Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 20:27   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart OLAYLARIN ARDINDAN

Trabzonspor, Avrupa'ya veda etmesinin ardından taraftarıyla barışmak için Sivasspor karşısına çıkmıştı. Bordo mavililer son dakikalarda Ersen Martin'in attığı golle öne geçmişti ama çıkan olaylar yüzünden maç tatil edildi.

Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma, uzatma dakikalarında yaşanan olaylar nedeniyle maçın hakemi Bülent Demirlek tarafından tatil edildi.

0-0 ve oldukça çekişmeli devam eden maçın 85. dakikasında Ersen Martin ile Trabzonspor 1-0'ı yakaladı.
Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran ve gol arayan Sivasspor'da Balili'ye sert giren Ayman Mohamed Abdelaziz'e sarı kart çıktı. Gerginlikte olaylara karışan Musa da sarı kart görürken, iki takım futbolcuları arasında tartışmalar başladı ancak kısa sürede bu olay büyümeden engellendi. Fakat 90. dakika oynanırken ve Sivasspor 90. dakikada serbest atışı kullanıcakken sahaya giren taraftarlar bir anda Avni Aker'in çimlerini doldurdu. Turunculu bir taraftar Mehmet Yıldız'a vururken kameralar tarafınan yakalandı ve dakikadan sonra olaylar iyice büyüdü.
Taraftar ile bir çok futbolcu arasında kavga çıkarken, hakem Bülent Demirlek ve yadımcıları soyunma odasına gitti. Kısa süre sonra Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz da takımı soyunma odasına aldı.

Soyunma odasında yer alan Trabsonspor kısa bir süre için sahaya geri döndü ama fazla kalmadan yeniden soyunma odasına girdi.

Kısa süre içinde Nuri Albayrak da soyunma odasına girdi. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz tribünlerde yer alan Sivasspor PAF Takımı'nın güvenli bir yere alınmasını istedi ve Sivasspor PAF Takımı güvenli bir alana alındı.

Bülent Uygun: "Şu anda ne oldu anlamış değilim. Seyirci bizim oynadığımız futbolu bile alkışladı. Ayman oyuna girdi bir dirsek attı ve hoca atladı tamam olabilir. Sonra da Balili'ye çift girdi ve olaylar karıştı. Ben Trabzon seyircisinden rica ediyorum. Sahaya girenleri engellesinler. Mehmet Yıldız, Musa ve Muhammed darp edildi. Ben numarasını söylemeyecem ama bir gazeteci de geldi bizimkilere yumruk attı. Onların taratar gibi davranma hakları yok. Ben bunu kabul edemem. Trabzon halkı milliyetçidir ve lütfen centilmenliğin de Karadeniz'den çıktığını göstersinler. Ben bu maçın iptal olacağına inanmıyorum. Avrupa'da olsa farklı olur. Ama ben burada iptal olacağına inanmıyorum."

Bülent Demirlek, yardımcıları, gözlemciler ve iki takım yöneticileri toplantı yaptı. Toplantı sonrasıda ise maçın tatil edildiği açıklandı.

Otyakmaz: Sanki Arap-İsrail savaşı oluyor
Başkan Mecnun Otyakmaz, olaylara neden olan Bordo-mavili taraftarlara tepki gösterdi.
Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın uzatma dakikalarında çıkan olaylar hakkında konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, olaylara neden olan Bordo-mavili taraftarlara tepki gösterdi.
Karşılaşmanın güzel bir havada başladığını belirten Başkan Otyakmaz, "İlk başta Trabzonspor taraftarları bizi alkışladı. Karşılıklı ataklar vardı. Golü yedik. Golü yedikten sonra da pozisyonlar bulduk, maçı berabere de bitirebilirdik. Sanki Arap-İsrail savaşı oluyormuş gibi bir kişi sahaya girdi, olaylara neden oldu. Sahada darp edilen oyuncularımız var. Kanunlar, kurallar neyse o uygulanır" dedi

