![]() |
Cevap: Anadoluda En İyi Yer Burası
hocam her konuşman bana anlamsız,kendini öven,hep bahane arayan,çelişkili söylemlerle dolu sözlük grubu gibi geliyor.mesut bakkal geldiğindede zor durumdaydık ama ağzından lig de bıraktım diye bişey duymadık.hocam birde ilk geldiğin sezon 1 yada 2 galibiyetimiz vardı.hep beraberliklerle götürdük.tam hatırlamıyorum ama ankara spor,ankara gücü ,diyarbakır ve birkaç takımım sorunları vardı sanki.2.sezon playoff hedef olamaz playoffa katılıp avrupaya gitmek hedef olur ancak.birde hep oyuncu gelmiyor diyorsunya diger kulüplerdeki futbolcuları görüyoruz.sivasın yanında kasaba olabilecek kulüplerde çokiyi futbolcular var hayranlıkla izlediğimiz maçlarına şahit oluyoruz...bırak hocam artık bu konuşmaları...işinize bakın....
|
biz haksız eleştirilere sessiz kalmadık hiçbir zaman mini chat te ancak böyle birşey olabilir ordada kalıcı değil zaten siz üyeler böyle yorumlar yapıyor diye yöneticiler hocayı sevmiyor, istemiyor, göz yumuyor derseniz hadsizlik etmiş olursunuz bizim her eleştiriye cevabımız "Eleştirilerinize saygımız var ancak dozunu kaçırmamak şartı ile" bu herkes için geçerli
|
Bulent uygun zamaninda alt yapimi vardi suan ogunlerden daha iyiyiz am diyorsun ki riza hoca sampiyon olmak icin alt yapiya ihtyac var adam gibi benimde hatalarim oldu desene hep bjk yi dusunmekten takima kendimi veremedim desne gercekleri kobnus hocaa
|
Bu saatten sonra Riza hocayi konusmak gereksiz.
Simdi cekip gitse ve takim düsse o zaman hoca kacti takim düstü denilecek.O yüzden eger ayilik olacaksa bu sezon sonu olur diye tahmin ediyorum. Muhtemelen Kasimpasa'nin basina gececektir cünkü Kasimpasa'li yöneticiler eski Bjk'lilar takimlarinin basinda Bjk'li hoca istiyorlar. Eger medyada yazilan cizilenler dogru ise o koltuk icin bir baska ada E. Saglam.. |
[COLOR="Red"]Editörün Notu : Yorumlarınız Büyük Harfle yazıldığından silinmiştir.[/COLOR] |
[QUOTE=yigidolar06;840565]
[B]Baktığım fallar çıkıyor Rıza hocaya söyle kendinede Sivasada zarar veriyor[/B][/QUOTE] Sen kaç yaşındasın hemşerim, benim Rıza hocayla bir bağım yok, şuna eminim hoca bu siteden haberi dahi yoktur, o stadi dolduran onbinleri ciddiye alıyordur, burda maca dahi gitmeyen, maçı tv den dahi izlemeyenlerle hoca niye ilgilensin? Taraftar stadyumda olur klavye başında değil |
[QUOTE=yigidolar06;840565]Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Ben işim gereği 50'ye yakın ülkeye sık sık gidiyorum Orhan hoca gibi konuşmuşsun başka kulupler yabancı futbolcularda başarılı olurken size verilen yetkileri iyi kullanamamışsınız 50 ülkede bol bol boşa gezmişsin hoca birde buralarda aklın sıra Rıza hocayı savunuyorsun. (tahminimde yanılmam Rıza Çalımbayın yardımcı hocalarından orhan hoca olduğunu anladım) sen fal da bakıyor musun? yani müneccimliğe meraklı gibisin [B]Baktığım fallar çıkıyor Rıza hocaya söyle kendinede Sivasada zarar veriyor[/B][/QUOTE] Sen kaç yaşındasın hemşerim, benim Rıza hocayla bir bağım yok, şuna eminim hoca bu siteden haberi dahi yoktur, o stadi dolduran onbinleri ciddiye alıyordur, burda maca dahi gitmeyen, maçı tv den dahi izlemeyenlerle hoca niye ilgilensin? Taraftar stadyumda olur klavye başında değil 58 doğumluyum 1967 den beride Sivassporluyum demişsinya işim gereği 50 ye yakın ülkeye sık sık giden tek bir insan var Sivasta oda Rıza Çalımbayın yardımcı hocalarından olan Orhan hoca birde burda yazılanlara cevap vermenden anlaşılıyor Rıza hocayla muhabbetini allah daim etsin. Trabzonlu olarakta trabzonlulara hakaret etme |
[QUOTE=yigidolar06;840593]Sen kaç yaşındasın hemşerim, benim Rıza hocayla bir bağım yok, şuna eminim hoca bu siteden haberi dahi yoktur, o stadi dolduran onbinleri ciddiye alıyordur, burda maca dahi gitmeyen, maçı tv den dahi izlemeyenlerle hoca niye ilgilensin? Taraftar stadyumda olur klavye başında değil
58 doğumluyum 1967 den beride Sivassporluyum demişsinya işim gereği 50 ye yakın ülkeye sık sık giden tek bir insan var Sivasta oda Rıza Çalımbayın yardımcı hocalarından olan Orhan hoca birde burda yazılanlara cevap vermenden anlaşılıyor Rıza hocayla muhabbetini allah daim etsin. Trabzonlu olarakta trabzonlulara hakaret etme[/QUOTE] Ben istanbul dayim, ama bir ayağım Sivas'ta, mesela bu haftasonu gene oradayım, ben Orhan hoca ismini de ilk senden duydum, yani tebrik ederim iyi taraftarsin, ama ben sade bir taraftarım. Sen Orhan hocayı taniyorsan bi sorsana bu siteden haberleri varmi? Bence yoktur |
tabi ki abi anadolu nun beyni bura sıvas ve sıvaslı olmak çok ama çok farklı özel seni sevi yoruz abi ,, ALLAHIM BENİ İYİ Kİ SIVASLI YARATMIŞ ÇOK ŞÜKÜR,, ALLAHIM SANA,,,
|
hayalleri,hedefleri varmışmış hayallerine burada ulaşması imkansızmış avrupaya gitmrk istiyormuş 8taşmış şu röportajdan sonra hangi futbolcuyu motive edip hangi taraftardan destek isteyeceksin?yönetimin vakit geçirmeden yollarını ayırması lazım sivastan umudunu kesmiş rıza çalımbayla ama nerde o bizim yönetimde o yürek!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:48. |