Ana Sayfa  |  Site Haritasý  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoþgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiðidolarýn Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Otyakmaz'ýn " Ýddia" name'si
Alt 09.12.2011, 19:50   #1
Ýbrahim58070
Yiðido

Ýbrahim58070 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajýna 261 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 Ýbrahim58070 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Otyakmaz'ýn " Ýddia" name'si

Deðerli Arkadaþlarým;

Þike soruþturmasý ile ilgili iddianamenin tamamýna yakýn bir kýsmýný okudum.Kulüp baþkanýmýz ile ilgili iddia edilenler hakkýnda yüzde yüzlük denilebilecek bir delil bulunmamaktadýr.

"48-Mecnun Otyakmaz’ýn (Sivasspor SK Baþkaný, Kl:50, Dizi:248-507 arasý);
a-Aziz Yýldýrým liderliðindeki suç örgütüne üye olmaktan TCK’nýn 220/2 md.
b-22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçýnda þike yapýlmasý eyl. dolayý 6222 S.Y’nýn
11/1, 4-b.c md."

Yukarýda belirtildiði iddiadan suçlanan baþkanýmýz hakkýnda suç örgütüne üye olmaktan dolayý baþlayan cümle ile alakalý iddianamede kesin bir kanýt bulunmamaktadýr.Aziz Yýldrým'ýn Sedat Peker' olan yakýnlýðýndan dolayý ve Sayýn Otyakmaz'ýn sadece Sedat Peker ile olan akrabalýk iliþkisine dayandýrýldýðý ve o sebepten dolayý suç örgütüne üye olduðu iddia edilmiþtir.(a maddesi) Þike konusundaki iddialarda ise net bir delil bulunmamaktadýr. (b maddesinde)

Sivasspor Kulubü Eski Yöneticisi Ahmet Çelebi, hakkýndaki iddialar ise iddianamedeki delillere göre net ve kanýtlanabilir deliller bulunmaktadýr.

Eski T.Direktörümüz Bülent UYGUN hakkýndaki iddialarda ise net ve kanýtlanabilir deliller bulunmaktadýr.Ayrýca iddianame bana biraz saçma geldi ve sanki hikaye yazýlmýþ gibi...

UYARI: Deðerli kardeþlerim ben iddianameyi okumuþ birisi olarak, sadece kiþisel
deðerlendirmelerde bulundum.Ýddianame ile ilgili M.Otyakmaz hakkýnda belirttiðim þekilde net bir delil yok demiþtim.Þimdi bunlarý iddianameden örnekler vererek ispat etmek isterdim, ancak otuz ile kýrk sayfa arasýnda bir metin olacaðýndan dolayý sizlere iddianamenin Sivassporu ilgilendiren kýsýmlarýnýn özellikle SVS-FB maçý iddialarýnýn sayfalarýný vereceðim.

Ýddianamenin Tam Metni (451 Sayfa)

http://im.haberturk.com/images/other.../iddianame.pdf

Olgun Peker- Mecnun Otyakmaz Ýle Ýlgili Telefon Görüþmeleri:

42. ve 85. sayfalar arasýnda meydana gelen görüþmeler. (Bu sayfa aralýklarýndaki görüþmelerin tamamý O.Peker, M.Otyakmaz arasýnda geçmemiþtir.Kýsým kýsým dialog halinde ki konuþmalar yer almaktadýr.)

Sivasspor-Fenerbahçe Þike Ýddiasý Ýle Ýlgili Görüþmeler:

371. ve 406. sayfalar arasýndaki dialoglar.

NOT: Þike sorusturmasýnýn baþladýðý ilk günde baþkanýn içeri alýndýðý günde Ahmet Çelebi'nin suçlu olabileceðini belirtmiþtim.Nitekim iddianamede açýk bir þekilde görülüyor.
Cevap: Otyakmaz'ýn " Ýddia" name'si
Alt 09.12.2011, 20:20   #2
gangster
Acemi Yiðido

gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajýna 74 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapýyor.
Standart Cevap: Otyakmaz'ýn " Ýddia" name'si

Ýddianamedeki "1 numara" Olgun Peker'in, yanýnda çalýþan Neþe Ciddi ile iliþki yaþamak isteyen Sivassporlu futbolcu Eneramo'yu tehdit ettiði ortaya çýktý

Futboldaki þike iddianamesinde 'aþk trafiði' de var.

