Sergen hoca bu isi halleder biz bu ligde kaliriz derken,gene hüsran gene eskiye dönüs.
Aciklikla söylüyorum Trabzon´un eksikleri yüzünden ben bu maca tipik beraberlik diye bakiyordum.Sonuc gene hüsran.
Sergen hoca bu takimda bazi kisilere forma sansi vermemeli artik.Carlos bu cesareti gösteremedi.Bari Sergen hoca göstersin,Sergen hoca yorumcu oldugu zamanlar ben Sivasspor´u izliyordum desede yeterince tanimadigi Trabzon macinda ortaya cikti.Erkan Zengin´in araya attigi toplardan ancak amatör takimlar gol yerdi Sivasspor´da nitekim yedi.
Sivasspor Erkan Zengin´i belkide bu haftanin karmasina sokacak kimbilir.
Biz bazi devreler düsme hattinda yer aldik son anda kurtuldukta,o vakitlerde yönetim transfer yapmisti.Simdi isimleri Türk kamuoyu tarafindan bilinen ve bunlardan bazilarinin Sivasspor´da daha önceden oynamasi bizlere gelecekte ne gösterecek hep beraber görecegiz.
Sadece dün Eneramo´nun oyunda kaldigi sürelerde gösterdigi perfonmans icler acisiydi.Bir ofsayt pozisyonunda kaleciyle karsi karsiyayken vurdugu top nereye gitti herkes görmüstür mutlaka.Omu bizi kurtaracak
.
Gülerim aglanacak halimize.Ne ekersen onu bicersin,ektiginden fazlasini beklemek ise hayal perestlik olur.
Sen transferleri öneme alma ve Sergen´den bu ligde kalmayi bekle.Nasil olacak bu is malzeme kötüyse..