SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Otyakmaz'ın " İddia" name'si (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33272)

Metal Gear 10.12.2011 14:53

Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si

[QUOTE=eskibektaşlı;755208]Sevgili Arkadaşım,
Sen iddaaname yi sonuçlandırmış, mahkemeyi yapmış ve kararını vermişsin bu durumu mahkeme heyetine de bildir boşu boşuna zaman kaybetmesinler maçlar satılmış, taraftar satılmış, sonucu önceden belirlenmiş ben bunları tesbit ettim de de millet fazla heyecan duymadan bu iş sonuçlansın..

Sevgili kardeşim Savcı idam ister şüpheli yargılama sonunda beraat eder, hukuk o kadar basit bir şekilde duyumla, telefon görüşmesiyle o şöyle demiş ,bu böyle demişler le karar vermez Sivas Fener maçını hepimiz seyrettik değil mi ? aslanlar gibi oynadık 3 de gol attık hatta 4. golümüze giderken ofsayt ile durdurulduk futbolu bilen aklı başında hiç kimse bu maça şike diyemez.. eğer gerçek hukuk işletilirse oyun oynanmazsa hukuk geçerli deliller arar bunun dışındaki söylentiler hikaye delil olamaz.. bekleyip göreceğiz..

Neymiş korcan yağmurlu ortamda topa hakim olamamış elinden kaçırmış ve gol olmuş bu şike mi ? o zaman Trabzon maçında Borjan tututuğu topu elinden kaçırdı ve Volkan gol attı o mantıkla buda şike ???[/QUOTE]

Türk futbolundaki şikeden herkes haberdar,herkes kabul ediyor..Bu işin içinde fener,Beşiktaş olmasa çoktan harcanmıştık haberiniz yok..

stutgart58 10.12.2011 14:59

eger fener yada beşiktaşın ismi geçmeseydi sadece sivas mersin giresunspor filan adı geçseydi şuanda çoooooktan sivas küme düşürlmüştü bunu herkes biliyo

İbrahim58070 10.12.2011 15:46

İddianame açıklandı diye herkes emin bir şekilde yargısız infaz yapıyorlar.Kardeşim bırakında şike olup olmadığına mahkeme karar versin.Ayrıca kesin düşeriz diyen arkadaşlar iddianamede başkanla ilgili somut bir delil bulduysanız görelim ben bulamadım.

muhendis58 10.12.2011 16:43

ARKADAŞLAR iddianameyi okudum burada 2 kişi ön planda olgun peker ve aziz yıldırım diğerleri ise arka planda olanlar mecnun başkan birinci bölümde görüşmelerde olgun peker le diyalog içinde onlarda da oyuncu alımları var. fenerin bizim rakiplerimizi yenmek için şike yapmasına gelince tamamen komedi azizle mecnun başkan arasındakı konusmaya dayandırılıyor. hatta bazı yerlerde kesin bir ifade kullanılmadan şike olduğu değerlendirilmektedir diye yuvarlak bir ifade yazıyor iyi bir savunma ile bu iddianame bizim açımızdan çürütülür ve kurtuluruz. ama fener ve giresunun işi zor

HababamHa 10.12.2011 16:47

İddanemede hem şike var hemde çete kurma bunları ayıralım ve sonucu bekleyelim.en azından ligler bitene kadar takımlar devam edecek ondan sonra nolacak bekleyip göreceğiz futbol temizlensin ama Sivassporun suçu ne yaşın yanında kuruyuda yakarlarsa ozaman olmaz işte..

eskibektaşlı 10.12.2011 17:07

[QUOTE=Metal Gear;755213]Türk futbolundaki şikeden herkes haberdar,herkes kabul ediyor..Bu işin içinde fener,Beşiktaş olmasa çoktan harcanmıştık haberiniz yok..[/QUOTE]

Fener ,Beşiktaş olmazsa çoktan harcanmıştık haberimiz yok.... Sağol bende bir önceki yazında mahkum olacağımızı görür gibi oldum... oysa Fener ve Beşiktaş sayesinde bu kez işi yırtmışız bu kezde teşekkür ederim...

