![]() |
Cevap: Razak Omotoyossi´de son durum???
yılan hikayesi oldu bune yaman celiski ALLAH icin videosunu izledigim omotoyossi gelmesini cok isteyen biriyim agbetu kamana ve omotoyossı gıbı cok suratli futbolcular sivasspora buyuk katkı saglar diye dusunuyorum musa aydında bu sezon daha ıstekli daha calışkan antremanlardan gelen haberlere gore musa aydın cok daha ust duzey perfornmans la sahada dilerim bu sezon mucizeler olsun sivasspor tarih yazsinn
|
[QUOTE=subasi29;532979]basin herkesi alir satar onemli olan basin sozcusu nun aciklamasidir adam gibi cikar transfer politikamiz hakkinda bizi bilgilendirir[/QUOTE]
kardes, zaten kulüpten celiskili aciklamalar yapiliyor. ben hocamizin agzindan dinledim, omotoyossi kesin geldi dedigini ve moreno su anda istanbul havalimanina indi diye... |
OMOTOYOSSİ TRANSFERİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜÜ GELDİ GELECEK GELDİ GELECEK DERKEN ELİMİZ BOŞ KALMASINNN ŞUANA KADAR YAPILAN RESMİ İMZA ATMIŞ TRANSFERLERİN İÇİNDEEE BENCEEE ŞAP .LİG DE KATKI SAĞLAYACAK Bİ ERMAN KILIÇ VAR BİRDE BELKİ YASİNN GERİSİ HAVA GAZII ERSENMİŞŞ YOKK BİLMEM NERENİN İKİNCİ LİGİNİNN BİLMEMEM KAÇINCI SIRADA BİTİRENN TAKIMININNN OYUNCUSUYMUŞŞŞ FALANN FUTBOLDAN [COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"]ANLAMAAYAN [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]BİRİ OLARAKK SİVASSPORUN ORTASAHASINA ADAMM LAZIMMM OLDUĞUNU BİLİYORUMMM AMAA YÖNETİMM BİLİYORMUUUU ACABAAA.
|
Arkadaşlar bu sitede de sivassporun futbolcusu olarak görünüyor inşallah olur.
[url]http://www.goal.com/tr/people/spain/18670/razak-omotoyossi[/url] |
fotomaç bugun trasferler hakkında omotoyossinin transferinin yapıldıgını yazmıs helal olsun diyorum fotomaç yanılmaz :))
|
bir arkadasın basın sozcusu cıkar anlatır demesi harbidende o kadar dogruki catlıcam kac gundur omotoyossi geldimi gelmedimi ya adamı izledigim bir kac videosu yuzunden nasıl heyecanlandım anlatamam bize agbetu kamanan ve omotoyossi birde memet yıldızlı sivas yeter artar bile memet haric ucu o kadar seri ki onları tutana ask olsun fenaa zorlanıcak rakıp defanslar fenaaa :)) hadi be omoto gelde bitsin bu gunlerdir suren kabus yeter artıkın yeter yada bir basın sozcusu cıksın yattı desin baska bir isim versin transfer donemi biticek alınmıs ses getiricek bir transfer duymadım uzuldum şampıyonlar lıgı ıcın oynayacagız biraz ses cıksın sessiz olmaz bu işler :)
|
inşallah alırlar iyi futbolcu bülen hocamıza güveniyoruz o futbolcu alırken yanılmaz
|
hepsi hoş ancak başkana laf yoooook.beyler başkana laf söylüyebilen bir tek yigido tahmin etmiyorum kesin başka takımın taraftarıdır.onlarlada işimiz olmaz.biz kendi işimize bakalım.omotoyassi olmazsa başkasını alırlar siz merak etmeyin arkadaşlar bizim almamız gereken şey kombine bileti gerisi laf...
|
[QUOTE=nejmi58;532796]ersende, ugurda, ermanda, agbetuda veya yasinde oldugu gibi resmini gören varmi? yaninda bizim yöneticilerle bir kare resim göremedim maalesef. yoksa telefonlami anlasmislar :-)[/QUOTE]
yönetimi elestirme kardesimm, yoksa karsinda beni bulursun :D |
imza atılmadan gerisi boşş yalan haberler yani
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38. |