SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Basit hatalar yaptık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38711)

avare 24.01.2015 20:08

Cevap: Basit hatalar yaptık

insallah bu yenilgiden bir der cikarirlar ve orta sahaya takviye yaparlar

dibba58 24.01.2015 21:37

Allah aşkına yönetimde aklı başında bir adam yok mu? Sivassporun sorunlu bölgelerini sokaktaki çocuğa sorsan söyler. Enaramo ile Batuhan santraforumuz ise biz yanmışız.Orta sahada dikine oynayacak, ayağında top tutacak,araya pas atacak, uzaktan şut atacak vs.vs.vs.bir Allah'ın kulu yok. Bu saydıklarımızı takımda Kadir mi? Adem mi? yapacak. Mehdi ise çok yetersiz. Bu orta saha ile santraforsuz Sivassporumuz kesin düşer.Kimse bizi kandırmasın.Alın adam gibi bir santrafor,alın adam gibi ofansif yönü güçlü bir orta saha oyuncusu kurtulalım şu dipten.

cılgınsivas58 24.01.2015 22:08

sergen yalçın sen açıksözlüsündür git başkanla konuş şu takıma bir tane orta saha 1 tane de forvet alın cimrilik yapmayın de gurban oliyim

58Sivaslilar 25.01.2015 11:37

Yönetimdn bu sessizligin arkasinda firtina geliyor saniyorum iyi bir yada iki adam gelecek gibi görünüyor:confused:

ready 25.01.2015 12:35

[B]bir yanda kadir bir yanda mehdi bir yandan da batuhan varsa sen zaten maça 1-o sıfır yenik başlıyorsun demektir [/B]

Erenozdenn 25.01.2015 13:20

[QUOTE=58Sivaslilar;933625]Yönetimdn bu sessizligin arkasinda firtina geliyor saniyorum iyi bir yada iki adam gelecek gibi görünüyor:confused:[/QUOTE]

Firtina gelecek diye siteden çıktığımız yok KARDEŞ. Bu yönetimden bir halt olmaz kimse kusura bakmasın ama. Boşu boşuna bekliyoruz. Transfer yapan diğer Anadolu Takımları batmıyor da biz mi adam gibi iki transfer yapınca batacaz anlam veremiyorum. Asıl ligden düşersek batarız. Allah akıl fikir versin yönetime.

Erenozdenn 25.01.2015 13:23

Benim uykum kaçıyor 2 gündür sinirden, yönetim nasıl rahat rahat uyuyor Aklım almıyor. Çıkın açıklama yapın bari şukadar gelirimiz, bu kadar giderimiz var diye boşuna bekletmeyin milleti. Gerekirse kampanya başlatın para toplayın, ama yapın artık birşeyler.

savaş2 25.01.2015 14:43

***hazır golcu Ahmet i ver,kız gibi oynayan utaka ve takoz enaramoyu güven. yönetim kafasına koymuş düşmeyi

B.DUMANLI 25.01.2015 14:57

[QUOTE=savaş2;933642]***hazır golcu Ahmet i ver,kız gibi oynayan utaka ve takoz enaramoyu güven. yönetim kafasına koymuş düşmeyi[/QUOTE]

Bende Ahmet Aras´i ,Eneramo´ya tercih ederdim.Eneramo,Batuhan ve forvet hattinda oynamayan Utaka kaldi elimizde.Bize Ibrahim Akin yeterli aslinda goller ondan gelecek zaten oda basarili olamazsa,Sergen hocada yoktan var edemez ya.

hiko58 25.01.2015 23:38

evet sergen basit hatalar yapıldı zaen en basit hatayı sen yaptın burhanın kötü performansını göremedin.eneramo kazmasını oyuna aldın. maçta burhan bir kişiyi dahi geçemedi görmedin. sonra batuhanın bu takımda ne işi var neden alındı hala anlayabilmiş değilim. adam dili dışarda koşamıyor. maçı okuyamıyor doğru hamleler yapamıyorsun. devre arası çalışmalar takıma bir güç kazandırmamış aksine takım lay lay lom olmuş. üzgünüm gidişat hiç iyi değil. savaşı komutanların taktikleri kazandırır. asker sadece savaşır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:03.