hercai 10.12.2011 17:53

[COLOR="Teal"][I][B]bu pislik içinde başkanın sivassporumuzuda bu pisliğe soktuğundan korkum çok fazla idi.. iddianemeden daha fazla pislik bekliyordum ama buna inancım azaldı takımımız adına.. insallah bu pislik, bu operasyon sayesinde temizlenir ve herşeyin "sahi" olduğu bir lig izleriz bundan sonra ve umarım takımımız adına bu pisliğe girenlerde dahil olmak üzere kim bu işe müdahil oldu ise bir daha gün yüzü görmeden dörtduvar arasında çürürler... [/B][/I][/COLOR]

pover58 10.12.2011 18:58

bu konudaki yazıların bazılarını okudum ve hayretler içinde kaldım yuh ulan bizim taraftarlıgımıza.herkes kendi fikrini iddanamede yazıyor gibi ortaya koymuş işin acı tarafı bazı şahısların mecnun başkan düşmanlıgı açıkça ortaya konmuş.ben sizinle aynı takımı destekledigim için kendimden nefret ettim.ama sizin gerçek yigido olmadıgınızı düşündügüm için nefretimden vazgeçtim.sivasspor demek mecnun başkan demektir bunu herkes böylece bilmeliaksini düşünen ahte vefası demektir sivasspor varsa ve burdaysa seçilmiş başkan ve mecnun başkanın ekibiyle başarısı ve çabasından dolayı vardır bunu kimse unutmasın.ben başkanıma sonuna kadar güveniyorum o şike filan yapmamıştır isbatlasalar bile yinede inanmam.iftiradır.çünkü başkan maç satan karısını satar demiştir.burda duralım kimse bu noktadan sonra yorum yapmasın.geçek yigido başkanını tanır ve bu lafı etmişse temizdir der.bende diyorumki benim başkanım tertemizdir elbet görüşmeler yapılmıştır ziyaretler olmuştur hep oldu genede olacak başkanımız eski bir fb yöneticisi oldugundan elbet ilişkileri olacaktır ama şike asla iftiradır yada yanlışlıktır.fb ye satılan biletlerin parası şike parası diye idda ediliyor hepsi bu.ben başkanımızın ilk duruşmada serbest kalacagına inanıyoru.

34orhan58 10.12.2011 20:45

öncelikle ALLAH sonumuzu hayır etsin diyorum ve yönetim suçlu veya değil ne olursa olsun bence fb düşerse ki düşecek gibi gözüküyor büyük ihtimalle bizi yanında göndeririler bu kesinlikle böyle dedim ya suçluyuz veya değilizi orası pek önemli olmaz sözkonusu biz olursak işin kötü yanıda ne böyle birşey olursa sesi en az çıkan tarafda biz oluru znedenmi biz tarftar ve kitle olraka özellikle sivaslılar olarak birlik değilizi sivastaki oturanları ayırabilirim ama geneli böyle he birde bu zamana kadar ki futbolcu ve teknik heyetide ayrıca tebrik etmek lazım arkdaşlar kolay da değil bunca şeyin olduğu ortamda ligdeki konumuzu çok iyi ne diyim inşaallah herşey memleketimizi ve sivas +sivasspor sevdalıları için iyi sonuçlanır

MaXiMuM 10.12.2011 20:46

[B]Bildiğim kadarıyla telefon konuşmalarından dolayı ceza söz konusu değil. Yani telefon konuşmalarının cezai bir yaptırımı yok. Savcının elinde de telefon konuşmalarından başka elle tutulur bir belge yok. Sadece otelin önünde çekilmiş o meşhur çantalı fotoğraflar var. ( Hani Fikret Ünsal'ın çok merak ettiği, o çantada neler var açıklanmalı diye yaygara koparttığı çanta) O çantada neler olduğunu da devletin valisi ve belediye başkanı gitti anlattılar.

Son hafta öyle bir maça denk geldik ki, bizim en büyük şanssızlığımız da bu. Yensek trabzondan teşvik aldı, yenilsek şike yaptı denilecek bir maçtı. Sonuçta teşvik ve şike aynı suç sayıldığından çık çıkabilirsen işin içinden.

Basına yansıyandan farklı, bilmediğimiz duymadığımız yeni bir şey yoktu İddaanamede. Ben rahatım bu konuda, Başkanımızı ve Sivassporumuz aklanarak çıkacaktır bu pislikten...
Türkiye liglerinin yıllardır birikmiş pisliklerini, kenara çekilmiş kıs kıs gülerek gelişmeleri izleyen o çok şerefli diğer takımların pisliklerini bizim üstümüze yıkamazlar.
[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49.