SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sükunete Davet (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32241)

tavatir 24.06.2011 10:34

Cevap: Sükunete Davet

Arkadaşlar 2012 Fifa Kriterleri de bu sene çok önemli. Bakın Konyaspor , Ankaragücü nasıl cezalar aldılar. Sanırım bundan sonrası için yönetimimiz ekonomik olarak zarar etmeyen bir kulüp olmaktan çok iyi kar eden bir kulüp olmayı hedefleyecektir.

akifesk 24.06.2011 11:00

[QUOTE=tavarih;726494]Senin düşüncen saygı duyuyorum ama bence Nobre bize yaramaz. Hem maliyeti çok yüksek hem de bize fuleli birisi lazım diye düşünüyorum.[/QUOTE]

-kardeş nobreyi beşiktaşta hiç beğenmezdim ama bu yönetimin nobreden daha iyi bir forvet getireceğini hiç sanmıyorum. çünkü para konusunda çok cimriler. o yuzden diyorum nobre gelsin diye..

tavatir 24.06.2011 11:03

[QUOTE=akifesk;726587]-kardeş nobreyi beşiktaşta hiç beğenmezdim ama bu yönetimin nobreden daha iyi bir forvet getireceğini hiç sanmıyorum. çünkü para konusunda çok cimriler. o yuzden diyorum nobre gelsin diye..[/QUOTE]

Valla Nobre'nin maliyeti çok yüksek. O nedenle gelme ihtimali olan son oyunculardan. Açıkçası gelmesini de istemem. Ama düşüncene saygılıyım.

akifesk 24.06.2011 11:06

Orduspor Pino'ya talip
26 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Orduspor, flaş transferlerine Galatasaray'daki akıbeti belirsiz olan Juan Pablo Pino'yu da eklemeyi planlıyor.

[url]http://fanatik.ekolay.net/Orduspor-P...391_229257.htm[/url]

-şu orduspor kadar olamadık... söylenecek söz yok.

akifesk 24.06.2011 11:08

transferi başka takımlar yapıyor gözdağını biz veriyoruz neyimize güveniyorsak bi kaç trışka transferle ligde kalırız sanıyor yönetim..

HALIL 24.06.2011 11:45

[QUOTE=yigidoss;726532]Vallahi her sene ben arkadaşlarıma "[COLOR="Red"]Durun ya daha transfer bitmedi bu ne telaş bu ne ümitsizlik diyordum. Umudunuzu yitirmeyin ilk on garanti ilk beşi zorlarız." [/COLOR]Ama son iki sene gösterdi ki transferde sona kalana hiç bir şey kalmıyor. 2 senedir yaptığımız transferler < saprofit > transferler. Takımda köklü bir değişiklik yapıldı ama gidenlerin yerine gelen adamlar hep genç ve tanımadığımız adamlar. Eğer Rıza hocamın bu aşısı tutarsa 5-6 sene kadro sıkıntısı çekmeyiz ammmaaaa bir de bu aşı tutmazsa ALLAH MUHAFAZA...
Bu sene de düşme tehlikesi yaşarsak benim kalbim artık dayanmaz. Ben hayatımda sadece Sivasspor için ağlamış biri olarak artık daha fazla ağlamak istemiyorum.:( Her gün Dinim,vatanım,evladım ve Sivassporum için dua ediyorum. ALlahım yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah. Rıza Hocama da güveniyorum. Ama transferler beni karamsarlığa itiyor. ALLAHIM SONUMUZU HAYIR ETSİN :):):)[/QUOTE]

ben aynen katiliyorum

yigidoyuzz 24.06.2011 12:59

[B]açalım bi anket yapılan transferlerden memnunmusun diye bakalım kim memnun kim değil şahsi düşüncem ordu mersin idman yurdu samsunspor yeni çıkan takımlar bile bizden iyi transferler yaptıklarını zannediyorum şimdi biz bu korkuyu yansıtamazsak yönetime ve teknik heyete sezon başlayınca bize yansıtır yönetimle teknik bize ..[/B]

aozdemir 24.06.2011 13:27

aynen katılıyorum tavarih

akifesk 24.06.2011 14:27

John Carew
El-Hadji Diouf
ikisinden biri sivassporun bomba transferi olur ...
-konyaspor geçen sezon devre arasında El-Hadji Diouf a teklif götürmüştü..

yorumcuyuz 24.06.2011 14:48

ya arkadaşlar Alllah aşkına doğru düzgün transfer yaptık mı ? 2 senedir ha düştük ha düşeceğiz zor bela ligde kalıyoruz. 2 senedir yönetim aynı hataya düşüyoo bedava kalıntı futbolcu alıyor ve bu hatalar hala devam ediyoo... yönetim taraftarı uyutuyo arkadaşlar ortada doğru düzgün transfer yok..! artık yeter rahat maç izleyemiyoruz 2 senedir. kaldı ki bu sene her takım güçlendi bir kasımpaşa buca yok.... [U][B]YÖNETİM UYUMA[/B][/U]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:42.