Fenerbahçe’ye iki gol birden atarak bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Eneramo,son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fanatik Gazetesinin Wep sitesine konuşan Eneramo,Fenerbahçe maçında iyi oynadıklarını ve rakibin baskısı karşısında dik durduklarını belirterek “Ligdeki durumumuza bakıldığında bu maç bizim için çok kritikti,hepimizin çok savaştık,kazanma isteğimizi 90 dakikanın her anında gösterdik”dedi. Oyundan neden çıkmak istediğinide açıklayan golcü futbolcu “ Sakatlandım,ayağımda hafif ağrı vardı,oyundan çıkmak istedim ,hocada beni çıkarmak istedi. Ancak Sercan’da sakatlanınca oyunda kaldım ve bu şekilde devam ettim. Aslında birazda risk aldım ama son dakikada attığım gol beni çok mutlu etti.Bu gol unutulmazlar arasına girdi”ifadelerini kullandı.
BENİ ZORLAYAN OYUNCU YOK!
Kendinden son derece emin konuşan Nijeryalı golcü “ Süper ligde çok güçlü ve sağlam defans oyuncuları var.Ancak Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok.İnsanlar beni Drogbaya benzetiyor,onun gibi fiziğimi kullanıyorum.Çok çalışıyorum,ekstra idmanlar yapıyorum.Türkiye’de Elmander,Burak ve Umut’u beğeniyorum.” Şeklinde konuştu.
SİVAS’I SEVİYORUM
Sivas’a ilk geldiğinde zorlandığınıda anlatan Eneramo şunları söyledi “ İlk geldiğimde benim için alışmak ve şehirde yaşamak zordu.Ama şu an sorun yok Sivas’ı çok seviyorum.Süper ligde bu sezon daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oyunculara ve teknik direktöre sahibiz.İkinci yarı her şe daha güzel olacak”
Hürdoğan