![]() |
Cevap: “Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu y
[QUOTE=onurcngr;834708]bakalım her maç mı tek maç mı istatistiklere dikkat etmeni tavsiye ederim lua lua'nın. büyük takımlara karşı atmış olabilir bu yüzden ön plana cıktı.[/QUOTE]
Ben lua lua yı sürekli takip ediyorum. Son derece verimli oynuyor. Sivas maçında da bizi darma duman etmişti. Gerekeni yapıyor. Peki eneramo ne yapıyor |
26macta 11gol atmis, lua kua ya bak bide. goklere cikaracak kadar yuksek mi? ya da 11 gol hice sayilacak kadar az mi
|
Bence birileri Eneramonun avukatlığına soyunacağına Sivassporlu olma şuuruna varsalar daha iyi olacak...
|
Topu ayağında tutup ağırlığını kullanıyorsun tamam ama teknik nerde kaldı ?
|
herseyi elesttirdigin zaman futboldan cok anliyosun anlamina gelmiyor, sivassporluluk bilinci cok sukur var olmayan dusunsun
|
[b]öncelikle şunun bilinmesinde çok fayda eneramoya geçmeden önce :confused:sivassporun 3.ligde şampiyonolmasının ardından mehmet yıldızın inanılmaz katkısı vardı süper lige çıkmamızdada ligde 2sefer kalmamızdada 2 sefer şampiyonluğa oynamamızdada mehmet yıldızın inanılmaz katkısı vardı adamı yerden yere vurarak teneke bağlayıp yolladık adeta aynısını buna yapmamak lazım ENERAMO ya gelince öncelikle mehmet yıldızın boşluğunu doldurmak için birazda tesadüfen aldık ilk geldiğinde 7 8 hafta uyum sorunu yaşadı herkes nerden buldunuz bu yağtulumunu dedi uyum sorununu atlatıp gollerini atıp taklalarını atmaya başlayınca golcümüz olduğunu anladık hiçbirşey yapmasada ligde kaLMAmızın enbüyük sebebidir bu bile aldığı parayı helal ettirir türkiye gibi ligde sezonda 14 gol 7 8 asist yapmak hergolcüye nasip olmuyor busezon bile eneramonun ölüsü 7 gol atmışşsa attığı gollerle kupada yolumuza devam ediyorsak tarihte ilkdefa fb yi kadıköyde yenmişsek eneramoya teşekkür etmek lazım daha iyisini yapamazmı? onuda yapsaydı zaten çakma dragbo olarak değil gerçek dragbo olarak milyonlarca €verip alırlardı elbetteki birforvette olması gereken tüm özelliklerin çoğu yok olsaydı zaten türkiyeye yedirmezlerdi penaltı atamayan kafayla gol atamayan kaleciyle karşı karşıya gol atamıyan uzaktan yakından bazuka gibi şut çekemeyen eneramo olmadan sivasspor forvetsiz oynuyor adeta benim için fb ye attığı gol bile aldığı parayı helal ettirir 1 hafta boyunca tvlerde sivas sivasspor konuşuldu reklamı yeter nedeseydi adam sivası sevmiyorum sivasda şehirmi ?sivassporda takımmı? böylemi demesi lazımdı ?elbetteki herfutbolcunun gönlünde büyük takım yatar bundan dolayı eleştirmemek lazım devamlılığı olan sağlam oyuncu az kendini sıksaydı gol kralı olacak kapasitede ölüsü 7 gol attı sezon sonuna kadar 15 i bulur eğer avrupaya gidrsek sivassporu bırakmaz yok gidersede koftiden 2 yıllık imza atıp sivasspora bonservis parası kazandırırsa dahada çok severiz başarılarının devamını diliyorum karaboğa[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:34. |