Olgun Peker'in, sahibi olduðu Refleks Menajerlik Þirketi'nde çalýþan Neþe Ciddi ile 'gönül iliþkisine girmek isteyen' Sivassporlu futbolcu Eneramo'yu tehdit etmesi iddianamede yer aldý. Peker, baþka bir kiþiyle yaptýðý telefon görüþmesinde "Söyleyin o Eneramo'ya onu tersten çiviletirim" diyor.

Ýþte o konuþma:

Olgun Peker: “Þimdi git Enramo’nun (futbolcu) yanýna, …söyle oraya gelirsem onu tersten çivilerim yukarý ha, söyle Olgun aradý böyle böyle dedi, Neþe’ye yazýyor… Ona söyle yani ne olacaðýný da anlat ona, onun pahalý futbolcu olmasý bacaðýný kýrmayacaðým anlamýna gelmez"

kaynak:Haberturk
Alt 09.12.2011, 20:28   #3
KaNgAlLýYiGiDoO
Acemi Yiðido

41 Mesajýna 79 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 KaNgAlLýYiGiDoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Þimdi ben sana birþey diyeceðim. Ahmet Çelebi'yi Mecnun Otyakmaz'ý kurtarmak için kurban olarak taraftarýn önüne atmýþsýn burdakiler de saf hiç birþey bilmiyor okumayý yazmayý senin demenle suçluyu suçsuzu anlayacaklar.
(7-Sivasspor Fenerbahçe maçýndaki þike) yazan maddeyi baþýndan sonuna kadar okudum durum sadece çelebiyle bitmiyor. Aziz Yýldýrýmýn adamlarý takip edildiklerinin farkýna varýyorlar Mecnun baþkan fenerbahçe tesislerinden çýkarken dikkat edin dýþarda bir araç var deniliyor. Mecnun Otyakmaz'ýn orada ne iþi var. bunlar gibi kaç tane olay var. burada daha yorum yapmýycam dedim ama Ahmet Çelebiyi at ortaya baþkanýn suçu yok de...
bunlarý geçin artýk arkadaþlar. Sivasspor'a bir zarar gelmemesi için artýk hem fikir olmamýz lazým. Ayrýca Mecnun Baþkana kancayý öyle bir yerden takmýþlarki 400 küsür sayfalýk iddanamede en baþta Sedat Peker den bahsediliyor sonra mecnun baþkandan sonra olgun pekerden. Artýk gözlerinizi açýn çýkartýp atýn at gözlüklerinizi.
Sivasspor'u Sivas'ý düþünün artýk kiþileri deðil lütfen...
KaNgAlLýYiGiDoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2011, 20:32   #4
58 SiVaSýM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSýM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajýna 780 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSýM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSýM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSýM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSýM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSýM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSýM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSýM 58 ist ein wunderbarer Anblick

bizim eneramoya bak sen aþk yaþamaya çalýþmýþ bizim baþkanda suçsuz deðil hiçkime suçsuz deðil bu þikeyi herkes yapmýþtýr yapmayan tek kiþi yoktur bunu herkes bilir bu kiþiler sadece þikeden içerde dðeil ergenekonla sedat pekerle baðlantýlarý olduðu için içerdeler
58 SiVaSýM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2011, 20:40   #5
gangster
Acemi Yiðido

gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajýna 74 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapýyor.

Ýddianamede; ligin son haftasýnda oynanan ve Fenerbahçe'nin deplasmanda 4-3 kazandýðý Sivasspor maçýyla ilgili konuþmalar dikkat çekiyor...

Ýddianamede Fenerbahçe’nin deplasmanda 4-3 kazanarak lig þampiyonluðunu ilan ettiði ancak þike yapýldýðý öne sürülen Sivasspor karþýlaþmasý da ayrýntýlý olarak yer aldý. Ýddianamede, Aziz Yýldýrým liderliðindeki suç örgütünün ligin son haftasýndaki Sivasspor maçýnýn sonucunu Fenerbahçe lehine etkilemeye yönelik þike faaliyetlerinde bulunduðu öne sürüldü.

