![]() |
Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız
Her sene aynı şeyi demekten bıktım ama bu sene bu takım ligde kalsın yeter.Sene sonu da oturulsun konuşulsun transfer yapılmıyorsa Doğa Erhan gibi adamlar alınacaksa ya yönetim bıraksın bu işi ya Hoca. 8 senede altyapıdan Ziya harici çıkan oyuncu yok.Doğalar Erhanlar oynayacağına altyapıdaki gençlere şans verin.
|
[QUOTE=FirtinaK;814385]Buna mi takildiniz? dogan5880 rumuzlu arkadas güzelce uyarmis sagolsun, bende hatami anladim. 11 no´lu yorumumda hatta özür bile diledim. Ama bunu yapamayacak arkadaslarda var aramizda. Sözüm sizden disari.[/QUOTE]
kusura bakma o zaman. bir insanın hatasını kabul edip , özür dilemesi erdemdir. birkaç mağlubiyet aldı diye hoca ve futbolculara bu kadar yüklenilmesi kanıma dokunuyor. hayatta futboldan daha değerli şeyler var. bunu bir türlü öğrenemedik. |
[QUOTE=risale69;814392]kusura bakma o zaman.
bir insanın hatasını kabul edip , özür dilemesi erdemdir. birkaç mağlubiyet aldı diye hoca ve futbolculara bu kadar yüklenilmesi kanıma dokunuyor. hayatta futboldan daha değerli şeyler var. bunu bir türlü öğrenemedik.[/QUOTE] Eyvallah hocam. Haklisiniz futboldan daha degerli seyler var hayatimizda. Yalniz futbolculara yüklenmek konusunda Riza hoca´nin üstüne yoktur son zamanlarda. Kendi futbolcularini medyaya yem ediyor. Bilmem Pazartesi günü yayinlanan "Futbol Analizi" programini izledinizmi. Orda telefona baglandi futbolcular hakkinda söylemedikleri kalmadi neredeyse. Kendinde hic suc bulmuyor. Iste buda benim kanima dokunuyor. Demek istedigim Riza hoca sütten cikmis ak kasik degil. |
Bu takımın ihtiyaçı fiziksel olarak hızlı olmasının yanında pozisyon bilgisi iyi rakip forvetleri arkaya kaçırmayacak kaliteli bir stoper ve ön liberoda oynayacak devamlı belirli bir performansı gösterebilecek istikrar'a sahip bir forvet. Bunlar yerine getirilebilinirse bir de geçen seneki santraofrumuz Rasmussen tipi bir forvet transfer edilebilir.
|
[B]Adama sorarlar 3buçuk aylık transfer sezonunda aklın nerdeydi diye...Burda taraftar bir taraflarını yırttı adam gibi forvet, iyi bir orta saha,sağlam defans ve sağ bek al diye..Sen gittin torpillin doğayı, erhanı ve sakat olduğunu bildiğin 2 senedir top oynamamış Bednar'ı aldırdın, şimdide kaldırıp eneramoyu suçluyorsun
Hadi bakalım devre arasında 1'e alacağın topçuyu 5'e al Yetmezmiş gibi yüzün de kızarmadan taraftara ' herkes işine baksın ' diyip had bildirmeye kalkış Hadi ordan var git işine hoca....Kimse aptal değil [/B] |
Bu kadar eksikle Eskişehir'i nasıl yenicez hiç bi fikrim yok ama inşallah kazanırız
|
yaz günü aküye bakmazsan, kışın yana döne takviye ararsın ustaa..
|
bende rıza hocanın sivasspor için birşans olduğunu düşünüyorum takımın nerelerden alıp nerelere getirdiğini çok iyi biliyoruz transfer sezonunda takviye sart diye yakındı fakat yönetim hocanın bu isteğine cevap vermedi.sakat bir forvet oyuncusu aldı oda sehri terkedip gitti.yani diyeceğim sakatlık şanssızlık hepsi bir arada bu kötü günler elbette geçecek.ama devre arasında takfiye şart
|
rıza hoca transfer lıstesıne bıde kalecı ekleyın 5 kalecıyı toplasanız bı kalecı etmez
|
[QUOTE=FirtinaK;814395]Eyvallah hocam. Haklisiniz futboldan daha degerli seyler var hayatimizda.
Yalniz futbolculara yüklenmek konusunda Riza hoca´nin üstüne yoktur son zamanlarda. Kendi futbolcularini medyaya yem ediyor. Bilmem Pazartesi günü yayinlanan "Futbol Analizi" programini izledinizmi. Orda telefona baglandi futbolcular hakkinda söylemedikleri kalmadi neredeyse. Kendinde hic suc bulmuyor. Iste buda benim kanima dokunuyor. Demek istedigim Riza hoca sütten cikmis ak kasik degil.[/QUOTE] o programı izlemedim. isim vermeden eleştiri de bulunduysa mazur görülebilir ama isim vererek eleştirdiyse yanlış yapmış. aslında mağlubiyetlerde hocanın tüm sorumluluğu üzerine alması gerekir. o konuda haklısın. ama şu da var, rıza hocanın hatalarını kabullenen bir insan olduğunu da gayet iyi biliyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:38. |