Deðerli Arkadaþlarým;
Þike soruþturmasý ile ilgili iddianamenin tamamýna yakýn bir kýsmýný okudum.Kulüp baþkanýmýz ile ilgili iddia edilenler hakkýnda yüzde yüzlük denilebilecek bir delil bulunmamaktadýr.
"48-Mecnun Otyakmaz’ýn (Sivasspor SK Baþkaný, Kl:50, Dizi:248-507 arasý);
a-Aziz Yýldýrým liderliðindeki suç örgütüne üye olmaktan TCK’nýn 220/2 md.
b-22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçýnda þike yapýlmasý eyl. dolayý 6222 S.Y’nýn
11/1, 4-b.c md."
Yukarýda belirtildiði iddiadan suçlanan baþkanýmýz hakkýnda suç örgütüne üye olmaktan dolayý baþlayan cümle ile alakalý iddianamede kesin bir kanýt bulunmamaktadýr.Aziz Yýldrým'ýn Sedat Peker' olan yakýnlýðýndan dolayý ve Sayýn Otyakmaz'ýn sadece Sedat Peker ile olan akrabalýk iliþkisine dayandýrýldýðý ve o sebepten dolayý suç örgütüne üye olduðu iddia edilmiþtir.
(a maddesi) Þike konusundaki iddialarda ise net bir delil bulunmamaktadýr.
(b maddesinde)
Sivasspor Kulubü Eski Yöneticisi
Ahmet Çelebi, hakkýndaki iddialar ise iddianamedeki delillere göre
net ve kanýtlanabilir deliller bulunmaktadýr.
Eski T.Direktörümüz Bülent UYGUN hakkýndaki iddialarda ise
net ve kanýtlanabilir deliller bulunmaktadýr.Ayrýca iddianame bana biraz saçma geldi ve sanki hikaye yazýlmýþ gibi...
UYARI: Deðerli kardeþlerim ben iddianameyi okumuþ birisi olarak, sadece
kiþisel
deðerlendirmelerde bulundum.Ýddianame ile ilgili
M.Otyakmaz hakkýnda belirttiðim þekilde net bir delil yok demiþtim.Þimdi bunlarý iddianameden örnekler vererek ispat etmek isterdim, ancak otuz ile kýrk sayfa arasýnda bir metin olacaðýndan dolayý sizlere iddianamenin Sivassporu ilgilendiren kýsýmlarýnýn özellikle SVS-FB maçý iddialarýnýn sayfalarýný vereceðim.
Ýddianamenin Tam Metni (451 Sayfa)
http://im.haberturk.com/images/other.../iddianame.pdf
Olgun Peker- Mecnun Otyakmaz Ýle Ýlgili Telefon Görüþmeleri:
42. ve 85. sayfalar arasýnda meydana gelen görüþmeler.
(Bu sayfa aralýklarýndaki görüþmelerin tamamý O.Peker, M.Otyakmaz arasýnda geçmemiþtir.Kýsým kýsým dialog halinde ki konuþmalar yer almaktadýr.)
Sivasspor-Fenerbahçe Þike Ýddiasý Ýle Ýlgili Görüþmeler:
371. ve 406. sayfalar arasýndaki dialoglar.
NOT: Þike sorusturmasýnýn baþladýðý ilk günde baþkanýn içeri alýndýðý günde Ahmet Çelebi'nin suçlu olabileceðini belirtmiþtim.Nitekim iddianamede açýk bir þekilde görülüyor.