SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hakeme Veryansın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21667)

durufuba 13.11.2008 19:18

--->: Hakeme Veryansın

ya cok yazık oldu su mactan da 3 puan alsakk cok güzel olcaktıı

GuNaY 14.11.2008 00:53

Cevap: Hakeme Veryansın

[B]Son haftalarda hakemlerle çok oynamaya başladık...

"Bu takım erken sezon açtığından yorgunluk belirtisi başladı, bununla birlikte istenilen performansları alamıyor" gibi dobra bir açıklamayı bizlerden esirgemeyin lütfen...[/B]

yigido_sampiyon 14.11.2008 07:41

futbolda her zaman yeneceksin diye bişey yok...yenilmek ve berabere kalmak normal bişey...

ama alanyaspordan 2 tane gol yenişsin ondan sonra hakeme kzıyosun...ben bülent uygundan kötü oynadık 2 puan kaybettik demesini beklerdim...maçtaki başarısızlığı kabul etmekte bir erdemdir...

yigido_sampiyon 14.11.2008 07:42

Fortis Türkiye Kupası'nda Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maçın hakemini suçladı! Çok ilgilinç yorumlar yapan Uygun; "Benim ne emeğimi ne kısıtlı imkanlarla kurulmuş olan [COLOR="Red"]başarımı[/COLOR] kimse kusura bakmasın, engellemesin" dedi..

ayrıca bülent uyguna bu açıklamalar yakışmıyor...ne demek başarımı!
bu başarıda herkesin payı var...başarı kişiye indirgememeli...

abdurrahim_58 14.11.2008 14:01

bulent hocayı hakeme kabahat buluyor diyew suclayanlar cevabım size maçı izlemeden yorum yapmayın. Ben Alanyada macın tamamını izledim. Hakem macın kaderine cok bariz bir sekilde etki etti buna sahanın kucuk olmasıda eklenınce buradan beraberlikle ayrıldık. Oyle kı alanyaspor taraftarı hakeme tezahuratta bulundu bu ne demek ya yani o kadar taraflı bir mac yonettiki hakem bu taraftarın hosuna gitti. mehmet yıldızın 2-3 penaltısını es gecen hakemler musaya yapılan tabandan sonra hakemın faul calmaması sonucu musanın itirazına kart gosterıyorlar. Federasyon nedense boyle mal mal amator hakemleri bizim maclara yolluyor bunu anlamkta guc tabiki.

abdurrahim_58 14.11.2008 14:02

--->: Cevap: Hakeme Veryansın

[QUOTE=yigido_sampiyon;436597]futbolda her zaman yeneceksin diye bişey yok...yenilmek ve berabere kalmak normal bişey...

ama alanyaspordan 2 tane gol yenişsin ondan sonra hakeme kzıyosun...ben bülent uygundan kötü oynadık 2 puan kaybettik demesini beklerdim...maçtaki başarısızlığı kabul etmekte bir erdemdir...[/QUOTE]

kardesım macı izlemeden yorum yapmayyın bir oncekı yazımda yazdıklarıma bakın. ben macın tamamının canlı izledım.

cem 14.11.2008 22:35

Sivasspor için gene bi senaryo dönüyor ama anlamadım.. sanırım gecen seneki seneryoların bir benzeri...

H_Turan 15.11.2008 06:29

Yeniliyor sonra hakeme kabahat buluyır:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:56.