SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32869)

Doğanaşarlı58 02.10.2011 04:17

Cevap: Maçı değerlendirelim

Maç hakkında olumsuz yazan hemşerilerime Ligin ilk iki haftasını hatırlamalarını istiyorum.. Sivassporumuz bana yeniden doğmuş gibi geliyor.. Yediğimiz gollerde bir hata göremedim.. Ileri çıkışlarmızı biraz daha dengeli yapsak, daha güzel sonuçlar elde etcez.. O'da olur inşAllah.. Hem unutmamak gerek, Antalya çok iyi bir ekip ve deplasmandan çıkan bir puan çok sevindirici.. Allah devamını getirir inşAllah..

şarkışla 58 02.10.2011 05:28

Daha öncede belirttiğim gibi biz öne geçtiğimiz maçı kaybetmeyiz.Öne geçtikten sonra farkı açacak birçok pozisyon bulduk ama maalesef bunları değerlendiremeyince olan oldu.Takım ilk golden sonra geriye çekilmedi.Pozisyonlar bulduk ama atamadık.İkinci devreye rakip çok iyi başladı.Bizi hapsetti kendi alanımıza.Bizde buna fazla göz yumduk.Maçın kötüleri Uğur-Ziya-Kadir-Cihan dı.Gerisi iyiydi.özellikle Grosicki enfesti.Maçın ilk 30 dk sına göre sonuç kötü,geneline göre 1 puan süper di.

Elbeyliliyiz 02.10.2011 06:11

Maci izlemedim ama 1 puana cok sevindim!

Salim58 02.10.2011 07:31

[QUOTE=nuri_58;745520]sadece golleri izleyebildm...kaleci değişmelimi sizce ?[/QUOTE]

[B][I]Atilla gerçekten süper kurtarışlar yaptı,Atılan iki golde yapacak birşey yoktu.
Bana göre değişmemeli.[/I][/B]

stain 02.10.2011 08:52

[QUOTE=fatih585858;745548]Milli maç arasından sonra , Kerim-Faty-Murat Akça ve Hayrettinli bir savuma ile daha başarılı olacağımızı umuyorum. Kadir'de inanılmaz bir düşüş var. Çok kritik bir yerde oynamasına rağmen, çok gereksiz pas hataları yaparak, takımı çok zor durumda bırakıyor. İnşallah aradan sonra daha iyi, daha formda bir Kadir izleriz. Ayrıca Grosicki'de üç haftadır bayağı bir istekli ve motive bir futbol oynuyor. Biraz kımıldadığında takıma katkısının yüksek olacağını üç haftada 1 Gol ve 2 Asistle göstermiş oldu. İnşallah ligin genelinde bu performansını istikrarlı bir şekilde göstererek takımımıza katkı sağlamaya devam eder. İyi oynamadan deplasmanda aldığımız 1 puan çok değerli oldu bizim için. Umarım G.Antep maçından itibaren her şey takımımız için daha iyi olur.[/QUOTE]

grosickinin formu galiba milli takımla alakalı milli araya 2 hafta kala adam oynamaya başladı ki miilli takıma girsin;)

eğer devre arası satılmazsa sezon sonuna doğru grosickinin coşacağını tahmin etmek hiçte zor değil o yüzden kamile ben bu sezon çok güveniyorum:)

akifesk 02.10.2011 09:07

Atilla koca ilk 11 de devam etmeli.

borjan yedek kalmalı.

Besyo_cu 02.10.2011 09:19

[B]İkinci yarının başlarında Antalya felaket baskı kurdu, ve neredeyse top ayağımıza hiç değmedi. Bu yoğun baskının olduğu anlarda oyuncularımız profesyonelliğin gereği olan oyunu soğutmak için hiçbirşey yapmadı...

Grosicky'nin attığı gol enfesti, kaleci Ömer'i de topla birlikte içeri soktu, aslında Ömer çok şanslıydı parmakları bile kırılabilirdi.

Bu kadar eksik ve hazır olmayan bir takım 3 maçta 7 puan topluyorsa gelecek güzel olacak gibi görünüyor.[/B]

adres58 02.10.2011 09:32

[QUOTE=Besyo_cu;745569][B]İkinci yarının başlarında Antalya felaket baskı kurdu, ve neredeyse top ayağımıza hiç değmedi. Bu yoğun baskının olduğu anlarda oyuncularımız profesyonelliğin gereği olan oyunu soğutmak için hiçbirşey yapmadı...

Grosicky'nin attığı gol enfesti, kaleci Ömer'i de topla birlikte içeri soktu, aslında Ömer çok şanslıydı parmakları bile kırılabilirdi.

Bu kadar eksik ve hazır olmayan bir takım 3 maçta 7 puan topluyorsa gelecek güzel olacak gibi görünüyor.[/B][/QUOTE]

Hatta o dakikalarda spikerin bu durumu dile getirmesinden sonra bir istatistik verdi yayıncı kuruluş... İsbetli pas Antalyaspor :255 Sivasspor :89 galiba böyle bir şeydi.. Yani bizden 3 kat fazla pas yaptılar. Normalde atak oynayan direk gole giden takımların pas yüzdeleri ve topla oynama yüzdeleri biraz düşük olabiliyor. Mağlup takımlar genelde daha çok pas yapabiliyor ama bu durum biraz dikkat çekiciydi...

İyi tespit...

Abdullah DuMaN 02.10.2011 09:38

Maçın ikinci yarısını izleyebildim doğru düzgün ayağa pas yapamadık hatta bir ara antalyasporun pas oranı bizimkinin on katına çıktı biz bunu yapmalıyız görerek oynamalıyız bunun dışında maçın hakkı beraberlikti

bortecine 02.10.2011 09:57

Bu kamile hayret ediyorum. Ayağı ne kadar dengesiz. Bir bakmışsın süper vuruyor bir bakmışsın şutu taça atıyor. Dünde sahada çok iyi kamil vardı. Çok çok iyi oynamasakta beraberliği hak ettik.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54.