PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK
Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze, Denizlispor karşısında sahalarında kaybettikleri için üzüntülü olduklarını söyledi.
Pecze, maçından ardından yaptığı açıklamada, bugün her zamanki gibi yine kazanmak için sahaya çıktıklarını, çok ağır bir zeminde mücadele ettiklerini söyledi.
Rakiplerinin kendilerinden daha çabuk bu sahaya adapte olduğunu ifade eden Pecze, ''Maalesef ilk devre bir hatada kalemizde golü gördük ve bu gol bütün oyun planımızı altüst etti. Oynamak istediğimiz oyun planını ikinci devre değiştirmek zorunda kaldık'' dedi.
İkinci devre yine sahaya kazanmak için çıktıklarını ve bazı riskleri de göze aldıklarını ifade eden Pecze, şunları kaydetti: ''Ama rakibimiz Denizlispor özellikle defans bölgesini iyi kapattı ve bize gol şansı vermedi. Girdiğimiz bazı net pozisyonlarda da maalesef şansımız yanımızda değildi. Kaybettik, sahamızda kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz.''
Maç sonrasında bazı taraftarların kendisini istifaya davet ettiğinin hatırlatılması üzerine Pecze, ''Her zaman iyi sonucu almak için çalışıyorum. Haliyle başarılı bir sonuç gelmediği zaman bir kaç kişinin yada kaç kişiyse böyle istifa şeklinde bağırması son derece normal. Ama her zaman Sivasspor için en iyisini yapmak istiyorum'' dedi.
Pecze, istifa gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.
DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic ise aldıkları 3 puandan dolayı çok sevinçli olduklarını belirterek, Sivasspor karşısına eksik kadroyla çıktıklarını kaydetti.
Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu anlatan Hadzibegic, ''Tabeladaki durumu itibariyle Sivasspor'un galip gelmek isteyeceğini biliyorduk. En kötü şartlarda 1 puanı düşünüyorduk. Çünkü çok eksiğimiz vardı. Ancak oynadığımız oyunu gördükten sonra 3 puanı da alabileceğimizi düşündük. Rakibimizi taktik olarak kendi isteğimiz oyuna zorladık'' diye konuştu.
Bütün oyuncularını kutlayan Hadzibegic, ''Bizim için çok değerli bir 3 puan aldık. Bundan sonraki maçlarda Sivasspor'a başarılar diliyorum'' diye konuştu.
AA
|