SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8932)

PARTNER58AHMET 04.11.2006 20:36

-->: PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK

ARKADAŞLAR BİZİM BU YENMEMİZ ŞANSAMI KALDI BİLMİYORUM BU NASIL GİDİŞ
BU NASIL OYUN ANLAMIŞ DİİLİM
BUNUN SORUMLUSU KİM YADA KİMLER BUNU KİM ÜSTLENECEK BU KÖTÜ GİDİŞATIN SORUMLULUĞUNU
SİVASSPOR BU GÜNLERE GELMEK İÇİN AZ ÇABA SARF ETMEDİ
GİTMESİDE GELDİĞİ GİBİ OLMAMALIBUNA BİR SORUN BULUNMALI VE BU KÖTÜ GİDİŞE BİR AN ÖNCE DUR DEMELİ

Akademik58 04.11.2006 20:44

--->: PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK

Yasir Sivassporu bırakmalı, top oymamaktan vazgeçip başka bir iş yapmalı
Hakkı kendine Gelmeli
İlahan sezon başında niye oynatılmıyorum diye ağlıyordu nedeni anladı galiba. Artık Sivasspra zarar vermemesi gerektiği düşünmeli...

PECZE'de artık gitmeli...

babayavuz 04.11.2006 20:48

Her hafta ayni hikayeler ayni teraneler yok efendim sanssizdi yok efendim oyun planimiz bozuldu yok efendim saha agirdi gec bunlari kardesim bizim bu laflara karnimiz tok.Demekki takimi calistiramiyorsun bu isi bilmiyorsun olabilir normaldir zaten bilseydin takima bu zamana kadar faydali olurdun artik olan oldu sen bundan sonrada bu takima bisey veremezsin bari cekil gitde fazla zararin dokunmasin ve yerine gercekten isi bilen biri gelsin.

atabey07 04.11.2006 20:58

bu futbolculara da yazıklar olsun. bunlar aldıkları paranın karşılıkların veriyorlarmı acaba. bir de seyirci gelmiyormuş neden gelsinler sizlerin amatör futbolunu mu seyir etsinler. futbol mu oynuyorsunuz yoksa.......................neyse ya ne yazsak olur ama

FU58 04.11.2006 21:06

SIVASSPORUN iddali bir takim olmasi icin bir tek formül var, oda trabzon formülüdür`ki kendi özüne dönmesi lazim. Ne kadar sivasli futbolcu varsa birinci ligde, ikinci ligde sivaspor catisi altinda toplamali.Ve takimin basina Rizayi getirmeli.Arti SIVASSPOR oyuncu yetistermesi lazim yoksa her sene transferle bu is yürümez;

SAYIN BASKANI HERZAMAN DESTEKLEMELIYIZ,CÜNKÜ SIVASSPORLUYUZ....

Dark Force 04.11.2006 21:43

senin suyun kaynadı artık.........

argani_58 04.11.2006 22:29

ne sansızlıgı be sefersız hoca dusurecek takımı yazıklar olsun baskana canımız feda hala hocayı tutuyor orda 16 olduk yayazık gunah

erhan5834 04.11.2006 22:48

[B][I][CENTER]hep üzülüyoruz zaten başka bişey yok saha ağırmış sanki denizli farklı bi sahada maç yaptı ya bıraksın bu işleri kendi beceriksizliğine kılıf aramasın son kullanma tarihi geçti sayın başkanımız hala nasıl sabrediyor buna hayrett....[/CENTER][/I][/B]

koyu58 04.11.2006 23:19

YAV BU ŞANS SENİ HİÇ BULMUYOR DEMEKKİ.ŞANSIZLIĞINI TAKIMA YANSITTIĞIN YETER ARTIK.ŞİMDİYE KADAR HEP ARKANDAYDIM AMA SABRIMIZ TAŞTI BU KADARDA OLMAZ ARTIK GİT BE PECZE GİT BEEEE
SİVAS SİVASSPOR VE TARAFTARIMIZ BÜTÜN BU OLANLARI HAKETMİYOR

baybarok 04.11.2006 23:26

bu iş buraya kadar,takım küme düştü sayılır.
bu kadroyu kuran yönetimde,idareclilerde,teknik heyette istifa etmeli.
yazık değilmi bu memleketin kaderiyle oynanıyor.
hala birilileri birilerini pofpofluyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00.