Grosicki oynayınca takım oynuyor (mu?).. Eneramo, son 4 haftadır maşallah çok iyi. Mücadele zaman zaman etkisini kaybetsede çok iyiydik. Orta sahamız yine etkisiz kalıyor. Eneramo'ya kötü diyorsunuz ama adamda öyle bir ciğer var ki, taa gerilere gelip top çıkartıyor, orta sahada top yapıyor, pas atıyor, ileri koşuyor gol pozisyonu yaratıyor. Biraz daha dikkatli olsa ayağında ki topu daha güzel değerlendirse biz bu maçı da kazanırdık.
Bu maçta geri de Hayrettin çok iyiydi. Navratil yine her zaman ki gibi disiplinli ve hırslı oyununu devam ettiriyor.Orta saha boş kalırken kanatlar Grosicki ile canlandı yine. Rasmussen gününde değildi ama yine de oyundan çıkartılması gereksizdi. Gol atmamız lazımken forvet çıkartılması bence anlamsızdı. Cihan Yılmaz eski günlerini aratıyor.
Rıza hoca maç 1-0 olduktan sonra daha cesaretli atak yapmamız, 2. golü bulmamız gerekirken takımın geri çekilmesine anlam veremedik. Geçen hafta Bursaspor gibi bir takıma bile 1-0'dan sonra saldırıp 2. golü bulmuşken, Antalyaspor karşısında bunu neden yapmadık?
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Deplasmanda 1 puan alınması gerekli maçlardan biriydi bunu da güzel ve temiz bir oyunla aldık. Temkinli ve güzel oynadık.
Maçın en iyisi kimdi : Ben Eneramo ve GROSİCKİ diyorum.
Maçın en kötüsü kimdi : Bariz hata yapan yoktu. Hatta UĞUR bile güzel oynadı.
Maçta göze çarpanlar : 1-0 öne geçmişiz, rakibin gardını düşürmüşüz, neden geriye çekiliyoruz. Rakip psikolojik olarak saldırmak isteycek, beraberliği yakalamak isteyecek işte o anda 2. golü bulup rahatlamak varken neden böyle yapıyorsun RIZA HAOCAM anlayamıyorum.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Zaman zaman takdir haklarını rakibin lehine kullandı. Çokda adaletli maç yönettiği söylenemez ama sonuca da direkt etki etmedi.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : 1-0'dan sonra takımı daha atak oynatmaması olumsuzdu ama oyuncu değişikliklerinde özellikle Mehmet Nas ve Erman ikilisini oyundan çıkartması büyük bir cesaret örneği idi. Ben kendi adıma ayakta alkışladım.
.