SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Özür Diledi! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28303)

atrium58 20.01.2010 11:48

Cevap: Özür Diledi!

Sivasspor forması bizim için ne kadar değerliyse hayrettin içinde en az o kadar değerlidir bunu unutmayalım. Özür dilendiğine göre kaptanlığı elinden alınmak koşuluyla affetmemiz gerekir, zaten kaptanlığın yükünü taşıyamıyordu. Herşeyin hayırlısı..

58isML58 20.01.2010 11:51

Arkadaslar Hayrettin bizim bagirimizdan kopup yetismis ve sivassporda 11 yildir gorev yapan bir arkadas bence yonetimin buyukluk yapip affetmesi gerekiyor mactada iyi seyrettigimizde hatanin 90% yasinde oldugunu goruyoruz hayrettin orda adamdan topu almaya calisiyor yasin efendi de onlara bakiyor gidip yardim etmiyor top bosta kaldiginda topun ustune gidiyor o anda adamin birisi topu bi cekiyor sag tarafina yasin dusuyor mudahele edemiyor...

Birde benim en zoruma giden sey sahada hayrettine kufurr edilmis olmasi ben mac gunu burda edilmistir dedim kendini taraftar sanan birisi bana biz tepkmizi ortaya koyduk kufur felan etmedik dedi ama simdiki duyduklarima gore maratonda kufur edilmis...
Boyle seyler hemde hayrettin gibi bir Sivasliya hic yapilmamali bizim korumamiz gereken oyuncu takimda harettin tamam belki bu sezon istedigini ortaya koyamiyor ama gecen sezon sivasta trabzona attigi golde allah bilir nasil sevinmislerdi o hayrettine kufur eden .............. lar.....

üçyıldız58 20.01.2010 11:52

[QUOTE=BeYLeRBeYi58;599711]ben hayro ile yanyana gelmiş bile gelmiş bir insan değilim ve akrabasıda değilim ben ona futbolcu gözü ile bakıyorum ve hatalar olabilir bir anlık hırslarla bişeyler yapılabilir ben vip teydim ve kavga ettim hayrettine ve yasine küfreden vatandaşla çünkü bize yakışmaz onun kararı bize düşmez ama hayrettin sütten çıkmış akkaşık demedim dememde çünkü büyük hatalar yaptı ama sivasspor yönetimi büyüklük yapmalı özür diledi taraftardan bilhassa basın önünde sahada yine özür dilemeli ama ona küfreden taraftarda ondan özür dilemeli bence birlik olmamız gerekirken en ufak bir konuda böyle dağılmak bize yakışmaz...[/QUOTE]

BENDE PROTOKOLDEYİM HAYRETTİNE KÜFÜR OLMADI VİPDEDE KAVGA OLMADI BİZİM TRÜBÜNDE HAYRETTİN DIŞARI DİYE TEZAHÜRAT YAPILMAK İSTENDİ HEMEN SUSTURDUK KÜFÜR OLAYI KESİNLİKLE OLMADI HELEDE VİPDE BÖYLE OLAY KESİNLİKLE OLMAZ

kasko 20.01.2010 11:55

Hayrettin burda kendisi de söylüyor 11 yıl bu takımda görev yapmış.Bu takım 11 yıl boyunca hayrettine ekmek verdi, o ana avrat küfrediyor dediğiniz bu taraftar 11 yıl boyunca hayrettini destekledi, adam parasını zamanında tıkır tıkır aldı.Hayrettin hemen hemen her sene büyük sakatlık geçirirdi, takım bu futbolcuyu satmak yerine sakatlandığı dönemde dahi parasını verdi.Şimdi soruyorum hayrettin acaba o formayı atarken bunları düşündümü.BEnim şerefimdir o forma o formayı atarsan babamın oğlu da olsan artık o takımda yer alamazsın.Özür dilemesi yaptığı yanlışı kendisinin de anladığını gösteriyor.Ama bunu yapmayacaktı.Bu hata affedilmez.Bundan sonra yolu açık olsun...

