SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Otyakmaz'ın " İddia" name'si (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33272)

HALIL 10.12.2011 20:55

Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si

bu iddianame degil bildigin toz pembe bir dizi olmus bildigin hayal uretimi turk yapimi bir dizi :D

Çılgın Türk 11.12.2011 02:49

[QUOTE=MaXiMuM;755262][B]Sadece otelin önünde çekilmiş o meşhur çantalı fotoğraflar var. ( Hani Fikret Ünsal'ın çok merak ettiği, o çantada neler var açıklanmalı diye yaygara koparttığı çanta) O çantada neler olduğunu da devletin valisi ve belediye başkanı gitti anlattılar.

[/B][/QUOTE]

O canta ile Mecnun Baskan ve Faruk Tasseten celiskili ifade vermis..

[B]Mecnun Otyakmaz kolluk ifadesinde[/B]; Ahmet Çelebi'nin neden Sivas'a erken geldiğini bilmediğini, Sivas'taki fiziki takiple ilgili olarak; Fenerbahçeli yöneticilerle yemek yediklerini, fiziki takipte görüntülenen çanta ile ilgili olarak "Sivas taraftarına ayrılan ve tanesi 250 tl'den satışa çıkarılan ancak satılamayan maraton tirübün biletleri ile diğer elimizde bulunan misafirlere ait biletler bulunmaktadır, bu çanta içerisinde bulunan biletleri Aziz Yıldırım'a gösterdim ve "bak bu biletler" elimde kaldı dedim. Belki de Faruk Taşseten isimli şahıs bu biletleri bu yemek davetine gelen misafirlere vermek amacıyla yanında getirmiş olabilir." dediği, (Aynı çanta ile ilgili olarak Aziz Yıldırım çanta hakkında bilgisinin olmadığını beyan etmiştir.)

[B]Faruk Taşseten kolluk ifadesinde[/B]: Fiziki takipte görüntülenen çanta içerisinde davetiye olduğunu, davetiyeleri orada bulunan konuklara dağıttığını beyan etmiştir. (Mecnun Otyakmaz para ile satışa çıkarılan ancak satılmayan biletler olduğunu beyan etmiştir.)

tekdoktirin 11.12.2011 09:30

bu ülkede herşeytemmamda bizim başkanmı şikeci lan bunların alayı ................................................................... herkes önüne baksın biz anadoluyuz varsa azizle ihale sorunları bizi balamaz ...................

MMK 11.12.2011 17:42

ERBAKANIN DEYİMİYLE HEPSİ FASA FİSO.

infial§ 11.12.2011 18:24

mecnun baskan arada kaldi,yukari tukursen aziz yildirim,a$agi tùkursen sedat peker sonu nereye varacak allah yardimcisi olsun

Del Piero 11.12.2011 22:53

acaba mecnun başkanın savunması bellimi ona ulaşabilirmiyiz haberiniz varmı iddaalara karşı savunma nasıl bilen varmı

Kokomo 12.12.2011 08:16

İddaanameyi okursanız tamamen içi boş oldugunu göreceksiniz.

Sivassporumuza da Başkanımıza da hiçbir şey olmayacak, göreceksiniz ...

B.Demirci 12.12.2011 09:02

Ben iddiananin Sivassporla ilgili bölümünün tamamını okudum. Elle tutulur hiçbirşey yok. İnancım o dur ki Başkanımız beraat ederek aklanacak. Benim endişem dava sonuçlanmadan Federasyon sezon sonunda iddianamede isimleri geçen takımları küme düşürebilir. İnşallah davanın sonuçlanmasını beklerler..

risale69 12.12.2011 10:37

ellerinde sivassporun şike yaptığına dair somut delil yok. büyük ihtimalle iyi bir savunmayla mahkemede beraat ederler. ama federasyon mahkeme sonuçlanmadan kanaat ile küme düşürebilir ki bu da zayıf ihtimal.federasyon 5-6 takımı birden düşürmeyi göze alamaz.federasyonu kara kara düşündüren tek merci var o da uefa.

58akif34 12.12.2011 10:47

[QUOTE=asabibaba;755205][B]ARAMIZDA AVUKAT OLAN VARMI ARKADAŞLAR SALLAMASAK DA HUKUKCU GÖRÜŞÜ ALSAK DİYORUM[/B];);)[/QUOTE]

Takım yenilince herkes teknik direktör oluyor futbolcu oluyor şimdide avukat oldular hakim oldular savcı oldular bence biz taraftar olalım boşverin işimizi doğru yapalım düşerse bankasyada destekleriz 3. Lige düssede destekleriz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:35.