geldı geçiyor bile hatası olanlar affedilmeli herşey sivasımızın gelecegi için yapılmalı destek olun köstek olmayın lutfen kotü gıdışe hep bırlıkte destek verip layık oldugumuz yerlere bir an önce gelmemiz lazım saygılarımla :)(CŞKN):)
|
[QUOTE=kasko;599717]Hayrettin burda kendisi de söylüyor 11 yıl bu takımda görev yapmış.Bu takım 11 yıl boyunca hayrettine ekmek verdi, o ana avrat küfrediyor dediğiniz bu taraftar 11 yıl boyunca hayrettini destekledi, adam parasını zamanında tıkır tıkır aldı.Hayrettin hemen hemen her sene büyük sakatlık geçirirdi, takım bu futbolcuyu satmak yerine sakatlandığı dönemde dahi parasını verdi.Şimdi soruyorum hayrettin acaba o formayı atarken bunları düşündümü.BEnim şerefimdir o forma o formayı atarsan babamın oğlu da olsan artık o takımda yer alamazsın.Özür dilemesi yaptığı yanlışı kendisinin de anladığını gösteriyor.Ama bunu yapmayacaktı.Bu hata affedilmez.Bundan sonra yolu açık olsun...[/QUOTE]
Arkadasim sorarim sana, birisi sana yaptigin isten dolayi ana,avrat sovse sen ne yapardin ? Hatta o sovenlerde senin kendi gardaslarin ve yigidolarin sa ? |
Özür dileride affedildi mi? Var mı Sivasspor takımının kaptanlık pazubandını yere atmak!!
|
Tamam işte. Hatasını anlamış, üzerine düşeni yapmış. Biraz burnunu sürtecekler (ki 50.000 lira az para değil, transfer yapılır o paraya) sonrasında daha iyi olacak her şey. Sonra Youla gibi, Kazım gibi futbolcularla doluyor ülkemiz. Neyse ki hocamızın arkasında duran bir yönetimimiz var. Her şey hocada da bitmiyor bu ülkede. Maalesef, oyuncusuna kadar müdahale etmekte kulüp yöneticileri. Neyse, daldan dala atladık; hayırlısı olsun. Hayrettin de bizim canımız. Sırtındaki numaranın bile yeri apayrı.
|
masumiyetine inanmak istiyorum
|
Buradan üzülerek izliyorum ki; Balmandol,Karahisrlı ve Kellechi isimli kardeşlerim maalesef beni anlayamamış.Düşünün bir kulüpte futbolcunun biri antrenöre,birisi başkana,birisi bir başka yönetciye her hangi tepki göterirse o kulüpte disiplin diye bir şey kalırmı.Disiplinin olmdığı yerde başarı olur mu ? Yorum yazarken sizleri birbirimize daha saygılı davranmaya davet ediyorum.
|
Sivas Spor maclarini izlerken cok farkli bir dugu ile izlerim.klasik anlamda söylenen,rant ve nemacilarin yönlendirmelerin disinda bir duygu ile bakarim SivasSpor gercegine.Sahadetler gelir aklima bu ugurda.Sonra Sivas Sporun basarisinin sehrimize ne kattigi ve neleri degistirdigi cocuklugumun ve gencligimin Sivasi ile birlikde gelir aklima. Devam edecek basarisinda dahaneleri degistirebilecegini hayal ederim Gelecegin Sivasinda.binlerce Sivas ve SivasSpor sevdalilsininda bu pencereden baktigini biliyorum..Bir cok kisiye is bircok isverene is yapma imkani ve olanagi sagladigi ve daha saglayacagi ve Sehrin gelisimine ve güzellesmesine hizmet edecek bir motor güc olarak görürüm. Tabiki bu gelisim sürecine kanal acan destek sunan her kadameden yerel ve genel yöneticilerinde destegi ile...