Bülent Uygun: "Hepimiz kardeşiz"
Trabzonspor ile oynadıkları ve 1-0 mağlup durumdayken maçın tamamlanmasına bir dakika kala tehir olan mücadelenin ardından açıklama yapan Bülent Uygun, futbol hakkında konuşmak istemediğini söylerken, "Hepimiz kardeşiz" mesajını verdi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise ligin hareketli ve istenmeyen olaylarla başladığını belirterek, ''Ama ben Sivasspor adına sahada futbolun güzelliklerini yansıtan, futbolun mücadelesini veren fakat herhangi bir şekilde pislik yapmayan, futbolu da iyi oynayan bir durum yaşadım. Birçok pozisyonda golü bulamadık. Son dakikada istemediğimiz, tasvip etmediğimiz olaylar sonucu seyircilerin sahaya girmesiyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. Üzüntülüyüz, futbol adına çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum'' dedi.
Türkiye Cumhuriyeti devletinin ferdi olduklarını, devlet çatısı altındaki insanları birleştiren kavramların başında sporun, kardeşliğin ve sevginin geldiğini ifade eden Uygun, ''Futbol oynuyoruz. Biz savaş yapmıyoruz veya kimseyle düşmanca dövüşmüyoruz. Hepimiz kardeşiz. Futbolcular da sahada ellerinden geldiği kadar mücadelelerini yerine getirdiler'' diye konuştu.
Trabzonspor taraftarının, kulübünü çok sevdiğini dile getiren Uygun, ''Onlar bu ülkenin sevgi anlamında çok yüklü bir taraftar topluluğu. Benim de ailem Karadenizli. Biz Türk çocuğuyuz. Herkesten rica ediyorum, biraz daha saygılı olsunlar. Karadeniz insanının misafirperverliklerini göstermelerini istiyorum'' dedi.
Bir basın mensubunun, yaşanan olaylara karışarak futbolcusunu yumrukladığını, buna çok üzüldüğünü kaydeden Uygun, maçın hakemi Demirlek ile ilgili olarak da ''Bülent hoca Türkiye'nin en yetenekli hakemlerinden birisi. Kampımızı Avrupa'da yaptık. Allah belamı versin, bizim genç hakemlerimiz Avrupa'dakilerden 100 bin gömlek daha iyiler. Bizler, patlamaya hazır bir milletiz. Hemen bir kararla patlıyoruz'' diye konuştu.
Uygun, yaşanan olayları, 10-15 kişilik bir taraftar topluluğunun yönlendirilmesinden kaynaklandığını da savundu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇ TATİL EDİLDİ
Alt 12.08.2007, 20:40   #2
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1155 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: MAÇ TATİL EDİLDİ

hayırlısı da buydu bende bunu anlamadım yarım dakka kalmış maçın bitmesine olay çıktı hemde Trabzon dan zaten galipsiniz...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇ TATİL EDİLDİ
Alt 12.08.2007, 20:42   #3
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: MAÇ TATİL EDİLDİ

şimdi biz hükmen galip sayılacağız galiba.Ya bu laz aklı işte ne yapacağı belli olmuyor.Teşekkür etmemiz lazım sahaya giren bu densize.Bize üç puan hediye etmiş oldu.
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 20:49   #4
Uğur_58
Acemi Yiğido

Uğur_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 Uğur_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

fedarasyon o kadarda tembih ettim mac 12 den önce oynansın diye 12 den sonra kafaları basmıyo böle olaylar cıkarıyorlar
Uğur_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 21:05   #5
llaceess
Yeni Yiğido

llaceess - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 llaceess Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

tırapzon taraftarına tşkr ler, bıze 3 puanı sanırım verecekler, tabı bazı yerler engel olmaz sa olursada bunun 4 eylülü var bız onlara hamsı verırız( onikiden sonra tabi ) artık ne yaparlar sa ozaman yapsınlar
llaceess isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 21:08   #6
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Armağan arkadaşımız maçın ardından sıcağı sıcağına çok kötü bir kelam kullandı. Ben bir sivaslı olarak özür diliyorum. Bize bu yakışmaz. Süper Lig bir deplasmanlı savaş değil. Unutmayalımki spor bir hatalar oyunudur. Bunu hakarete varan söylemlere götürmeyelim. Karşımızdaki insanları rencide etmeyelim. Umarım maçın sonucu Saivassporumuza yara vermez. Saygılarımla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 21:12   #7
azeri78
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 azeri78 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bizim Ilgar Gurbanovu beyendinizmi?
azeri78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 21:16   #8
azeri78
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 azeri78 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Biz de Azerbaycandan bu olaylari seyr ediyorduk. Gayet mac guzel bir atmosferde gediyordu. Ama Trabzonspor taraftarina hic yakishmadi. Futbol adina kotu olaylar oldu. Inshallah onlar da atlatirlar. Sivassporu tebrik ediyoruz. Guzel mac cikardilar. Muveffegiyyetler arzulayirig. Helelik!
azeri78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 21:19   #9
Sampiyom
Acemi Yiğido

Sampiyom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Sampiyom ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bencede arkadaslar bu ne bunun 4 eylulu var diye? savasmi olacak allah askina allah allah
Sampiyom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 21:20   #10
zeko58
Yeni Yiğido

zeko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 zeko58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar bunun 4 eylülü var diye taraftarı tahrik etmiyelim zararı yine sivasspor ğörür ona ğöre davranalım taşkınlıga meydan vermeden takımımızı desteleyelim
zeko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla