![]() |
Cevap: “ Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu
Aklı olan futbolcu anadolu takımlarının kıymetini bilir büyük takıma gidince herşey daha zor oluyor her ne kadar iyi futbolcu olsanda örnek : sezer öztürk, sercan yıldırım, bilica ve bunlar gibi bircok futbolcu bu işler tilki kürkçü işine benzer döner dolaşır geri gelirsiniz ama hiçbir şey aynı kalmaz herşey değişir. As olarak çıktığn takıma yedek olarak dönersin
|
seni kimse adam yerine koyup tutmaya tenezül bile etmiyor.sen fenere iki gol attin diye kendini adam yerine koyma,bu golleri atacagini rüyanda görsen inanmazdin.haalada inanamiyorsun bir senedir yaptigin sebeklikleri unutmus kendini ronaldo zannetmeye baslamissin,daha dogrusu kendini rüyada zannediyorsun,sen o topu 300 defa daha dene volkan senden yyemez o golleri... seni bu goller kurtarmayacak ipini cektik senin karabas.
|
eneramo süper topcu sadece bitirici son vuruslari etkili degil yoksa ne ararsan var eneramoda...begenmeyenlerede souyirum adamin yaninda kim oynuyor dogru düzgün??? bak sercan dökülüyo pedriel ayak uyduramiyo cok övdügümüz grosicki nerde pres bile yapamiyo...bu adam mehmet yildizin nigeria versionu...hava toplarida iyi dedigim gibi son vuruslara cok calissin daha cok gol atar... ha bu arada türkiye kupasini almak icin büyük firsat gecti elimize bunu iyi kullanip kupayi sivasa getire biliriz...
|
Cevap: “Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu y
tanker gibi forvet. güçlü ama çok ağır. ama rakip stoper de bekir olunca zorlanmadı.2 gol attı devamı gelir mi!!gelmesi lazım
|
yok arkadas bunlara yaranilmaz baska takim topculari gol atar kral ilan edilir bizdekiler maci kurtarsa dusme potasindan alsa takimi yine elestirilir. mantik hep ayni istisnasiz komsunun tavugu evdeki kazdan degerlidir...
|
ULan gara soyha saçımı başımı beyazlattın, ömrümü tükettin bu sene,bikaç siyah saç kalmıştı onuda sen yoldurdunya.Sonrada kalkıp bunu söylüyorsun .Ayıp ayıp eşref gader adamsın yalan söyleme bari...
|
O kadarda değil...Bizim Egemen (şimdi bizim değil ya) ts li Giray bir adamı kafasına taktımı çok afedersiniz sümük gibi yapışır adımda attırmaz..Yeterki kafasına koysun ..Bu iki defans oyuncusunu çok iyi analiz ettiğim için söylüyorum bunları
|
bu fener galibiyeti basimiza is acacak gibi, herkes havaya girdi, buna acilen onlem alinmali takim yeniden lige donmeli
|
Eneramo'yu yıkacak defans oyuncusu Türkiye'de yok doğru söylemiş. Ujfalusi bile Türkiye'de beni en zorlayan forvet Eneramo demiş ki en kaliteli liglerde top oynamış birisi. MigroArmis bey Eneramo'yu Giray zorlayacak bir defans değil iyi bir defans olabilir ama Eneramo'yu zorlayacak Giray olamaz Egemen ise sertlikle çirkeflikle yapar bu işi. ;)
|
[QUOTE=onurcngr;834555]yok arkadas bunlara yaranilmaz baska takim topculari gol atar kral ilan edilir bizdekiler maci kurtarsa dusme potasindan alsa takimi yine elestirilir. mantik hep ayni istisnasiz komsunun tavugu evdeki kazdan degerlidir...[/QUOTE]
Eneramoyla fotoğraf çektirsem bende seninki gibi yorum yazabilirmiydim. :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35. |