Bu sözlerin konu ile baglantisina gelince. SivasSpor sehrimizin en önemli degerlerinden biridir.Gönül bagi ve karsilik beklemeden askla bagli olanlarla(Taraftar-Sivasli) bu isi profosyonel anlamda yapip gecimini buradan saglayanlar(Futbolcu-Tek Kadro-Yönetici) Beklentilerde cok büyük farkliliklar vardir. Taraftar basariyi sürekli görmek ister bundan mutluluk ve haz duyar. Digerleride durum biraz degisiktir. Basari nasil daha fazla kazanca ve san söhrete dönüsür arzusuda vardir. Simdi isin özüne gelince Hayrettin gercegi uzun süredir bizler icin bir hayal kirikligidir. Umarsiz kaygisiz oyun anlayisi ile Takimdaki tepe taklak gidisise katkisi ile bir hayal kirikligidir. Daha öncede yazdim. Cok önemlidir tabiki ama sadece Kaptanlik bandinin yere atilmasi oldugunu düsünmüyorum öncesi sonrasi oldugunu düsünüyorum.Sonucda Sivasin Öz cocugu Cekilir bir kenara yönetim kendi evladina uygun dilde uyarisini yapar bu konuyu kapatirdi. Onada haddini bilmesi uygun dilde anlatilirdi.Hic kimsenin bu konuda yetenegi olmasa sözü gecmese bile Mecnun baskanin sözü gecerdi.Demekki Hayrettin meselesi bu asamaya gelmisse yönetimin hem bekletilerine cevap olacak tutumlarin disinda kalmis hemde kendini sürekli sorun haline getirmis yönetimi bu tutumlari ilede biktirmis. Bir hafda öncesinden Hayrettin hakkinda yerel basinda cikan yazilarda dikkate alindiginda Hayrettin sinirlari zorlamis. Simdi Tabiki Hatasinin Farkinda oldugunu tasidígi formanin agirligini bildigini ifade ediyor ve özür diliyor. Umarim bu konuda yaptigi samimi bir Özelestiridir.eski akil hocasi gibi özürdileyip yine bildigini okursa kulüp görüp görecegi en büyük zarari görür.Otorite disiplin diye birsey kalmaz herkes bir tarafda calip oyna nasilsa karsiligi yok mantigi ile. Umarim Özüründe samimidir umarim kendisinden beklentilerimize göre hareket eder. umarim onu tekrar kazanmis oluruz. Tabiki en dogru karari verecek olanda Yönetimimizdir.Bu konuya hepimizden fazla hakim olan onlardir en dogru karari vereceklerini inaniyorum. |
madem özür diliyor, affedilsin bencede. inşallah sivasspor yöneticilerimiz affeder.
|
Bence affedilmemesi lazim.Sayet affedilirse yönetim bundan sonra olacaklar icin nasil bir önlem düsünüyor.Hocayi hice saymak disiplinsizliktir.Bir takimda disiplini sagliyamazsa SIVASSPOR düsmeside kacinilmazdir.Hayrettin disiplinsizlige bir örnek teskil ettiginden, takimin gelecegi acisindan gönderilmelidir.
|
[B]affedilmemeli çünkü o bir kaptandı bu bir kaptana yakışmaz saten iyi bir futbolcuda değil şuan Giresun maçındaki ve diğer lig maçlarını yaptığı hataları hatırlayalım[/B]
hemen iyi niyeli olunmamalı bence |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]biraz burnu yere sürtsün sonra affederler[/FONT][/CENTER][/B]
|
Burnu yere sürtsün derken satarlarsa ne olaccak?
|
[QUOTE=karahisarli;599688]cok haklisin kardesim bunlar kazandirmaya degil kaybettirmeye yikmaya calisiyor hayrettini yeniden kazansak fenami olur bülent uygun a da aynisini yaptilar böyle olaylar oldukca nasil bir taraftar yapisina sahip oldugumuzu anliyorum düsenin dostu olmaz ya vurun abaliya büyük bir hata yapti inaninki ben hayatimda daha büyük hatalar yaptim yalniz ben degil sizlerde yapmissinizdir tepkinizi daha bilincli koyun sivasin su anda hayrettine ihtiyaci var umarim affedilir. firsatcilar yine is basinda[/QUOTE]
aynen katılıyorumm.............. |
bencede affedilmesi gerekir aslinda, hem Insallah performansininda üstüne koyar ve daha basarili olur.
|
böyle kolay olmamalı para alırkenmi profesyonel olduğun aklına geliyor sinirlerine hakim olamıyorsan önce bir psikolga git sonrada tatil yap bir kafanı dinle kendini dinle neydim ne oldum ne olocam diye bir düşün ondan sonra bu takımın sana ihtiyacı olursa gelir seve seve hizmet edersin
|
[QUOTE=yiğidokazım58;599851]Burnu yere sürtsün derken satarlarsa ne olaccak?[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][B][CENTER]Ozaman yenisini alırız futbolcu mu yok ?[/CENTER][/B][/B][/FONT] |
[QUOTE=58isML58;599767]Arkadasim sorarim sana, birisi sana yaptigin isten dolayi ana,avrat sovse sen ne yapardin ?