HER KOLDAN SPOR YAPACAÐIZ
Aziz Yýldýrým’ýn Ýlhan Ekþioðlu’na bazý Sivasspor futbolcularý üzerinden þike yapýlmasý için talimat verdiði; onun da Sivasspor Baþkaný ve yöneticileri ile þike amaçlý görüþerek maçýn sarý-lacivertli ekip lehine sonuçlanabileceði þekilde oynamalarý için anlaþtýðý belirtildi. Ýddianamede Ekþioðlu’nun bir telefon görüþmesinde söylediði "Ýyi 3 dikiþ, yani her koldan spor yapacaðýz, çok saðlam" ve bir baþka görüþmede Aziz Yýldýrým’ýn "Sen Sapancalýyla mý Þekerliyle mi yapýyorsun" sorusuna verdiði "Üçüyle yaptým baþkaným" sözlerine de yer verilerek "Anlaþýlacaðý üzere; Sivasspor müsabakasýna yönelik þike faaliyetlerinin üç farklý koldan yürütüldüðü (Ahmet Çelebi, Abdullah Baþak ve Ali Kýratlý üzerinden) Örgüt lideri Aziz Yýldýrým’ýn; müsabakadan haftalar önce muhtemelen son hafta þampiyonluk maçýna çýkacaklarý Sivasspor takýmýnýn ligde düþme hattýndan kurtulmasý, bu sayede Fenerbahçe ile yapacaðý müsabakada Sivasspor takýmýnýn rahat bir oyun sergilemesini amaçladýðý, bu amaçla Sivasspor’un düþme hattýndan kurtulabilmesi için Sivasspor ile birlikte düþme hattýnda bulunan Bucaspor’un ligden düþmesinin kesinleþmesi amacýyla da birtakým faaliyetlerde bulunduðu, Aziz Yýldýrým’ýn; bir telefon görüþmesinde Mecnun Otyakmaz’a söylediði; "Biz tamam rakiplerini yeneceðiz hiç ondan rahat ol sen kesin yeneceðiz de ama sen bir 3 puan alabilsen" sözlerinin de bu durumu açýkça ortaya koyduðu" belirtildi.

GOL ATMAYA GÝTMEDÝM KÝ!
Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým’ýn þike faaliyetleri için görevlendirdiði öne sürülen Ahmet Çelebi’nin bizzat Sivas’a giderek þike faaliyetlerini yürüttüðü ifade edilen iddianamede "Sivas’ta ilk olarak Mecnun Otyakmaz, Faruk Taþseten ve Mehmet Oflaz ile buluþtuðu; bir süre sonra Mecnun Otyakmaz, Ahmet Çelebi ve Faruk Taþseten’in birlikte Sivasspor'un tesislerine gittikleri, Çelebi’nin ayný akþam Büyük Otel’de Mehmet Yýldýz’la buluþarak bir süre baþbaþa konuþtuðu, Ahmet Çelebi’nin daha önce þike amaçlý anlaþtýðý Mehmet Yýldýz’ýn yaptýðý bir telefon görüþmesinde ‘Ne yapayým Fenerbahçe’yi þampiyon yaptýk gidiyorum’ ve bir pozisyonda kafa ile vurup golü atabileceðine dair yapýlan bir yoruma karþýlýk ise ‘Ne golü atacaðým ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki, ben oraya bulunmaya gittim’ þeklindeki sözlerinin müsabakada Mecnun Otyakmaz’ýn bilgisi dahilinde Ahmet Çelebi aracýlýðý ile kendisine yapýlan þike anlaþmasýna uygun þekilde oynadýðýný göstermiþtir" ifadesine yer verildi.

