Taraftar anketi
Değerli Sivaslılar, Sivassporlular ve Site kullanıcıları; İşlerimin yoğunluğu nedeni ile uzun süre takip ettiğim ancak bugün üyelik işlemlerimi gerçekleştirdiğim ve bence internet ortamında özellikle 4 büyükler diye tabir ettiğimiz kulüplerin dışında özenle hazırlanmış, seviyesi yüksek, dost canlısı ve profosyonelce hazırlanan bir siteye katılmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığımı öncelikle belirtmek isterim.
Uzun yıllardır Sivasın dışında bulunmam nedeni ile Sivassporun süperlige çıkışının haklı gururunu ve mutluluğunu tüm Sivaslılar gibi bende yaşamaktayım.
Biraz kendimden bahsedecek olursam; 1998 yılında Sivastan Liasansüstü eğitimi yapmak için ayrıldım. Şu anda da FUTBOL EKONOMİSİ üstüne Doktora yapıyorum. Bu sitede, belki ilerde Türk futbolunun gelişmesine katkıda bulunacak birçok araştırmam ve makalelerimi yayınlamayı ve sizlerinde değerli görüşlerinizi almayı düşünüyorum şimdiden büyük yoğunlukla katılacağınızı ümit ediyor sevgiler ve saygılar sunuyorum.
Anket Sorusu: Taraftar olarak sizleri stadyuma çeken ve Sivaspor idaresinden
beklediğiniz etkinlikler nelerdir? Özetle Sivasspor idaresi neler yaparsa maç izlemek icin stadyumlara gitmeyi düşünürsünüz.
|