SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas Hangi Ligde ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24656)

sariyolak 04.04.2009 07:40

Cevap: Sivas Hangi Ligde ?

muhsin başkanımıza ve dava arkadaşlarına allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.bütün sivasın başı sağolsun.

muratduru58 04.04.2009 08:49

TRT VE FOTOMAÇ HARİCİ MEDYA SİVASSPORU TANIMIYOR. İNŞALLAH LİGİ ŞAMPİYON BİTİRİRSEK İLİMİZE YUKARIDAKİ MEDYA VE YEREL MEDYA HARİCİ MEDYA SOKMAYALIM. GELSELER BİLE RÖPORTAJ YAPMAYALIM. RESİM ÇEKSİN GİTSİNLER. SAYGI DURUŞU İSE BÜYÜK REİSE DEĞİLDİ. İNŞALLAH DENİZLİ MAÇINDA SİMSİYAH FORMAYLA ÇIKARAK SİVASSPORUMUZ GEREKENİ YAPACAKTIR. FATİH HOCAYI İSE AYIPLIYORUM. BÜYÜK REİS MEKANIN CENNET OLSUN.

sivaslıbaki 04.04.2009 10:37

Abdullah yiğit Sİvassporu svunan pek az kişilerden ona çok teşekkür ediyorum.

coloniaeco 04.04.2009 11:12

abey bizi gören yokki kendi halimizde yolumuza gidiyoruz .hele bir lig bitsin ondan sonra uyanirlar .bosverin milli takimi biz kendi isimize bakalim .onlar kendi hallerinde oynasinlar .

SEVDAMSIN58 04.04.2009 11:31

tamamen haklisiniz ama biz o kendini adam yerine koyanlari adam yerine koymuyoruz insallah gun gelip simdi susanlarin ceniledikleri ve bizi anlattiklari zamanida gorecegiz o zaman ne diyecekler bakalim
diger taraftan bence bir nikah atmadigi eksik fatih terimle emre bolezoglunun ama bu vatandas goruyor ve onlara gerekli dersleri verecektir eminim

altuntas58 04.04.2009 11:48

[B]Fatih hocayı allaha havale ediyorum[/B]

sevda58 04.04.2009 11:55

[QUOTE=SivasSpor.Com;498769][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_fotomac.jpg[/IMG]

Ne garip değil mi? Türkiye'nin Süper Lig lideri Sivasspor, haftalardır zirvede ve Milli Takım'ın kadrosunda bir tane futbolcusu bile oynamıyor.

Bu ne yaman bir çelişki! Bu Milli Takım'da Emre Belözoğlu, Hakan Balta, Nuri Şahin ve 19 yaşındaki Batuhan oynuyorsa, tabii ki ben de bir Türk vatandaşı olarak, "Sivasspor'dan Sedat, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, kaleci Akın ve Mehmet Yıldız, Beşiktaş'tan İbrahim Toraman ve Kayserispor'dan Mehmet Topuz niye yok" diye sorarım. Sahi bunlar niye yok Fatih hoca? Bir başka kafamın almadığı konu ise Fatih hocayı zaman zaman lig maçlarında görüyorum ve açıklamalarını dinliyorum. Ligimizin gayet çekişmeli ve iyi geçtiğini söylüyor. Peki hem bu ligi çok beğeniyorsun, hem de bu ligin liderinden bir tek futbolcuyu bile oynatmıyorsun? İki maçtır, 18'e aldığın Sedat Bayrak'ı da galiba, "Lider takımdan futbolcu almadılar demesinler" diye 18 kişilik kadroda tutuyorsun!

[B]Saygı duruşu kimin için![/B]

Ben iddia ediyorum, başta Kayserispor'lu Mehmet Topuz olmak üzere, Sivassporlu Mehmet Yıldız, Sedat, Abdurrahman, kaleci Akın Vardar ve Murat Sözgelmez eğer o meşhur 3 büyük takımdan birisinin futbolcusu olsaydı kesinlikle kadroya alınır ve ilk 11 de sahaya sürülürdü. Türkiye-İspanya maçını anlatan spiker arkadaşa da bir çift sözüm var. Milyonlarca insan oturmuş heyecanla maçı bekliyor, o arada saygı duruşu yapılıyor ve sen bu saygı duruşunun niçin yapıldığını söyleyip, insanları aydınlatman gerekirken, "Maçtan önce bir dakikalık saygı duruşu" deyip geçiyorsun. Ya bunun saygı duruşu olduğunu herkes biliyor. Sen niçin yapıldığını söyle kardeşim. Merak edenler için ben söyleyeyim, galiba helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için saygı duruşu yapıldı!