Hatta o sovenlerde senin kendi gardaslarin ve yigidolarin sa ?[/QUOTE] Tepkini başka türlü dile getireceğin durumlar da var.O formayı atmak kimsenin haddine değil.O forma benim bayrağım kadar kutsaldır, o forma için biz şehit verdik, gerçekten sivasspor taraftarıysan bu hassasiyeti çok iyi bilirsin... |
Değerli arkadaşlarım,
Sevgili Gençler, Hayrettin ile ilgili açılan diğer başlıklarda dahil tüm yorumları okudum. Olaya mantıklı bakan gençler olduğu kadar, duygusal yaklaşan gençlerimizde var. Ancak gözardı edilmemesi gerekirki Sivasspor'umuz profesyonel bir kulüp, bu tür bir kulübün hatta şirketlerin, ailelerin ayakta sağlam kalmasının ilk şartı disiplindir. eğer disiplin yoksa kulüpte,şirkette, ailede çürümeye ve yıkılmaya mahkumdur. Sivassporumuz zor bir dönemeçten geçiyor, ligde kalabilme tutunabilme uğruna sayın başkanımız yurtdışından ülkemizi de iyi bir şekilde temsil etmekte olan futbola yıllarını vermiş, kendisini geliştirmiş Muhsin Ertuğral hocayı getirmiştir. Sn.Ertuğral Sivassporumuz ve sivasımız için kıymeti bilinmesi gereken bir kazançtır,değerdir. Sn.Başkanımız Sivassporumuzu Ertuğral'a , Ertuğral'ıda Sivas'lılara emanet etmiştir. Ertuğral ın göreve başlaması ile sivasta umut ışıkları yanmış ve bu doğrultuda çalışmalarına devam etmektedir. Bir insanı bir göreve getiriyor ve başarı istiyorsan ona tam yetki vereceksinki istediklerini gerçekleştirsin ve başarılı olabilsin. Şimdi düşünün; Ertuğral saha içinde kendisini düzeltmesi için talimatlar veriyor,kendini yırtıyor ama Hayrettin oralı bile olmuyor,takmıyor bu sadece Giresun maçına özgü değil, birçok maçın birikimi şeklinde tezahür ediyor. Giresun maçı bardağı taşıran son damla oluyor, kaptanlık pazubantının atılması Tüm sivasspor camiasına, Muhsin ertuğral a teknik heyete ,yönetime ve tüm Sivaslılara büyük hakarettir, ''siz kimsiniz ya '' demektir. Hayrettin davranışlarının cezası kaldığını gördükçe devam ettirmekte sakınca görmemiş yine biildiğini okumuştur , ama bu düzensizlik ve saygısızlığın böyle gitmemesi gerekiyordu , nitekim takımın çürümesini durdurmak için haklı ve akıllı bir karar verilerek cerahata neşter vurulmuştur. Birde şöyle düşünün bu saygısızlığın karşısında herhangi bir ceza verilmese idi şimdi belkide bunları konuşuyor olmayacaktık arkadaşlar ve Hayrettin de aynı hareketlere devam edecekti, ve takımda disiplinsizlik diğer futbolculara da sirayet ederek hızla itibarını kaybedecek, baş aşağı gidecekti. Peki Hayrettin niçin özür diledi ? cezayı yiyince baktı pabuç pahalı, yaptığı yanına kar kalmadı, bu hoca da disiplin var, hemen çark etti. Yani ceza falan verilmeseydi ne özür olacaktı nede pişmanlık, demekki disiplin şartmış. Affedilme olayına gelince ; Arkadaşlar, Hayrettin idam edilmiyor,asılmıyor, kesilmiyor futbol kurallarının içinde var olan kadro dışı olma halini yaşıyor, tabii kendine bir kulüp bulursa orada da hayatını futbol hayatını devam ettirir, Yaşantısı da maddi durumuda bir çoğumuzdan iyi durumda devam eder hiç şüpheniz olmasın. Eğer Yönetim affetme yolunu seçerse ki zannetmiyorum, bu kez Sivas lıya emanet edilen Muhsin