SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anadoluda En İyi Yer Burası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35720)

58musab58 07.03.2013 18:03

Cevap: Anadoluda En İyi Yer Burası

[B]Senin Beşiktaşınında
Fernandesinin de
Kapıdan dönmenin de

yeter artık be yeter yeter :mad::mad::mad::mad::mad:[/B]

Abdullah DuMaN 07.03.2013 18:21

Ben Rıza hoca ıstıfa etsın demıyorum ama oyun anlayısını degıstırsın maca her hafta etkısız olan futbolculardan vazgec artık nedır bunların torpılı anlamıyorum bu adamlar takıma zarar verıyor ve sende göz yumuyorsun faydalı olacak olanın önünü kesiyorsun

tekdoktirin 07.03.2013 18:32

anadolunun dik durup düzyürüyen şehri ve takımı sıvas spor can sın can ömrümün sonunakadar eyilerek yaşamaktansa bir gün yaşar şerefli yaşarım

yigidolar06 07.03.2013 18:56

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
Sen kaç yaşındasın hemşerim, benim Rıza hocayla bir bağım yok, şuna eminim hoca bu siteden haberi dahi yoktur, o stadi dolduran onbinleri ciddiye alıyordur, burda maca dahi gitmeyen, maçı tv den dahi izlemeyenlerle hoca niye ilgilensin? Taraftar stadyumda olur klavye başında değil

58 doğumluyum 1967 den beride Sivassporluyum demişsinya işim gereği 50 ye yakın ülkeye sık sık giden tek bir insan var Sivasta oda Rıza Çalımbayın yardımcı hocalarından olan Orhan hoca birde burda yazılanlara cevap vermenden anlaşılıyor Rıza hocayla muhabbetini allah daim etsin. Trabzonlu olarakta trabzonlulara hakaret etme
Ben istanbul dayim, ama bir ayağım Sivas'ta, mesela bu haftasonu gene oradayım, ben Orhan hoca ismini de ilk senden duydum, yani tebrik ederim iyi taraftarsin, ama ben sade bir taraftarım. Sen Orhan hocayı taniyorsan bi sorsana bu siteden haberleri varmi? Bence yoktur
[B]Bu siteyi çok iyi takıp ediyorsunuz. Bu sitede bir yanlış olursa ilk bizler karşısında oluruz. 50 ye yakın ülkeye sık sık seyahat eden burda bir siz varsınız birde Orhan hoca ( yabancı futbolcu takıp ediyor) oda büyük ihtimalle sizsiniz çünkü Rıza hocaya toz kondurmuyorsunuz sivaslı gibi acı çekmediğinizden anlıyorum[/B]

sinan-58 07.03.2013 19:09

kendini beşiktaşa satmaya devam et sen rıza bu takımda istemiyoruz seni şampiyonluğu oynatsan bile istemiyeceğiz git beşiktaşı çalıştır

savaş2 07.03.2013 19:24

[QUOTE=Abdullah DuMaN;840617]Ben Rıza hoca ıstıfa etsın demıyorum ama oyun anlayısını degıstırsın maca her hafta etkısız olan futbolculardan vazgec artık nedır bunların torpılı anlamıyorum bu adamlar takıma zarar verıyor ve sende göz yumuyorsun faydalı olacak olanın önünü kesiyorsun[/QUOTE]

***bir adam 7 de neyse 77 odur .rıza calımbay hic bir zaman değişmeyecektir.ne bjk sinde ne hayrttin,uğurda ne genc oyuncular hk.düşnclerinde ve mac sırasında oyucu değişikliğinde, futbol oynadığı yıllarda sağ yönde 60 m mesafade yolda
gider,geri dönerdi yaptığı tek şey buydu

holigan 07.03.2013 20:11

[QUOTE=BOUN;840520]Son zamanlarda öyle Sivas tasvirleri yapılıyor ki, eğer bilmesek anlatılan yer Sivas değil de Hakkari diyeceğiz. Bana kuş uçmaz kervan geçmez yerlerden, dağların başında, terk edilmiş harabe diyarlardan bahsediliyor. Sivas denilen yer kaf dağının ardında, gelen bir daha dönmüyor, giden bir daha gelmiyor! Masallarda anlatılan kötülerin, gariplerin, cinlerin, perilerin yaşadığı hayalet kent!

