SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir Düşüş Öyküsü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27104)

Yadigar Barcin 03.09.2009 12:15

Cevap: Bir Düşüş Öyküsü

Sivas toparlanır
Sakatlığı nedeniyle bu sezon henüz forma şansı bulamayan Mehmet Yıldız, Yiğido'nun bugünkü durumunun yanıltıcı olduğunu söyledi. Sivas'ın yeniden ayağa kalkacağına inancının tam olduğunu belirten Mehmet, "Yeni bir kadronun uyumu için zaman gerek" ifadesini kullandı.

Bende Mehmet yildizin verdigi demeci, Fotomactan alinti ekleyeyim
saygilar

effenberg 03.09.2009 12:44

Zaten Türkiye de toplasan benim icin en cok 4-5 tane spor yazari vardir Sayin Zeki col da bunlardan biridir.
Sivassporu ve TDmizi cok güzel ve gercekci analize etmis tebrikler.

SenSetik 03.09.2009 12:55

ben Bülent'i Hoca'yı hep savundum...gitmesinden yanada değilim...ama bugünlere gelmemizin sebebi bugüne kadar kimsenin hocaya hesap sormayışıdır...ettiği boyundan büyük laflar, garip transfer politikaları, hiç sahaya adım atmadan bir anda gelip kayolan futbolcular,alt yapılarda ve takımın içerisinde Sivaslı'lara öncelik tanınmaması (aşçısına kadar sakaryalı, Sivas'ta aşçı kalmadıya!!!), herkesin sempati duyduğu mütavazi bir anadolu kulübünün en antipatik kulüp haline getirilmesi (bütün Türkiye yediğimiz her golde, avrupa maçları dahil bayram yapıyor...hepsimi hain bu insanların!!!!bir düşünün!!! )

şimdi birileri çıkıyor siz Bülent Hocaya ve Sivasspor'a ihanet ediyorsunuz,siz taraftar değilsiniz diyorlar diğer arkadaşlara....evet hiç kimse Bülent Hoca'nın kişiliğine saldırı da bulunamaz ve başarılarını inkar edemez...bu takım küme düşse dahi onun bu takımda devam etmesine yetecek kredisi her zaman vardır bizde....

amaaaaa, hiç kimsenin Sivas'ı ve Sivaslıyı küçük düşürecek, bizi antipatik hale getirecek söz ve davranışlarda bulunmaya hakkı yoktur...bu yüzden hesap sorulmalıdır!!!! bu yüzden Bülent Hoca Sivasspor'un asıl sahibinin taraftarlar olduğunu anlamalıdır....burayı kimse deneme tahtası ve egolarının bütünleyici bir parçası olarak kullanamaz....tamam her zaman yanındayız...başarıda da, başarısızlıkta da.....

ama sende artık davranışlarına ve tavırlarına çeki düzen vermek zorundasın....nerden geldiğini sakın unutma Bülent Hoca !!!!!!!!!

kilicaslanism 03.09.2009 13:32

guzel tespitler yapmis kalemine saglik

Ayşegül 03.09.2009 13:48

herşeyi dosdoğru yazmış adam...Bülent Uygun'un gereksiz yanlış açıklamaları...ve herşeye rağmen istifa diye bağıranların büyük ayıbı

ready 03.09.2009 13:52

[B]geçen sezon bazı insanlar ve spor yazarları taraftarlar takım ve teknik kadroda yolunda gitmeyen bişeyler var dedikleri zaman sivasspor düşmanı olarak bakıyorlardı bir kısım insan zeki çol dogru bir tespit yapmış tespiti yapanlar dogru söylüyorda taraftarlıktan futboldan anlamayanlar sanal alemde ve reel ortamda hava atanlarmı anlıyor[/B]

58_babacan_58 03.09.2009 14:13

[B]HER DÜŞÜŞÜN MUTLAKA Bİ ÇIKIŞI VARDIR................[/B]

SAVIS 58 03.09.2009 14:21

YAZI DA MANTIKLI OLAN COK SEYLER VAR DEGINMIS, DOGRU SOYLUYOR IYI YORUMLARI VAR..ZEKI ABININ YORUMLARINI DEVAMLI DINLERIM TV DEN COKTA BEGENIYORUM...

ANCAK SIMDI BU YORUMU YAPMA GEREGI NEDIR ONU ANLAYAMADIM...
DEMEKKI SIVASSPORUN GECMISTEKI BASARISINI CEKEMEMIS,SIMDIKI DUSTUGU DURUMDANDA MEMNUN,,BEN BOYLE ANLARIM......

fatihtuztas 03.09.2009 14:37

bu yazısı çok güzel ama ben yine de bu adamın diğer yorumlarını hiç beğenmiyorum.ama bu yazıda bülent hocaya yapılan terbiyesizlik hakkındaki yorumu çok doğru.bülent uygun onu hak etmedi.

kartalyiğido 03.09.2009 15:07

Genelleme yaparken usluba dikkat edelim. Terbiyesizlik ne demek olmadı Zeki Çol, bazı taraftarlar terbiyesizlik etti desen hadi onlar cevaplarını versin, taraftarın tamamına böyle bir uslup olmadı, sizede yakışmaz terbiyesizlik, bizede yakışmaz, lütfen genelleme yapmayalım dikkatli olalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:18.