SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAYLARIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12213)

SenSetik 12.08.2007 21:40

--->: OLAYLARIN ARDINDAN

Abi eşşeğe marifetini sormuşlar tutmuş ........ Bu gerizekalılar silah taşıyınca, adam vurunca , kavga çıkarınca marifet ettim sanıyor. Bunu da göğsünü gere gere söylüyor. Ulan bide milliyetçi geçinip vatan-millet edebiyatı yapmıyorlarmı.deli oluyorum valla...

FurkaN 12.08.2007 21:41

-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

[B][QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;235173]ya ne tahriğine kapılmıyacaz abilerim futbola şiddet bulastırmayalım diyoruz ama bu yapılanlara sessiz kalacak değiliz!!! milliyetçiyiz diye geçinyorsunuz lan o futbol katili aymanının yaptığı ırkcılık deılde ne nie direk baliliye çift dalıyo. olayların çıkınca balilinin kaçısını görunce içim acıdı kimse kusura bakmasın bundan sonra ok yaydan çıktı![/QUOTE]

Eğer sahada futbolcular birbirlerine yaptıklarını dışarda da devam ettirseler ne olurdu hiç düşündün mü? Olaya bu yönüyle bak bu konuda suçluya cezasını vermek bizim işimiz değil... Herkes görevini yapacak ve trabzon ceza alacak ve onların bu yaptıkları sayesinde biz 1-0 mağlup götürdüğümüz maçı 3-0 hükmen kazanacaz bizi sonuç ilgilendirir bundan sonra Trabzıon'a ne olursa olsun bize ne? Sivas'a geldiklerinde yine bir şey yapmayacağız maç oynanacak ve her yıl olduğu gibi kendi sahamızda maçı kazancağız... Bu bir oyun , oyunda kin güdülmez kazanan biz olduk olay kapandı...[/B]

1967_Dernek_Murat 12.08.2007 21:41

--->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=yigiter187;235174]birkaç kendini bilmezin yüzünden kimseye suç atmaya ve savaş açmaya değmez...ama trabzo0nun işi artık çok zor bence..yazık oldu...[/QUOTE]

[B]YETER CANIM BUKADAR DOSTLUK MESAJI SENIN FUTBOLCUN DARP EDİLSİN SEN DOSTLUK MESAJI VER ZATEN HEP CENTİLMANLİK YAPAN BİZİZ AMA BU SAATTEN SONRA CENTİLMENLİK GAZOZ AGACI ODA SİVASDA YETİŞMEZ[/B]

Sehzade__ 12.08.2007 21:42

gıdıp bı amator takıma elendıler sonra bıze artıslık erkeklık yapıyorlar macın hakkı en kotu beraberlıktı 0-0 ken musa pozısyonu gol yapsaydı daha duselemezdıler ama kısmet degılmıs bırazda ballıydılar olmadı sıvasspora canı gonulden basarılar

Army 12.08.2007 21:42

[B]ya ne tahriğine kapılmıyacaz abilerim futbola şiddet bulastırmayalım diyoruz ama bu yapılanlara sessiz kalacak değiliz!!! milliyetçiyiz diye geçinyorsunuz lan o futbol katili aymanının yaptığı ırkcılık deılde ne nie direk baliliye çift dalıyo. olayların çıkınca balilinin kaçısını görunce içim acıdı kimse kusura bakmasın bundan sonra ok yaydan çıktı![/B]

elvisss 12.08.2007 21:42

[QUOTE=posadem58;235177]bızım futbolcularımıza kımse yumruk atamaz bunun 4 eylulu de var ama bız onları alkıslayacaz cunku bı 3 puan daha alacaz ama trabzonlular bunu anlayamaz kafaları basmas hamsı kafalı oldukları ıcın:-)[/QUOTE]

gerçekten yazık bu sözlere. ben ne diyroum sen ne diyorsun. sanırım buraya üye olup bunları yazdığıma pişman olacağım.