kakikli 20.01.2010 12:01

tamam taraftar suçlu olabilir, ama hayrettin haklıyken haksız duruma düşmüştür..
hatırlarmısınız başkan osman seçilmiş, sivasspor a kategorisinde şampiyonluğa koşuyor. bir anda ortalık karıştı takımın yıldızları mehmet yıldız gökhan bozkaya bülent uygun takımdan sürgüne gittiler, o dönemki hatalarını birçok kişi biliyordu noldu sivasspor birşey kaybetmedi zaman sonra yine toparlandık onlarda döndü aramıza ve başarılı olduk..
şu aşamada hayretini takıma dönmesi affedilmesi tribünlerde ve takım içerisinde olumsuz tepkiler alacaktır..
ama daha önemli bir mesele var, biz konum itibari ile zor durumdayız ve futbolculara ihtiyacımız var şuan kimseyi gözden çıkaramayız çıkarırsakta bedelini ağır öderiz..
bir mehmet yıldız ve bilicanın yokluğu bizi bu hallere düşürdü zaten sol kanata sıkıntımız var yeni oyuncu gelecekse affedilmesin ama yok oyuncu gelmeyecekse mecburen affetmek zorunda kalacağızz..
AMAA HAYRETTİN SİVAS CAMİASINDA ESKİ YERİNİ SEVGİSİNİ MÜMKÜN DEĞİL BULAMAZZ...

Rallim58 20.01.2010 12:03

18.01.2010, 21:49 #18
Rallim58
Usta Yiğido

1.247 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 Cevap: Hayrettin Kadro Dışı!!!

--------------------------------------------------------------------------------

50 bin TL para cezası ile süresiz kadrodışı bırakılmasına çok ciddi üzüldüğümü ifade etmek isterim. Bir anlık öfkenin kurbanı olmasının bedeli olarak, sonu bu olmamalıydı.

3. ligden bugüne süregelen, altyapıdan yetişen futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya, "tekmelere kafa koyan" futbolcu olarak da nam salmıştı.

Memleketimizin evladını bu şekilde ağır tepki ve küfürlü söylemlerle, Hayrettin'in bu duruma getirilmesinde emeği olanlara söyleyecek söz de bulamıyorum.

Tepki çok normal hatta yapılan "Hayrettin dışarı" gibi rencide edici ve koro halindeki tepkiye de tamam diyelim, ama başka söylemlere ne demeli, yazık çok yazık...

[B][I]Arkadaşlar üstteki yorumum, haberi ilk duyar duymaz yazdığım yorumdur.....

Tüm yorumlar ağırlıklı olarak, Hayrettin'in 45. dakika sonunda, hırsına mağlup olarak yaptığı harektten yola çıkılarak yapılan yorumlar... Buradan başlayarak yapılan yorumlarda, pek tabii ki haklı yorumlardır... Ama nedense hiç kimse "Acaba Hayrettin bunu neden yaptı yada nasıl bu hale geldiğini" lütfedip soran olmadı sorgulayan olmadı...

Öncelikle "iğneyi kendimize" batıralım... Hayrettinin son haftalardaki performansındaki düşüklüğüne tepki verebilirsin hatta koro halinde " Hayrettin dışarı" da diyebilirsin, amaaa hiçbir futbolcuya da kişisel kinini kusarak aşağılamaya varan, yiğidoya yakışmayan küfürü de edemezsin. Taraftarlar arsında bölük bölük kavgaların ana sebebi yapılan küfürlerdir. Şahit olduğum için söylüyorum, "Hayrettin dışarı" tepkisine destek verip, yapılan küfür nedeniyle de kavgaya karışan yakın arkadaşımı da tebrik ettim. Çünkü o arkadaş;

- Ağbi tepki gösteririm ama, küfürde söylemem söylettirmem, biz yiğidoyuz, biz farklı olmalıyız demiştir.

Tüm yorum yazan kardeşlerime sorarım, size birisi yaptığınız istem dışı hatanızdan kaynaklı da olsa ağır ve kaldıramayacağınzı küfür etse ne yaparsınız?

