Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Gerekli takviyeleri yapacağız
Alt 07.11.2012, 14:22   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Gerekli takviyeleri yapacağız

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, son haftalarda bekledikleri puanları alamadıklarını açıkladı. Çalımbay, "Kesinlikle bir forvet oyuncusu, çok çabuk bir stoper ve iyi bir orta saha oyuncusu istiyoruz" dedi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Rıza Çalımbay, ligde üst üste kaybettikleri Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarından sadece Antalya karşısında mağlubiyeti hak eden bir futbol sergilediklerini belirtti. Çalımbay, özellikle Orduspor maçında iyi oynadıklarını, şanssız bir kırmızı kartın oyunun gidişatını etkilediğini söyledi. Sakatlıkların takımın istikrarının bozulmasında rol oynadığını ve 5 kalecisinden 3'ünün sakatlandığını, forvet konusunda sıkıntı çektiklerini vurgulayan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Hiç bir takımda 5 kaleciyi bulamazsınız. Bizim takımda 5 kaleciden 3'ü birden sakatlandı. Bunların hiç biri mazeret değil. Benim istediğim şey istikrarı korumaktı. Ama maalesef son oynadığımız 3 maçta istediğimiz puanları alamadık. Ligde oynanacak daha bir sürü maç var. İyi bir takımız. Bu şanssızlıkları yenerek istediğimiz yere geleceğiz. Böyle durumlarda herkesin köstek değil destek olması gerekir. Biz 2 seneden beri bu takımı kötü yerlerden alıp buralara getirdik."

"ESKİŞEHİRSPOR'UN KADROSU ÇOK İYİ"

Cuma akşamı oynaacakları Eskişehirspor'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu, lige istedikleri gibi başlayamamalarına rağmen toparlandıklarını belirten Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zor maç olacak, Ligde kolay maç yok. Eksiklerimize rağmen Eskişehirspor maçında galip gelmek istiyoruz. Taraftarımızdan da gereken desteği göreceğimizi düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarıma inanıyorum. İnşallah devreye kadar iyi bir şekilde gidebilirsek, yönetimle konuşup gerekli takviyeleri yapacağız. Devre arası eksiklerimizi giderdikten sonra istikrarlı şekilde gideceğiz. 3 haftalık mağlubiyetler umutsuzluk getirebilir ama buna gerek yok. Kazanarak yolumuza devam edeceğiz."

"FORVET ALACAĞIZ"

Genel olarak bireysel ve pozisyon hatalar yaptıklarını, bunları telafi etmek için gereken çalışmaları sürdürdüklerini belirten Rıza Çalımbay, daha sonra şunları söyledi:

"Kesinlikle bir forvet oyuncusu, çok çabuk bir stoper ve iyi bir orta saha oyuncusu istiyoruz. Eneramo'yu çok geç aldığımız için istediğimiz şekilde verimli olamadı. Onun da sakatlıkları var ama mecbur onunla gitmek zorundayız. Takımımıza takviye şart. Ligin ikinci yarısı telafisi olmayan maçlarla geçecek. Bizim kalan şu 7 maçı iyi bir şekilde bitirmemiz lazım. Yola çıkarken bütün hedefimiz geçen seneki pozisyonumuzun biraz daha üstüne çıkmaktı. Onun için de ligdeki bu maç çok önemli. Şu an herkesin herkesi yenebileceği bir lig yaşanıyor. Bizim de mücadeleden kopmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. İnşallah 2-3 hafta sonra istediğimiz yere geleceğiz."

Aatif'in iyi bir oyuncu olduğunu, ama sakatlığı nedeniyle son 4 hafta faydalanamadıklarını söyleyen Rıza Çalımbay, bazı oyuncularını sakatlıklarına rağmen almaya mecbur kaldıklarını dile getirirken de şöyle dedi:

"Biz şu anda bir takımın yaşadığı veya yaşamadığı çok büyük sıkıntıları kadro açısından yaşıyoruz. Bazen 18'i bile zor yapıyoruz. Sakat ve cezalar üst üste geldi. Aldığımız neticeler de iyi olmadı ama telafi etmek bizim elimizde. Son maçlarda hakemlerle ilgili önemli hatalar yaşadık. Bu hatalar üst üste geldi. Maç bittikten sonra hakem hata yapsa da geri gelmiyor. Önümüzdeki maçları çatır çatır oynayıp kazanmamız gerekiyor."

