SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   “Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok” (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35569)

Soyözen 07.02.2013 08:31

Cevap: “ Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu

[QUOTE=YuSuF;834314][B]Eneramo,fiziğin güçlü anladık,ancak şu futbolcu tekniğinide geliştirsen güzel olacak.

Bir spor programını dinliyorum,Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında öyle bir ofsayta yakalandınki adam sana diyorki bu adam futbol fukarası.Yani işler bi fizikle yürümüyor Eneramoo.. :)[/B][/QUOTE]

O yorumu ben de hatırlıyorum ama inanılmaz taraflı bir yorumcuydu o, maçın devre arasında söylemişti. Eneramo iki metre ofsaytta kalıyordu, kamera dönene kadar da koşmaya devam ediyordu, adam da 20 metre falan diye abartmıştı. Yani o herifin taraflılığından söylenmiş bir sözdü, belirtmek istedim. Zira aynı adam aynı maçta Fenerli Salih'i övmek için saçma saçma laflar söylemişti.

savaş2 07.02.2013 09:06

Cevap: “ Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu

[QUOTE=Serdar63972;834258]Bu nasıl iş gardaş laa.. Bir senedir yat yat yat... Bu taraftarı dert küpü et. İki tane gol atınca hemen, istanbul'da oynamayı isterim de... Ayıp Günah...[/QUOTE]

***söylediğin doğru arkş ama bence takımımızda bir cok kaliteli oyuncu vardır, ama hocamız bunlardan bir takım iskeletini oluşturma başarısını 3 yıldır gösterememiştir. oyuncularımız bu güne kadar macları beceri hırslarıyla kazanmıişlardır.takım oyunu bizde yoktur.ne zaman hocamız giderse o zaman takım oyunuyla mac kazanabiliriz.

kkemal58 07.02.2013 10:29

Cevap: “Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu y

Bu haber şaka mı gerçek mi? Gerçekten böyle demiş mi bu eneramo :) Türkiye de seni zorlayacak defans oyuncusu yok çünkü zorlamaya gerek duymuyorlar :)

kkemal58 07.02.2013 10:33

[QUOTE=onurcngr;834555]yok arkadas bunlara yaranilmaz baska takim topculari gol atar kral ilan edilir bizdekiler maci kurtarsa dusme potasindan alsa takimi yine elestirilir. mantik hep ayni istisnasiz komsunun tavugu evdeki kazdan degerlidir...[/QUOTE]

bir maç hiçbir zaman kriter olamaz. Hem olumlu hem de olumsuz yönüyle. Biz eneramoya bu maça göre değil sezona göre değerlendiriyoruz. Sen tek maç üzerine konuşuyorsun. Mesela karabükteki lua lua ya bak. Her maç mı oynuyor tek maç mı?

cemahmety 07.02.2013 14:36

Eneramo işin gerçeği 17 takımdaki 51 tane kaleciye sorsalar: seni en çok zzorlayan forvet kim diye en fazla 2 tanesi Eneramo der. Demek istediğim şu ki o kadar zayıf şutların ve tekniğin varki sadece fiziki mücadele ile zorluyorsun rakiplerini

sinan-58 07.02.2013 16:58

bir maçta 2 gol atmakla olmaz bu işler hemen artistlik yapma sene başından beri neler çektiriyon bize

onurcngr 07.02.2013 17:52

[QUOTE=kkemal58;834640]bir maç hiçbir zaman kriter olamaz. Hem olumlu hem de olumsuz yönüyle. Biz eneramoya bu maça göre değil sezona göre değerlendiriyoruz. Sen tek maç üzerine konuşuyorsun. Mesela karabükteki lua lua ya bak. Her maç mı oynuyor tek maç mı?[/QUOTE]

bakalım her maç mı tek maç mı istatistiklere dikkat etmeni tavsiye ederim lua lua'nın. büyük takımlara karşı atmış olabilir bu yüzden ön plana cıktı.

onurcngr 07.02.2013 17:55

[QUOTE=Serdar63972;834613]Eneramoyla fotoğraf çektirsem bende seninki gibi yorum yazabilirmiydim. :)[/QUOTE]

fotoya gerek yok sivassporu sevip bardağın dolu tarafından bakman yeterli :)

ankastre 07.02.2013 20:25

bizim yöre köylerde bunun gibilerine ayıboğan derler :)

çeliktepelim 07.02.2013 22:40

enaramo iyi bir forvet ama ayakları yere basması lazım 2 gol atmayla hemen havalara girmemesi lazım önemli olan istikrar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35.