Hayrettin'e yapılan aleni ve ağır küfürler karşısında ani ve fevri tepkisini istem dışı göstermiştir. Hata yaptığının farkına varması dahi kendine gelmesinin sinyalidir.

Yaşı 40 ve üzeri olan kardeşlerim çok iyi hatırlayacaklardır. Müsabaka öncesi ve devre arası arazözlerin stadı ıslatmasını, toprak sahadan toz duman yuttuğumuz günleri, Amigo İhsan'ın (Allah rahmet etsin) tel örgüler üzerinde yürüyerek yaptırdığı tezahüratlı günleri... O günden bugünlere hemen her müsabayı kaçırmamaya özen gösteririm, her türlü tezahüratlara şahit olduk ama Hayrettin'e yapılan çirkin sözleri ilk kez bu müsabakada görünce şok olduk desem yerindedir.

Olaylara şahit olan kardeşlerim, yaşananları yorumluyor ama ne yazık ki bazı müsabakayı izlemeyen kardeşlerimiz, ya kulakdan dolma, ya tv'den izleme veya "Hayrettine özel kin" den dolayı bu kinini kusma adına yorumlar yapıldı.

Kaybetmek çok basit, kazanmak emek ister...

Sivas'ımın ve Sivassporumun kazanan taraf olması dileklerimle...

Affetmek büyüklüğün şanındandır...[/I][/B]

Murad_Kelleci58 20.01.2010 12:14

[QUOTE=Turan 59;599668]Balmandol adlı kardeş.Her futbolcu ıslıklanır bu dediğin olay dünyanını her yerinde olur.Her ıslıklanan futbolcu bir takım eşyalarını yere mi atması lazım.Küfür olayını ben burada senden duyuyorum.[/QUOTE]

Islıklara kim hangi futbolcu ne diyecek ki.. Futbolun dili birdir.. Ama küfürün dili tekdir.. Türkçe ve gariz küfürler şahsınıza edilse, yaptığınız işte, siz ne yaparsınız.. Hariçten gazel okumak kolay.. ve siz en kolay olanı seçiyorsunuz..

Evet Hayrettin çok büyük bir terbiyesizlik yaptı, bende yönetimin ve kararrını yüzde yüz desteklemekle beraber, sıra şimdi yönetimde diyorum.. para cezasını artırıp gereken cezasını çektikten sonra Hayrettin hep bizim evladımızdır.. hayrettin ne arkadaşım nede akrabam.. Ama eğer adam gibi adamların vefa ve kadirşinaslık duyguları körelmemişse bu durumda gerekli hassasiyeti göstermelisinizde..

Sivasspor sayesinde adam olan bazı yerel gazetelerin bazı mümtaz şahsiyetlerinin gazı ile !!! bilip bilmeden yorum yaptığınızda yanlış sularda gezdiğinizin farkında olmalısınız.. Herkes mutlaka sağduyu ile hareket etmeli bu konuda... Saygılar..

VAVEYLA13 20.01.2010 12:14

bence de affedilmeli. oynatılmazasa oynatılmasın, gönderilecekse yine gönderilsin ama bu şekilde değil. 11 yıllık emeğinin hatırına affedilmeli.biz kendimize yapılan en küçük haksızlığa söylenen en küçük bir söze bile tahammül edemezken başkasından kendisine yapılanlara tahammül beklememek gerek. isteyerek yapmadığına inanıyorum. takım iyiyken kişileri öven taraftar her zaman arkandayız diyen taraftar başarısızlıkta da bu tahammülü gösterebilmeli. geçen yıllarda bu adam değil miydi takımı sırtlayanlardan biri. onları unutmamak gerekli.

58_babacan_58 20.01.2010 12:15

[B]HATANI ANLAMAN GÜZEL BİR ŞEY AMA, BU SENE SENDE ÇOK PERSORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VAR BİRAZ DİNLENMEN SENİN İÇİNDE İYİ OLACAK HAYRO......[/B]

sevda58 20.01.2010 12:19

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hatasini anlamis ozur dilemis, bir anlik ofkesine yenik dusmus, bu herkesin basina gelebilir. bence affedilmeli..[/B][/FONT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:41.