SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Taraftar anketi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2475)

muRTix1 30.10.2005 16:00

aramıza hoş geldin kardeş pankart meşela bu tür şeyler serbest olmalı 90 dk bağırılmaz başka aktivitelerde geereklidir görsel şenlik yaratmak gerekiyor

Kibrisli 30.10.2005 16:25

Valla TROXXO abi :D bence bayan taraftarlarin maçlara ilgisini artirmak icin onlarin biletlerinde indirim olmali böylece tribündeki taskinlik ve küfür azalacaktir. Onlarn biletleri farkli renk olur ve denetim kolaylasir.
Bunun yaninda taraftar dernekleriyle yönetim arasinda tam bir bag kurulmali ve taraftarlarin istekleri yönetim tarafindan devamli sorgulanmali ve ona göre etkinlikler düzenlenmeli...vs.vs.vs...

troxxo 31.10.2005 13:12

[QUOTE=Kibrisli]Valla TROXXO abi :D bence bayan taraftarlarin maçlara ilgisini artirmak icin onlarin biletlerinde indirim olmali böylece tribündeki taskinlik ve küfür azalacaktir. Onlarn biletleri farkli renk olur ve denetim kolaylasir.
Bunun yaninda taraftar dernekleriyle yönetim arasinda tam bir bag kurulmali ve taraftarlarin istekleri yönetim tarafindan devamli sorgulanmali ve ona göre etkinlikler düzenlenmeli...vs.vs.vs...[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Pekiya Kibrisli kardeş :) sen yönetim ne yaparsa daha çok maça gitmek istersin?[/COLOR]

ofgurleyuk78 31.10.2005 13:42

Sivassporun ilk yillarinda ki Amigo iHSAN' a ALLAH rahmet eylesin. Stada çiktiginda bir el hareketi ile onbinlerce kisiyi susturur. Bir hareketi ile yeri gögü inletirdi. Seyircinin sevdigi saglam bir amigo lazim.

troxxo 31.10.2005 14:37

Evet iyi bir amigo şart

troxxo 18.11.2005 14:50

[B][COLOR="Red"]Değerli Arkadaşlar İşlerimin yoğunluğu nedeniyle Uzun zamandır yazamıyordum.
Gerçi yazamadığım süre içinde bu topic e katkıda bulunulmamış ama neyse.
Eğer şimdiye kadar yazılanları toplayacak olursak; maddeler halinde;[/COLOR]

[COLOR="Blue"]Stadyumlarda neler olursa Maç izlemeye gelirsiniz.

Göze hoş gelen bir stadyum

Güvenlik

Güvenli Park yeri

Oturakların konforlu olması

Kolay ulaşım

Kolay giriş

Wc lerin temiz olması

Maçı iyi bir açıdan izleyecek yer

Bilet Fiyatları

Maç öncesi konserler ve eğlenceler

Devre Arası konserler ve eğlenceler

Maç öncesi ödüllü yarışmalar

Devre arası ödüllü yarışmalar

Konfeti ve meşalelerin serbest olması

Tezahüratlara katılan Seyircilerin bulunması

Seyirciyi coşturan Amigo

Stadyumda Küfür edilmemesi

Özel Bilet fiyatı indirimleri ( Öğrenci, Bayan, Aile vs.)

Bu maddeler özetle sayılabilir.

Bunlara sizlerin eklemek istediği maddeler varsa sevinirim.

Anketi hazırlamaya başladım büyük bir ihtimallede Beşiktaş maçı günü sizlere anket uygulamasını yapacağım.
Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.[/COLOR][/B]

troxxo 20.02.2006 11:22

-->: Taraftar anketi

[COLOR="DarkRed"][B]Evet değerli arkadaşlar uzun zamandır işlerimin yoğunlu nedeniyle yazamıyordum. Konuyu hepiniz hatırlarsınız.
Galatasaray maçında Lig Tv.den izlediğim kadarıyla stadyuma ilgi oldukça yoğundu
peki,soğuk havaya ve maç lig tv'den canlı verilmesine rağmen sizleri SİVASSPOR- Galasaray maçını sdatyumdan izlemeye yönelten ne idi
küçük maddeler halinde yazarsanız sevinirim.[/B][/COLOR]

35fulya58 20.02.2006 11:49

-->: Taraftar anketi

Zarar verici şeyler değilde, görsel güzelliği olan şeyler (dev bayraklar, konfetiler, davullar vs) tribünlerde yer almalı...

1967_CLUB_ÖZGÜR 20.02.2006 12:35

............... ................ ......

[B][FONT="Comic Sans MS"]ARTIK DAVULLARI BİLE MIRIN KIRIN YAPARAK ALIYOLAR STADLARA BAZENDE HİÇ ALMIYORLAR....
15OOO SİVAS TARAFTARININ İÇERİSİNDEN 1 KİŞİ MEŞALE YAKSA (ZARARSIZ BİR ŞEKİLDE) HEMEN CEZALAR YAGIYOR...[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:00.