MEHMET YILDIZ ÝLE BAÞBAÞA GÖRÜÞME
Sivasspor Baþkaný Mecnun Otyakmaz’ýn daha önce Aziz Yýldýrým ile yaptýðý anlaþmaya dayalý olarak Sivasspor yöneticisi Ahmet Çelebi üzerinden futbolcu Mehmet Yýldýz’a, müsabakada Fenerbahçe lehine olacak þekilde oynamasý için giriþimlerde bulunulduðu ve kendisiyle þike amaçlý anlaþýldýðý belirtilen iddianamede "Abdullah Baþak aracýlýðý ile Yusuf Turanlý üzerinden Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ile müsabakada Fenerbahçe lehine olacak þekilde oynamasý, karþýlýðýnda para almasý için þike anlaþmasýna varýldýðý, Ali Kýratlý aracýlýðý ile Fatih Akbaba üzerinden bazý Sivassporlu futbolcularla anlaþýlarak müsabakada Fenerbahçe lehine olacak þekilde oynamalarý, karþýlýðýnda para almalarý için þike anlaþmasý yapýldýðý anlaþýlmaktadýr" ifadesi kullanýldý.

TRABZON DA SÝVAS'TA DEVREDE!
22 Mayýs'ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçý öncesi, Trabzonspor Kulübü Baþkaný Sadri Þener'in de Avni Aker Stadý'nýn güvenlik iþlerini yürüten þüpheli Zeki Mazlum aracýlýðýyla Sivasspor Baþkaný Mecnun Otyakmaz'a teþvik primi teklif giriþiminde bulunduðu iddialar arasýnda.

Ýddianamede Sadri Þener'in Mazlum'u Mecnun Otyakmaz ile yakýn iliþki içerisinde bulunmasý ve her ikisinin de Sedat Peker liderliðindeki çýkar amaçlý suç örgütü ile baðlantýlý olmasý nedeniyle tercih ettiði ileri sürüldü. Ýddianamede 12 Mayýs günü Zeki Mazlum'un Sadri Þener'i arayarak, "Para durumunuz var mý baþkaným" diye sorduðu, Þener'in ise "Var tabi bir sürü para var" cevabýný verdiði anlatýldý. Bunun üzerine Mazlum'un Otyakmaz'ý arayarak randevu aldýðý belirtildi. Mecnun Otyakmaz'ýn görüþmeden sonra Aziz Yýldýrým adýna þike ve teþvik faaliyetlerini yürüttüðü ileri sürülen Ali Kýratlý'yý arayarak "Zekiler gelecek þimdi, Trabzonlular peþimde" dediði kaydedildi.

SÝVASLI FUTBOLCULAR TEÞVÝK PRÝMÝNÝ KABUL ETMEDÝ
Sadri Þener'in Zeki Mazlum aracýlýðý ile Mecnun Otyakmaz'a yaptýðý teþvik teklifinin kabul göremediðinin belirtildiði iddianamede, maç öncesinde Otyakmaz'ýn Mazlum'u arayarak futbolcularýna Trabzonspor tarafýndan teþvik teklifi yapýldýðýný ancak futbolcularýn bunu kabul etmediði belirttildi. Trabzonspor'un þike giriþiminin teþebbüste kaldýðý belirtildi.
Alt 09.12.2011, 21:01   #6
antik58
Usta Yiðido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajýna 585 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Nasýl bir lig oluyormuþta haberimiz yok
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si
Alt 09.12.2011, 21:13   #7
Murad_Kelleci58
Usta Yiðido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajýna 2.402 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanýnýzını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;755105]Şimdi ben sana birşey diyeceğim. Ahmet Çelebi'yi Mecnun Otyakmaz'ı kurtarmak için kurban olarak taraftarın önüne atmışsın burdakiler de saf hiç birşey bilmiyor okumayı yazmayı senin demenle suçluyu suçsuzu anlayacaklar.
(7-Sivasspor Fenerbahçe maçındaki şike) yazan maddeyi başından sonuna kadar okudum durum sadece çelebiyle bitmiyor. Aziz Yıldırımın adamları takip edildiklerinin farkına varıyorlar Mecnun başkan fenerbahçe tesislerinden çıkarken dikkat edin dışarda bir araç var deniliyor. Mecnun Otyakmaz'ın orada ne işi var. bunlar gibi kaç tane olay var. burada daha yorum yapmıycam dedim ama Ahmet Çelebiyi at ortaya başkanın suçu yok de...
bunları geçin artık arkadaşlar. Sivasspor'a bir zarar gelmemesi için artık hem fikir olmamız lazım. Ayrıca Mecnun Başkana kancayı öyle bir yerden takmışlarki 400 küsür sayfalık iddanamede en başta Sedat Peker den bahsediliyor sonra mecnun başkandan sonra olgun pekerden. Artık

