evet, benim merak ettigim bir konu; Razak Omotoyossi transferinde son durum ne???
cünkü en az 5 gündür yapilan aciklamalarda " yarin istanbula geliyor" deniyor. ve bu yarin hic gelmiyor, cünkü hergünün yarini var
omotoyossi gelmesini en cok istedigim oyuncularin basinda geliyor bu yüzden hergün spor haberlerini takib ediyorum ama saglikli bir haber alamiyorum yada dogru dürüst bir aciklama yapilmiyor yönetimimiz tarafindan. Bu adamla anlasildimi, anlasilmadimi anlamadim. 2 gün önce bir haberde, Bülent Uygun´un agzindan "Omotoyossi su anda Istanbulda Baskanin ofisinde" diye aciklamada bulunmustu, ama bu gecen zamanda bir gelisme yasanmadi hala, ve hatta su anda transfermarktta omotoyossiyi metz takiminda gösteriyorlar yeniden.
Allah askina nedir bu transfer kargasasi, fiyat artar veya artmaz bilemem ama o zaman fiyat artmasin diye isim aciklamiyorlarsa aciklamasinlar ama bizleride balon isimlerle oyalamasinlar, yok davidas, yok civelli, yok moreno, yok omotoyossi veya mbamba yada namouchi.