Arkadaşlar transfer çalışmaları hakkında herkeste bir umutsuzluk falan görüyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var , bu başlıkla rahatlatıyım istedim
Öncelikle transfer sezonu daha bitmedi. Genelde kamp dönemi transfer şartları daha çok oluşmakta ülkemizde. Asıl kampımız Bolu'dan sonra. O nedenle hemen ağlamaya sızlamaya gerek yok. Biraz sakin kalalım , sonunun iyi olacağına inanalım.
Bir de transferde isimlere göre çok hareket etmemek lazım. Kimin nereye uyum sağlayacağı , nasıl performans göstereceği belli olmaz. Mesela bir Devran Ayhan vardı hatırlarsanız. Bize transfer olduğunda herkes tepki koymuştu ama çok da iyi top oynamıştı. Onun için ön yargılı olmayalım.
İkinci mesele ; bir adamın suratına her gün baka baka "aptal" dersen o adam gerçekten aptal olur. Yani takımın hedefi için devamlı "Bank Asya" lafını söylerseniz isteseniz de istemesiniz de hedef o olur. Bir şeyi ne kadar çok söylerseniz o gerçekleşir. Ağızlardan şu "Bank Asya" lafını atalım. Banka olarak değil tabi

Bizim takımın şu haliyle ilk 10 içinde yer alabileceğini düşünüyorum. Benim için bu sezon ilk 8 sıra yeterli şahsen.
Son 2 yılda düşünün rakip takımlar buraya beraberliğe bile gelmiyordu. 3 puan için geliyorlardı. Bu durum genellikle algıyla alakalıydı. Sivas güçsüz takım diye her yerde bir algı oluşmuştu. Öncelikle bu algıyı bizlerin oluşturmaması lazım. Bizim takımın sorun yaşamayacağına inanmalı ve dile getirmeliyiz.
Bir diğer mesele ajansspor, sporx gibi sitelerde Sivassporlu kullanıcı adı almış bazı üyeler görüyorum. Sivas haberlerinden çok başka takımların haberlerine yorum yazıp tepki topluyorlar. Bunlardan bazıları Sivassporlu değil. Bazıları da buradaki bizden olan arkadaşlar. Bu sene bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Başarılı olmanın bir sırrı da kimsenin ahını almamak. Milletle çekişip kavga edeceğimize kendi işimize bakmalıyız. Unutmayınki bu takım şehrimizi temsil ediyor ve Sivas'ın reklamını yapıyor. Onun için herkes elinden geleni yapsın ve güçlü olduğumuz imajını verelim, kimseyle polemiğe girmeyelim.