[B]Abdullah Yiğit[/B]

[B][I]FotoMaç [/I][/B][/QUOTE]

NOKTAAAAA...............
(BU YAZININ USTUNE SOYLEYECEK BIR LAF YOK, HERSEYI GUZEL ANLATMIS)

AYDIN1985 04.04.2009 13:06

Fatih Terim aldigin paranin Hakkini ver. cürük carik oyuncularla bu isler olmaz.

holigan 04.04.2009 13:37

ABDULLAH BEY SAYGI DURUSUNUN NICIN YAPILDIGINI TAM TESPIT EDEMEMIS OLABILIR AMA DEGINDIGI NOKTA COK GÜZEL BERABERINDE KOCA REIS VE ARKADASLARI ICINDE OLABILIRDI.TERIME KONUSUNA GELINCE BEN TERIMIN G.S. DÖNEMINIDE COK TAKIP ETTIM MILLI TAKIM DÖNEMINIDE EDIYORUM. TERIM ANTREMANLARDA FUTBOLCULARA BIR TÜRK GENCININ KALDIRAMAYACAGI HELE HELE SIVASIN HAVASINI SOLUMUS INSANLARIN HIC KALDIRAMAYACAGI KELIMELER SARF EDIYOR.KENDISI CINGENE OLDUGU ICIN BU ONA COK NORMAL.ANASI KIMLE KIZ KARDESI KIMLE KARISI KIMLE KIZI KIMLE O ONUN ICIN ÖNEMLI DEGIL.MAALESEFKI EKIBINDEKI OYUNCULAR ICINDE GECERLI DURUMDA G.S. LI OYUNCULAR COGUNLUKTA NIYE ONLAR BU DURUMA DAHA ALISIKLAR.HER TÜRLÜ KÜFÜR KÖTÜ SÖZ ONLARA MÜBAH.VE DAHA DAHA ÖNEMLISI BU BIZIM TÜRK MILLETININ KÜLTÜRÜYMÜS GIBI O SAHSIYET MILLI TAKIMI YÖNETIYOR YANI TÜRK MILLETINI YÖNETIYOR.ARTIK DÜNYA BIZI BU CINGENEYLE TANIYOR.YANI TÜRK MILLETI DÜNYA GÖZÜNDE BIR CINGENE CIRKEF BU ADAM SAYESINDE. DAHA GARIBI GALIBA ÖYLEYIZ CÜNKI BU ADAMIN BIR SÜRÜ TERBIYELI AHLAKLI NAMUSLU VE DÜRÜST ALTERNATIFI VAR IKEN BU ADAM ORADA GÖREVINE DEVAM EDIYORSA DEMEKKKI BIRAZ DÜSÜNMEK GEREKIYOR.BIZ BU KÜLTÜRÜN INSANIMIYIZ DIYE.BU YAZDIKLARIM IFTIRA DEGIL EN BASIT ÖRNEGI CANLI YAYINDA OSMAN TAMBURACIYA SARFETTIGI SÖZLER ZATEN O SAHSIYETIN KIMLIGINI ORTAYA CIKARIYOR.

holigan 04.04.2009 13:54

MILLI TAKIM KADROSUN TÜRK INSANI GALIBA SÖYLE ISTIYOR.

VOLKAN
A.DERELI SERVET I.TORAMAN HAYRETTIN

H.ALTINTOP AURELLO M.TOPUZ ARDA

M.YILDIZ F.TEKKE

YEDEKLER: GÖKDENIZ-H:ALTINTOP- M:AYDIN- BATUHAN- T.GÜLERI- Y.BASTÜRK-SEMIH

BUNLARIN HEPSI ANADOLU COCUGU BIR ARADA OLMAZLAR DEMI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36.