Demek baskan karisini satmis.. Senin verdigin hukme gore durum bu.. iddianameyi okudum heyacanli bir romani okur gibi.. yazar zaten sade ve anlasilir bir dil kullanmis.. Hikayedeki tum karakterler hepimizin sanki daha oncelerden taniyormusuz gibi bizlere cok yakin.. Esas oglan var birde ikinci esas oglan var.. onlarin yaramazliklari anlatiliyor.. ikinci esas oglan aziz sivasspor maclarindan sonra bizlerin burda yaptigi mac degerlendirmelerini yapiyor mecnun'a sikayetleniyor.. sikayetin kaynagi riza efendinin korkak top oynattigindan soz ediyor ve hatta aziz mehmet'i oyuna sokmasin o artik oynamasini bilmiyor el freni vazifesini yapiyor, soyle riza efendi mehmet hic oynatmasin diyor.. biz bu konusmalari vede replikleri burada her mac sonunda yapmiyormuyuz sayin arkdaslar.. sizlerde oturdugunyz yerden iddianame pardon pardon hikaye yazarsiniz.. elinizin altinda internette varsa bu hikaye daha bir jan janli olabilir.. herkesi hikaye yazmaya davet ediyorum.. hikayenin ilginc bir yerinde fener muz cumhuriyeti baskani aziz halkina sampiyonluk sozu verdigini ancak bu sozunu yerine getirmemedi dyrumunda ordu yonetime el koyabilecegi yani baskanlk koltugunun sallantida oldugu gibi duz mantik cercevesinde cizilmis anlasilir bir cocuk komedisi.. ve daha neler neler..

unutmadan ses kayitlari tck'ya gore delil olarak adlandirilmiyor.. bu davada ya buyuk bir itiraf olmali yada baska somut deliller.. yojsa b dosya kapanir, kapanmaya mecbyrdur..
Yukarýdaki Mesaj için 2 Kullanýcý Murad_Kelleci58'a Teþekkür Ediyor...
Alt 09.12.2011, 21:42   #8
ec58
Yiðido

67 Mesajýna 116 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bende dedimki kendi kendime; " Sivasspor.com iddianameyi yok sayýyor".

Bazý arkadaþlar kararý vermiþ þimdiden, Ses kayýtlarý delil sayýlmazsa ki geriye pek birþey kalmýyor, ya çok ciddi bir çözülme olmasý yani mesela Ýbrahim akýn'ýn çýkýp "evet ben þu kadar aldým maçtada sýkmadým fazla" gibilerinden konuþmasý yada resmi kayýtlarda kulüp kasalarýna açýklanamayan para giriþ çýkýþý olmasý lazýmki birileri hüküm giysin.

Sivasspor açýsýndan durum hassas biraz, Korcanýn þikesi ispatlanýrsa 6 puan ceza yeriz gibi, Ahmet Çelebi ve ya Mecnun suçlu görülürse ki biraz zor ihtimal, sivassporun þikeye karýþtýðý sonucuna varýlýr. Olmaz ama ya olursa yani baþkan suçlu bulunursa, Düz mantýkla yorumlandýðýnda Sivas Küme Düþer derler.

Ancak, Teknik Direktör ve diðer oyuncularýn ifadesi dahi alýnmamýþken sadece bir kaleci ile þike yapýldýysa sivasspor camiasýnýn suçu ne denilmez mi? Kaldýki sivassporun kulüp olarak bu iþten bir çýkarý yok, kasasýna bir þey girmedikten sonra maðdur pozisyonunda deðil mi? Þikeden kimin yada hangi kulübün çýkarý varsa onlar ceza almalý.

Bu durumda Tahkim Kurulunun yorumu çok önemli olur, Sivassporun takým halinde þike yaptýðýna kanaat getirilirse küme düþeriz. Tek çekincem baþkan kulübü temsil eder dolayýsýyla sivasspor düþsün demeleri.