Şimdi küfrettirmeyin bu şeyini şey ettiğim tasvirlerinize! Tarihini bilmeyenler için kısa ve öz anlatalım: Sivas sultan şehirdir, Sivas payitahttır! Sivas Roma'nın eyalet merkezi; Bizans'ın metropolit merkezi, Danişment'lilerin başkenti, Selçuklu'ların başkenti, Moğol valilerinin Anadolu'yu yönettikleri merkez, Eretna'nın ve Kadı Burhanettin'in başkenti, Osmanlı'nın dörtyüz yıllık eyalet merkezi, Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı şehirdir! Burada kök var, burada tarih var!

Bugün her türlü ihmal edilmişliğe ve geri kalmışlığa rağmen demiryolları, karayolları ve havayolu ile bütün önemli merkezlere bağlanan ulaşımı çok rahat bir şehirdir.

CNBC-e business dergisinin 2011 yılı verileri üzerinden yaptığı şehirlerin yaşam kalitesinin sıralandığı araştırmada 81 vilayet arasında en yaşanılabilir 14. şehir Sivas olmuştur (ki ekonomik gelişmişlik sıralası elli küsürlerde olmasına rağmen).

Özetin özeti Sivas'ı karalamayı bırakın, adam gibi işinizi yapın! Varsa şehrin kalitesini artırmaya yönelik öneri ve görüşleriniz saygı ile dinleyelim, ancak eksik ve kusurların anlatılıp dökülmesinden bıktık![/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"] Kardesim benim nede güzel anlatmissin sivasimi yakisir tabiki hatta eksik bile olmus buraya gelmek istemeyen züppelerin aksine gazi mustafa kemal samsuna cikip bugün üstünde yasadigimiz cumhuriyetin temellerine en saglam tasi yerlestirmek icin sivasin yolunu tutmus,bu cumhuriyet bu kadar kesmekese bu kadar zalimlige hainlige ve allahsizliga ragmen sarsilmadan ayakta kaliyorsa iste temeli saglam oldugu icindir.ve peygamberimiz efendimizin kilicdari abdulvahabi gazi hazretlerinin en tepesinden gözettigi kolladigi o mübarek sehir tabiki züppelerin tercihi olmaz.bunlari hangi yabanci futbolcuya anlatabilirsin güzel kardesim.sivas58frover cok güzel aciklamis yukarda cok sorumlu ve mantikli.burada yanimda sivastan gelmis 8 tane gencimiz var yaslari 30-35 civarlarinda bakin bunu ben demiyorum,diyorki cocuklar abi sivas adi gecince gözlerin doluyor bu nasil bir sevdadir sanki KABE den bahsediyoruz sasirtiyorsun bizi, senin yaninda sivasli olmaktan utanir olduk diyorlar hem vallahi hem billahi.istersen sana birer birer tel. lerini vereyim konus hepsiyle.ayin 24.de sivasa dönüyorlar.(burasi biraz özel oldu ama)Ama iste bu sadece bizim icin gecerli hatta ve hatta bu birakin yabanci oyunculari yerliler bile gelmiyor.iste hasan sas en büyük örnegi futbolu birakti yinede gelmedi. real düsünmek görüs bildirmek gerekir.iste bu seviye bir zamanlarin yerel radyo seviyesi,"sen sivasa ne dedin la" muhabbeti günlerce bitmez,hele agzindan bir kacirmaya gör. ISTE BUNUN ICINDIRKI BIZE HER YER SIVAS DEGILDIR......[/FONT]

infial§ 07.03.2013 20:22

Boş boş konuşuyor,meydan boş nede olsa

tekdoktiri 07.03.2013 20:35

abi sen adamın dibisin seni sevi yoruz devam sıvaslı lar olarak istisnalar hariç önemi yok onların zatten abi

Ferhat06 07.03.2013 20:37

[QUOTE=savaş2;840641]***bir adam 7 de neyse 77 odur .rıza calımbay hic bir zaman değişmeyecektir.ne bjk sinde ne hayrttin,uğurda ne genc oyuncular hk.düşnclerinde ve mac sırasında oyucu değişikliğinde, futbol oynadığı yıllarda sağ yönde 60 m mesafade yolda
gider,geri dönerdi yaptığı tek şey buydu[/QUOTE]

Hocanın futbol oynadığı dönemlerini iyi bildiğin belli.Sağ kanat oyuncusu sağ yönde gider hep.:DMetin,Feyyaz ve Alinin attığı gollerde onun muz ortaları vardı bunu da hatırla.Hocanın futbolcu yetenekleri sınırlıydı lakin çalışarak çok çalışarak,azimle çok iyi yerlere gelmişti.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46.