Hoca yı koruyamamış oluruz ki ,hocayı kaybetme ihtimalimiz yüksek olur, ve .Hocamız hiçbir futbolcusuna söz geçiremez, kendinizi onun yerine koyun. Bu durumda takımda başarılı olamaz. Aklı başında hiçbir futbolcu da Hayrettin örneğini aklına getirerek takımda disiplinsizlik çıkaramaz bilirki disiplinsizliğin sonu kovulmaktır. Hayrettin kendi insanımızdır, ona bu kadar eleştiri getirmemizin nedeni bu tip hareketleri ondan beklemediğimizdendir, bu nedenle sonucuna da katlanmalıdır. Dikkat ederseniz İyi futbol oynamıyor, başarısız gibi konulara hiç girmedim,çünkü bunlara rağmen hoca hayrettine hep şans verdi, sivas ın çocuğu diye, ama Hayrettin bunu değerlendirmek yerine istismar etti. Değindiğim tek konu disiplindir .58 numaramız vardı oda gitti diyorbir arkadaşımız Hiç merak etmeyin umuyorumki 58 numarayla attığı gollerle hepinizi ayağa kaldıracak bir oyuncu inşallah olacaktır. RAHMAN SOYUDOĞRU. Tüm yiğidolara, ve Sivas ıma sevgi ve saygılarımla |
[QUOTE=Turan 59;599808]Buradan üzülerek izliyorum ki; Balmandol,Karahisrlı ve Kellechi isimli kardeşlerim maalesef beni anlayamamış.Düşünün bir kulüpte futbolcunun biri antrenöre,birisi başkana,birisi bir başka yönetciye her hangi tepki göterirse o kulüpte disiplin diye bir şey kalırmı.Disiplinin olmdığı yerde başarı olur mu ? Yorum yazarken sizleri birbirimize daha saygılı davranmaya davet ediyorum.[/QUOTE]
tam tersi sayin kardesim sen beni anlayamadin. disiplin sorunu varsa ceza diye birseyde var yine söylüyorum yikici degil yapici olmaliyiz bu aslinda herseyi acikliyor adam suc islemis hapse atilir idam edilmez cezasi verilir topluma yeniden kazandirilir hayrettine ihtiyacimiz var o sucunu anladi özür diledi bu olay diger oyunculara iyi bir örnek oldu simdi hayro yu yeniden kazanmak ondan faydalanmak gerekir insallah bu sefer anlatabilmisimdir... |
yaw kardesim hayrettin uzun senelerce bu formayi tasimis sivasa maal olmus bi futbolcu iyide olsa kotude olsa affedilmesi gerekiyor biranlik sinirden neler olmuyorki bence gayet normaldir affetme acisinina gelince bu hareket onun aklini basina getirmistir tekrar antremanlara baslamasi gerekir sivasa gonul vermis elinden geleni yapmaya calisan birisi bence antremanlara kaldigi yerden baslamasi gerekiyor sadece biraz yedeklerde kalmasi gerekir okadar
|
[B]Hayrettinin yaptıgının affedilir bir yanı olamaz başka bir oyuncu yapsa tamm ama öz ve öz Sivaslı bir oyuncu bunu yapmamalıydı madem yaptı sonucuna katlanmalı.[/B]
|
2veya 3 hafta dinlensin ve kesinlikle af edilmeli sıra hayrettine gelene kadar yasin var ugur var bunları konusmaklazım sivas büyüklüğünü gostereceğinden eminim saygılarla imranlılı sinan
|
[QUOTE=bonuce123;599665][B]Affedilmemeli Bence Hayrettin..............[/B][/QUOTE]
evet katılıyom sana şimdi özür diler ama yine herşeyi yapar |
bence hayrettin olayı bitmeli ve yönetim sözünden dönmemeli. eğer böyle davranırlarsa bundan sonraki olacak olaylarda söz geçiremezler. hayretttin o kadar bulunmaz bir futbolcu değil. kendisi akıllı olmalıydı ve çok dikkatli davranıp çok çalışmalıydı. ne hoca ne yönetim tükürdüğünü yalamamalı.