Tff beraat kararý çýksa bile þike olmasa bile giriþim olduðuna kanaat getirip küme düþürebilir takýmlarý,
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2011, 22:01   #9
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajýna 2.666 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

BU DAVA niye açýldý daha önce defalarca yazdým tekrar hatýrlatýyým TS þampiyon olsaydý þike mike davasý olmayacaktý aðladýlar zýrladýlar siyasilerini devereye soktular bu dava açýldý budavada aziz yýldýrým ayaðý var peker grubunun ayaðý var mecnun baþkanda hem fb li olmasý hem pekerle akraba olmasý yüzünden þüpheli sýfatýyla içerde baþý belada daha önce de içeri girdi peker grubuna yönelik operasyon olduðunda belki þampiyonluðu kaçýrmamýza maloldu bu savcý futboldan zere anladýðý yok AKP zihniyeti bazen böyle bazý kiþileri özel yetkilendiriyor onlarda b ..nu çýkartýyor idda etttiði þeyler tamamen trabzonlu gibi düþünen bir paranoyaðýn uyuyup uyandýðýnda gördüðü rüyayý iddaanameye dökmesi baþka biþey deðil ne yani oynamayan burda hepimizin eleþtirdiði mehmetle þike pazarlýðý yapmýþlar adam zaten son 10 dak anca þans buluyor þaçmalýða bakýn efendim neymiþ aziz yýldýrým demiþki rakiplerinizi yeneceðiz merak etmeyin sizde 3 puan alsanýz demiþ ne varmýþ bunda bizim rakiplerimiz ayný zamanda fb ninde rakibiyse ve fb bunlarý þampiyon olmak için yenmesi gerekiyorsa sonhafta sivassporun kafasý rahat çýkmasýný istiyorsa ve bunu tlfnda anlatmýþþsa ne varmýþ bizim içinmi yendi bucayý konyayý kasýmpaþayý buca _fb maçýnda sevmediðim halde fb yi deli gibi tuttum fbnin guizayla attýðý gole manyak gibi sevindim sivassporun oynadýðý tüm maçlarý seyrettim hiçbirmaçýnda haram tek puan yok hakemler canýmýzý çok yaktýlar geçen yýl halada yakýyorlar hakederek ligde kaldýk kimsenin icazetiyle deðil sonmaçta yönetimin bazý kararlarý stadýn büyük bölümünü fb ye vermesi sivaslýlarýn fb yalakalýðýnýn b.. çýkarmasý SÝVASSPORUN böyle pis iþlerle silah görüntüsüyle tesislerinin görüntülenmesine ve þikeyle adýnýn anýlmasýna sebeb olmuþtur güneþ balçýkla sývanmaz madem bu savcý bukadar doðru adamsa karabük-trabzon maçýnýda izlesin þikenin danýskasýný görür tabii futboldan anlýyorsa eðer karabük ts yi yense sivas-fb maçýnýn önemi kalmazdý kimsede suçlamazdý bakýn ts haketmediði halde gittiði þampiyonlar liginden elendi interide þikecilikle suçluyorlar nevarki orda ts ye yalakalýk yapmak için deniz doldurarak tesis yapan sivasa söz verdiði halde çivi çakmayan AKP zihniyeti yok herþeye burnunu sokan futbolada sokan bu zihniyet ts ye yalakalýk olsun diye baþlattýðý operasyonla türk futbolunun içine etmiþtir bundan sonra hiçbirþey eskisigibi olmayacaktýr
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarýdaki Mesaj için 8 Kullanýcý 58MUAMMER58'a Teþekkür Ediyor...
Alt 09.12.2011, 22:43   #10
Metal Gear
Usta Yiðido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajýna 1.433 Kez Teþekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Mecnun Odyakmaz'ýn maçtan önce Bülent Ýþcan ve Aziz Yýldýrým ile konuþma kayýtlarý var iddianamede..Kim yaptý kim aracý oldu bilmem ama þike yapýldýðý yer alan maçlar arasýnda Sivas-Fener var..Trabzon da bu maçta teþebbüste bulunmuþ..Bülent Uygun dahi bu maça parmak sokmuþ..Hangi takýmýn forumuna girsem biz masumuz deyip çýkýyor iþin içinden..Sonunu çok ama çok merak ediyorum..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aþk, baþladý, namei, otyakmazýn, tahliyeler, trafiði, var, Ýddia, Ýddianamede