Öte yandan Sivasspor cuma günü oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıkharını tesislerde yaptığı tek çalışmayla sürdürdü.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız
Alt 07.11.2012, 14:44   #2
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız

**************. Eneramon´nun sakatliklari oldugu halde oynatiyorum diyorsun. Sakat adam oynatilmaz, görüyoruz sahada neler yapiyor, koskoca bir hic. Diger begenmedigin adamlar sakat Eneramo´dandami kötü? *** git artik. Devamli mazeret pesindesin. Futbolculari daima yanlis pozisyonlarda oynatiyorsun.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 14:56   #3
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 482 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakıkaten hocalıktan bır sey anlamıyorsun.ısın gücün mazeret aglamak.sen önce taktık ve oyuncularına moral vermesını ögren.senın ıcın bır ıkı oyuncun var dıgerlerı yok hükmünde.sana barcelona takımının oyuncuları lazım ancak o zaman ...gercı o zamanda sana hıc gerek yok..
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı üsüyorum042'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 15:03   #4
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

İki Bayram arası düğün olmaz hoca
Alt 07.11.2012, 15:14   #5
üsüyorum042
Acemi Yiğido

bu adam ne bayram bılır nede hocalık
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üsüyorum042'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 15:17   #6
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Bu şanssızlıkları yenerek istediğimiz yere geleceğiz. Böyle durumlarda herkesin köstek değil destek olması gerekir. Biz 2 seneden beri bu takımı kötü yerlerden alıp buralara getirdik."

Açıklamaya bakarmısınız köstek olan kim hocam taraftar herşeye rağmen bu takıma desteğini vererek köstek değil destek oluyor biraz eleştiriye açık olun ben nerde hata yapıyorum diye iki dakika düşünün her takım kaybedebilir ama bu şekilde oynayarak değil hala ordu maçında iyi oynadık diyonya daha bişey demiyom hocam
Alt 07.11.2012, 15:19   #7
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu takima en gerekli takviye en basta yeni bir teknik direktör. Hem iyi bir teknik adam olacak hem de futbolcu psikolojisinden anlayacak. Medyaya futbolcularini yem etmeyecek. Sen sporcularinin kötü oldugunu düsünsen bile tv´lere cikip bunu hic bir zaman söylemeyeceksin, futbolcuyla kendi aranda halledersin isi, dört duvar arasinda. Bir hoca futbolculariyla aile demektir. Bir insan ailesinin hatasini, yanlisini baskalarina sikayet edermi, kovalasirmi? Ben Almaya´da yasiyorum, burada hic bir antrenör futbolcusunu medyaya yem etmez, bariz hatalari olsa bile teknik adam kendi üstlenir, benim hatam der, fark bu.

Bir Sivasspor sevdalisi olarak bunlari yazmak zorunda olduguma üzülüyorum ama ne yapayim dayanamiyorum bu sacmaliklari okudukca, duydukca.

Arkadaslar kafanizi agrittim kusura bakmayin ama birilerinin bunlari yazmasi gerekiyordu. Bundan sonra yönetim ne karar verirse versin Sivasspor´um icin hayirlisi olmasini dilerim.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 15:23   #8
üsüyorum042
Acemi Yiğido

Bu hoca asla kendı öz elstırısını yapmaz..kendını yüksekte gören hıc bır ınsan asla basarılı olmaz...bir söz var oglum valı olmussun ama hala adam olmamıssın dıye..buu tam rızalık...ıns en kısa zamanda yollanır..cünkü kendı kendıne ıstıfa etme onuru yok gıbı....
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üsüyorum042'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 15:38   #9
pepsiyusuf
Acemi Yiğido

15 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pepsiyusuf ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

takım kötü gidiyor olabilir amma bu takımı kendim de dahil ediyorum. rıza hoca ve başkan gibi düşünen kimse olmaz heleki bu hoca sivaslı olup ta takımının başında olması benim için gurur verici hatırlarsanız şike olayı olduğu zaman takımın başında rıza hoca vardı takım kötü gidiyordu amma adam canla başla çalıştı ligi 8. bitirdi takımını satmadı para için kasımpaşadan adama para teklif ettiler yüzünü dönüp bakmadı hocayı eleştirirkene şunu göz ardı etmeyin hoca lig başlamadan kaç defa demeç verdi takviye lazım takviye lazım diye diye dili kurudu rıza hoca yanlış oyuncu tercihinde bulunmuş olabilir başkan gerekli takviyeleri yapmamış olabilir amma bunları kötüleyemezsiniz benim için ikiside süper insan hocaya sahip çıkın bülenti hatırlatırım sizlere adam ne dedi 5 tl verip beni eleştirmez dedi sivaslılar amma rıza hoca ağırbaşlı efendi böyle bir insanın arkasında durulur bize yakışanda bu ..............
pepsiyusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı pepsiyusuf'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 15:38   #10
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

yukarda bı ardakaş bela okumuşş ayıp alt tarafı futbol. spor
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı dogan5880'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
gerekli, takviyeleri, yapacağız