|
[QUOTE=Ahwettt;599649]Artık bundan sonra Sivasspor yönetiminin yapacağı büyüklük gösterip Sivasın evladı olan Hayrettini affetmesidir. Unutmayalımki Sivassporun Hayrettin üzerinde emeği olduğu gibi Hayrettininde Sivasspor üzerinde emeği vardır.Yönetimin ve taraftarın yapacağı tek şey büyüklük gösterip Sivasspora yıllarıın vermiş hayrettini affetmektir.[/QUOTE]
sivasspormu hayrettine yillarini verdi hayrettinmi sivasa yillarinini verdi hayrettini hayrettin yapan sivasspordu ben bi sivassporlu olarak,hayrettinin affedilmesinden yana deilim niye diyecekziniz,sivassporun yaninda hayrettinde kim oluyo ya kaptanlik bandini yere firlatiyo,zaten kaptan olacak kapasitede bi oyuncu deyil,kendini bilse sivasspor ona o kaptanlik görevini güzellik olsun diyerek yapmis,kaptanlik hayrettinin neyine onun oynadigi futbolu herkes oynar,ücüncü dördüncü sinif bi futbolcu,ilk önce futbolcu olsun ondan sonra kaptanlik bandini firlatsin,yönetime tavrini koysun hayrettin altin ne üstün ne senin sindide köseye sikisti özür diliyomus özür dilesen ne yazar bu saatten sonra geri vites atacagin isi yapma,ben bi sivassporlu olarak,hayrettini bu takimda görmek istemiyorum,bu kadar acik ve net,bu benim görüsüm saygilar, |
Yapmiş oldugu hata büyük ama hatasiz kul olmaz 11 yil emek veren bir yigidoyu harcamak yerine ona şans vermeliyiz hayretin memleketimizin cocuğu ayrica 58 numarali formayi yiyor biz memleketimizin cocuguna sahip cikmamamiz lazim.
|
cok iyi bir haber hayrettin insallah geri takima döner...
bir dahada böyle olaylar yasanmaz.... |
hayrettın senı sevıyoruz sen sivaslısın
|
Ozrunu kabul ettimm Sakirrr:D:D:D
|
KESKE BUNLAR HIC YASANMASAYDI AMA ARTIK NE HAYRETTIN SIVASSPOR A NEDE SIVASSPOR HAYRETTINE ISINABILIR AFFEDILIP BIR IKI MACTAN SONRA UYGUN BIR KULUBE TRANSFERI OLMALI DIYE DUSUNUYORUM ACIZANE FIKRIMDIR BU
|
AFEDİLMEZ ise zaten git gide azalan SİVASSPOR taraftarının bir kısmıda maçları terkedebilir.Çünkü hayrettin kadar onu yuhlayan ve yuhlattıranlarda hatalı.Gereken ceza verilmeli(para cezası,kaptanlığının alınması vsgibi) ama mutlaka afedilmeli çünkü ondan önce bu takımdan gidecek futbolcular var( yasin,faruk vs.gibi)
|
ya yuhlamalar oldu ama tüm staddan ana avrat küfür sesleri yükselmedi ama vipten hayrettin in duyacağı şekilde küfür edildiye onu bilemem...ayrıca yuhlanmak da zoruna gitmemeliydi herkes onun sivaslı olduğu için biraz daha çaba saarfetmesini bekliyor haklı olarak yaptığı çok yanlıştı işte ama affedilir ama affedilmez yönetime kalmış affedilse bile kaptanlığı alınmalı....
|
affedılmesı sard yedek dursun kulubede yınede affedılmesı lazm yedek durur sankı
|
[B]Arkadas!! Hayrettin Bizim Takimin icindeki Sah Damarimiz,Evladimiz,Hemserimiz...Vs.
