SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Razak Omotoyossi´de son durum??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26210)

muco5806 03.07.2009 20:35

Cevap: Razak Omotoyossi´de son durum???

[B]Transfer market her gün başka bişey yazıyor.Daha düne kadar Katar takımındaydı.Başkan Ersenin transfer gününde Hollanda kampına gelecek diyodu.Abi süper topçu.Olur inşallah...[/B]

capkinreis 03.07.2009 21:03

fc metz in sayfasindaki omotoyossi ile ilgili haberi fransicadan türkceye cevirttim ve anladigima göre metzte kalcakmis.adamlar fransaya girmesi icin kagitlarinla ugrasiyormus

eyuphulagu 03.07.2009 21:24

Metz'in sitesindeki haberi ben geçen hafta herkese duyurmuştum.Ama geçen hafta içinde ve gerek bu hafta Bülent Hoca ve başkan Omotoyossi ile kesin anlaştıklarını açıkladılar..Hatta başkanın ağzından birçok sitede bu işin olup bittiğini söyleyen haberler çıktı.Arkadaşların söylediği haber Metz'in sitesinde 10 hazirandan beri var.Ortada imza falan olmadığına göre bu işin altında herhalde bir çapanaltı var gibime geliyor;umarım yanılıyorumdur.2.olarak İşin ilginç yanı SİTELERDE Omotoyossi'nin Türkiye'ye gelip başkanın ofisine gittiğini de hatta işin imzaya kaldığı iddia edildi..Ama ortada ne imza var;ne de Omotoyossi...Bugün imza atan arkadaşın Türkiye'ye geldiği videosu anında sitelerde yer alırken Omotoyossi kuş gibi uçup başkanın ofisine pencereden içeri giriyor;başkanla herşeyi konuşuyor sonra aynı yolla Fransa'ya geri dönüyor...Türkiye'nin uyanık basın kuruluşlarının ruhu bile duymuyor..Uyanık Türk basınını ve internet sitelerini uydurdukları yalanlardan ötürü tebrik ediyorum..Artık bir oyuncu imza atmadan kimseye inanmamamız gerektiğini herkese tavsiye ediyorum...

sivas73 03.07.2009 23:14

Arkadaşlar bu oyuncu gelirse bu yıl ki en iyi transferimiz olacak.inşallah alınır.geldi falan diyorlar ama ben sivasspor forması giymeden sözleşme imzalamadam inanmıyorum.bunun için bir araştırma yaptım.bu sitede sivassporda gösteriyor ama bilemiyorum

[url]http://www.imscouting.com/player.aspx?id=fFUP8MnMxWCMuVjeMH5joQ||&name=Razak+Omotoyossi[/url]

subasi29 03.07.2009 23:46

basin herkesi alir satar onemli olan basin sozcusu nun aciklamasidir adam gibi cikar transfer politikamiz hakkinda bizi bilgilendirir

SivAslan58 04.07.2009 00:16

Arkadaslar transfermarkt´de oyuncularin bedelini bizler olusturuyoruz(yane oraya üye olanlar)
Yane omotoyossinin kadrodan cikariltilmazi yayinlanan haberlere bagli..
Mesela resmi aciklanan transferleri kadroya katiyorlar, veyada cok yakin olan transferleri kayit ediyorlar..

anliyacaginiz, transmarkte omotoyossi kadrodan cikmis, girmis hic bir önemi yok....

bilmem anlatabildimmi

nejmi58 04.07.2009 03:26

[QUOTE=eyuphulagu;532953]Metz'in sitesindeki haberi ben geçen hafta herkese duyurmuştum.Ama geçen hafta içinde ve gerek bu hafta Bülent Hoca ve başkan Omotoyossi ile kesin anlaştıklarını açıkladılar..Hatta başkanın ağzından birçok sitede bu işin olup bittiğini söyleyen haberler çıktı.Arkadaşların söylediği haber Metz'in sitesinde 10 hazirandan beri var.Ortada imza falan olmadığına göre bu işin altında herhalde bir çapanaltı var gibime geliyor;umarım yanılıyorumdur.2.olarak İşin ilginç yanı [B]SİTELERDE Omotoyossi'nin Türkiye'ye gelip başkanın ofisine gittiğini de hatta işin imzaya kaldığı iddia edildi..Ama ortada ne imza var;ne de Omotoyossi...Bugün imza atan arkadaşın Türkiye'ye geldiği videosu anında sitelerde yer alırken Omotoyossi kuş gibi uçup başkanın ofisine pencereden içeri giriyor;başkanla herşeyi konuşuyor sonra aynı yolla Fransa'ya geri dönüyor...Türkiye'nin uyanık basın kuruluşlarının ruhu bile duymuyor..[/B]Uyanık Türk basınını ve internet sitelerini uydurdukları yalanlardan ötürü tebrik ediyorum..Artık bir oyuncu imza atmadan kimseye inanmamamız gerektiğini herkese tavsiye ediyorum...[/QUOTE]

bu konuyu acmamdaki sebepte bu iste. mesela bir ersen, agbetu veya en son mbamba falan ismi duyulur duyulmaz görüntüleri cikarken, ben omotoyossinin bizim idarecilerden biriyle bir kare resmini görmedim. aciklamalarda yarin geliyor, yarin geliyor denilirken ve hatta son aciklamalarin birinde baskanin ofisinde bile denilirken bir kare resim yayinlanmamasi bende ciddi soru isaretleri birakti. bu yüzden aslinda bu transfere pek inancim kalmadi (zaten yoktu, bunu ocak ayinda acilan omotoyossi ile ilgili konudada belirtmistim ve burdaki diger konulardada) bu demek degildirki istemiyorum, sivassporum icin tabiiki en iyileri gelsin ama lütfen bizimlede dalga gecer gibi oyalamasinlar...

kangal06 04.07.2009 03:38

şu herifin kırmızı beyaz formasını görsek de rahatlasak:D

nejmi58 04.07.2009 22:14

yönetimden omotoyossi hakkinda son iki gündür bir aciklama duyan varmi???
en son kesin alinacak diyorlardi...

derzabel 04.07.2009 23:12

Ben bir daha transfermarkt ta baktim ama omotoyossi yok orda [url]http://transfermarkt.de/de/verein/2381/sivasspor/uebersicht/startseite.html[/url]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:10.