olayları çıkartanları zaten biz kendimizden saymıyoruz. sivasporu 10 binlerce kişi alkışladı diyorum ama sen 10 kişinin yaptığını sayıyorsun öbürünü saymıyorsun. ben düşüncelerimi söyledim. söylediklerimi anlayan sağduyulu sivasspor taraftarları olduğundan hiç şüphem yok. sanada tek diyeceğim gerçekten söylediklerin yazık. biz birbirimize bu kadar düşman olduğumuz sürece daha çok anadolu kllüüplerinin hakkı yenir hep istanbul klüpleri şampiyn olur. gerçekten yazık bu cümlerlri beklemiyordum açıkçası

Army 12.08.2007 21:43

[QUOTE=elvisss;235184]gerçekten yazık bu sözlere. ben ne diyroum sen ne diyorsun. sanırım buraya üye olup bunları yazdığıma pişman olacağım.

olayları çıkartanları zaten biz kendimizden saymıyoruz. sivasporu 10 binlerce kişi alkışladı diyorum ama sen 10 kişinin yaptığını sayıyorsun öbürünü saymıyorsun. ben düşüncelerimi söyledim. söylediklerimi anlayan sağduyulu sivasspor taraftarları olduğundan hiç şüphem yok. sanada tek diyeceğim gerçekten söylediklerin yazık. biz birbirimize bu kadar düşman olduğumuz sürece daha çok anadolu kllüüplerinin hakkı yenir hep istanbul klüpleri şampiyn olur. gerçekten yazık bu cümlerlri beklemiyordum açıkçası[/QUOTE]

[B]olaylar cıktıktan sonra senın 10 BİNLER "sivas ananı trabzon ......" diye bagırmadımı bu ne cvp vereceksın?[/B]

SenSetik 12.08.2007 21:44

[QUOTE=elvisss;235171]arkadaşlar ben trabzoluyum. maçta çıkan olaylar geçekten çok üzücü. o olayları çıkartanlar zaten trabonspor taraftarı değl biz kabullenmiyoruz. biz sizi kardeş takım olarak görüyoruz. maçı izlemişseniz olaylardan 10 dakika önce sivassporu onbinlerin alkışladığını görmüşsünüzdür. 9-10 kişinin yaptığı bu hareketlere sizde prim vemeyin. aramızdaki dostluğa gölge düşürmeyelim. zaten hak edilen cezalar gelecektir bize.

sözün özü olayların nedeni sadee 9-10 kişidir tüm bu olanları trabzon halkına mal etmemenizi ve dostluğumun sürmesi temennisiyle. saygılarımla[/QUOTE]

arkadaşım benim üniversitede iki tane ev arkadaşımda trabzonluydu.samsunda okudum ve birçok trabzonlu arkadaşım var.Benim tanıdığım Trabzonlular böyle değildi. senden ve senin gibi sağduyulu Trabzonlu arkadaşlardan özür diliyorum söylediklerim için.
LÜTFEN ŞU SOYTARILARI ARTIK ÇIKARIN ARANIZDAN.

ceza_tolga_rep 12.08.2007 21:45

-->: OLAYLARIN ARDINDAN

artık dostluk falan kalmamıştır.bizim oyuncumuzu ikmse tartaklayamaz..ayrıca bazı yazılarımda siliniyor daha ağır konuşcam yoksa..

Yiğiter 12.08.2007 21:45

-->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=1967_Dernek_Murat;235180][B]YETER CANIM BUKADAR DOSTLUK MESAJI SENIN FUTBOLCUN DARP EDİLSİN SEN DOSTLUK MESAJI VER ZATEN HEP CENTİLMANLİK YAPAN BİZİZ AMA BU SAATTEN SONRA CENTİLMENLİK GAZOZ AGACI ODA SİVASDA YETİŞMEZ[/B][/QUOTE]

tamam abi..biz de onlara aynısı yapalım..hatta daha kötüsünü yapalım ki anlasınlar ne olduğumuzu...ancak şunu şunu kazanacağız böyle yaparak de..ben de geliyom dövmeye..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:25.