Lakin Bir Hata Yap Sonra Ozur Dile Olsun Bitsin Mekanizmasi Bu zamanda Kabul Gormuyor.... Eger Affedilirse Kendini Daha Buyuk Bir Aynada Gormek isteyecektir...Sonuc Disiplinsiz Bir Adam.... Ha....Hatasiz Kul Olmaz Mantigini Ele Alanlar icin Diyorum:Evet Hatasiz Kul Olmaz Peki Takim icerisindeki Diger Oyuncular Adam Degil mi? Onlar Neden Boyle Bir Hareket Yapmiyor.... Hayroo Hemserim Senin Yerinde Olsam,Birakirim Bu Ayaklari Seni Cok Severim Lakin Bence Sen Sivasspor icin Futbol Anlaminda Bittin Luten Bizim Onurumuzu Birdaha Biryerlere Firlatma... Allaha Emanet Ol Hemserim[/B] |
[B]bir özürle affedilip takıma geri alınırsa bu cok büyük hata olur.. birincisi seveni kadar sevmeyenide cok hayrettini. ( şahsi olarak değil .. özellikle son iki yıldaki kötü futbolu nedeniyle) bu yönden zaten az olan maca zorla gelen taraftar sayısında azalma olabilir. diğer bir konu ise olaya Hoca tarafından bakılmalı.. hayrettin geri gelirse takımda disiplin adına hic bişey kalmaz.. hoca ezilir hayrettin kendini bulunmaz bursa kumaşı zanneder.. bu diğer futbolcuları da etkiler.. bir özürle affediliyorsa takımda her futbolcu her istediğini yapar o zaman.. bence bu saatten sonra affedilme konusunu konuşmak bile yanlış.[/B]
|
Konu ilginç bir noktaya gelmiş .. Maça Hayrettin için gidiliyormuş gibi bir hava esiyor. Şahsen ben takımdaki tüm futbolcuların Sivaslı olmasını isterim ama hiç Sivaslı olmasa da fırsat buldukça yine giderim maça..
Takımda 11 kişi var ve bunlar Sivassporun başarısı için emek sarfediyorlar ve Sivasspor bunlarla bizim göğsümüzü kabartıyorlar.. Daha öncede söyledim karar; Hayrettin'in.. Ya affedilmek için çalışacak, ya da kendi yoluna gidecek.. |
karar veremedim ben affetmeli mi yoksa affetmemeli miyiz
|
bence şu kaln 10 günlük transfer süresi içinde Hayrettin hemen satılmalı. yoksa affedilmek zorunda kalınır ki bu da hem hoca hem de yönetim açısından iyi olmaz. bir de olaya şöyle bakmak lazım artık hayrettin sivasspordaki misyonunu tamamladı bence yapılanlar şöyle dursun. artık sivasspora katacağı bir şey yok bence. bir de ferhat bıkmaz diye ümit milli bir futbolcumuz var. ona da bu şekilde şans doğuyor. belki bir iki maç üst üste oynayarak hem kendine güveni gelecek hem de taraftara hayrettini unutturacak.
|
Hayrettin yaptigi hatayi anladi ve özür dileyerek kendisine yakisani yapti. Futbolda bu tür olaylarin olmasi normal. Sonucta Hayrettin'de ekmek parasi icin kosturuyor ve formanin hakkini vermek istiyor. Bu tür hatalari yapmasi kendisininde moralini baya bozmustur ve üstünede taraftardan tepki gelince bir anlik sinirle kaptanlik pazubandini firlatti. Kadro disi birakilmasi tabiki dogru. Hic kimse bu tür hareketlerin dogru oldugunu söylemiyor ama insanlik hali iste. Insallah Hayrettin bu hatasindan dolayi daha hirslanir ve daha iyi calismaya gayret ederek tekrar kadro yer alir. Belkide bu hareketden dolayi Hayrettini tekrar kazanmis oluruz.
|
Bundan önceki bu konu ilgili yazılan yorumuma bakıldığında hayrettinin öçzür dileyeceğini söylemiştim.Hayrettin diyo ki maç içinde öfke konrolünü sağlayamadım, öfkemi pazubanta yansıttım ve yere attım.Bence yönetimin hayrettinin denildiği gibi A2 ile antremanlara çıkma sürecinin devamına karar vermesinin hayrettinin olumlu yönde motive olmasına ve dolayısıyla da diğer futbolculara örnek bir yaptırım olarak uygulamasının şimdilik yapılacak en iyi gelişme olduğunu düşünüyorum.Affa gelince, affetmek büyüklüktür.Ama affı yapanın büyüklüğünün altında affedilen ezilmemeli ya da affedilen afdan büyük bir ders çıkarmalı.Bence ilerleyen zaman da bu af konusunun gündeme gelmesi gerek.Hayrettinin biraz daha burnu sürtsün ki, kutsal dediği formanın değerini somut olarak algılasın.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01. |